Az EU-tervezi a karácsony eltörlését: egyelőre visszavonta az előterjesztett irányelvet....ez volt a próbaAz Európai Bizottság kedden egyelőre visszavonta azt a belső kommunikációs irányelvet, -- melyben a „karácsonyi időszak” helyett az „ünnepi időszakot” javasolta --  a konzervatívok és a Vatikán felháborodása után, akik a dokumentumot Európa keresztény gyökereinek „eltörlésére” tett kísérletnek nevezték, és nagyon jól gondolták, mert valóban ez a terv.... és idővel véghez fogják vinni. 

Helena Dalli, az esélyegyenlőségért felelős európai biztos elmondta, hogy a dokumentumtervezet célja az volt, hogy kiemelje az európai sokszínűséget, és bemutassa „az Európai Bizottság befogadó jellegét”. Egy nyilatkozatában azonban azt mondta, hogy nem felel meg a Bizottság előírásainak, és nem érte el a kitűzött célt.

"Az iránymutatások egyértelműen több munkát igényelnek" - mondta, hozzátéve, hogy egy felülvizsgált dokumentum figyelembe veszi a felmerült aggályokat.
Az olasz konzervatívok felháborodásuknak adtak hangot a dokumentummal kapcsolatban.

Még a vatikáni külügyminiszter, Pietro Parolin bíboros is szokatlanul éles bírálattal avatkozott be egy videóban kedden a Vatican News portálon. Parolin méltatta a tömbben a diszkrimináció felszámolására tett erőfeszítéseket, de kijelentette, hogy a kezdeményezések nem foglalhatják magukban „gyökereink, Európánk keresztény dimenziójának eltörlését, különös tekintettel a keresztény ünnepekre.

Globális Vallás az Új VilágRend alatt

Folyamatosak a próbálkozások, hogy teljesen átformálják a világot. 2050-re rá sem lehet majd ismerni. Semmi nem lesz olyan, mint most. Úgy vélem, hogy lesznek vallások, de csak egy amolyan univerzum-energia vallás lesz. Nem lesz kifejezetten Isten hit sem. A gyermekeink ezt látni fogják. Most visszaléptek a tervezettől, csak látni szerették volna, hogy mit reagál a világ, és kik reagálnak. Úgy is ez lesz a vége, mert az idősek még erősek, mert erős az értékítéletük, de a mai fiataloknak már szinte alig van értékítéletük. Így velük könnyebb lesz felépíteni az Új világot a Nagy Újraindítás terve alatt.

Megjegyzések