Milyen terv áll amögött, hogy a bolygó minden gyermekét beoltsák egy vírus ellen, amely nem jelent rájuk veszélyt?Bill Gates Gavi Vaccine Alliance nevű szervezete 2018-ban publikált egy tanulmányt az INFUSE programjáról, amelyet minden kisgyermekes szülőnek kötelező olvasmánynak kell lennie.

A több mint egy évvel azelőtt megjelent dokumentum, hogy bárki is hallott volna a Covid-19-ről, megmagyarázza, hogy Fauci, Gates és a korrupt amerikai és magyar kormány miért törekszik annyira arra, hogy ezeket a „vakcinákat” egyre fiatalabbak szervezetébe juttassák

A mai nappal megnyílt a regisztrációs honlap az 5-11 éves gyerekek oltásához is - tudatta a kormány hivatalos tájékoztatóoldala. Gyermekek regisztrációja: https://vakcinainfo.gov.hu/

Fauci, Gates régi munkatársa, aki a milliárdos Decade of Vaccines Collaboration Vezetői Tanácsának tagja , egy évvel ezelőtt indult azzal a céllal, hogy a 65 év felettieket bevegye az új és rendkívül kísérleti génalapú Covid-oltóanyagokkal. Most az 5 évesek számára szorgalmazza, miközben javaslatokat tesz arra, hogy 2022 tavaszáig csecsemőknek és kisgyermekeknek adják be.

A Gavi-szövetség, amely 1,16 milliárd dollárnyi adófizetői dollárt kapott Trump volt elnök kormányzása alatt , együttműködik a Világgazdasági Fórummal, az Egyesült Nemzetek Szervezetével, a Gates Alapítvánnyal és más globalista szervezetekkel egy regisztrált, ellenőrizhető, digitális létrehozása érdekében. A bolygó minden gyermekének igazolványa ez.

Ez az azonosító minden gyermek oltási állapotához lesz kötve.

Gavi 5 oldalas tanulmánya az INFUSE-ról a következőket állítja [lásd a teljes PDF dokumentumot lent]:


„Képzeljen el egy olyan jövőt, amelyben minden gyermek hozzáférhet az életmentő vakcinákhoz, függetlenül attól, hogy hol él – egy olyan jövőt, amelyben a szülők és az egészségügyi dolgozók biztosítják az időben történő oltásukat, egy olyan jövőt, amelyben saját, digitálisan tárolt egészségügyi nyilvántartásuk lesz, amelyet nem lehet elveszíteni. vagy ellopják, olyan jövő, amelyben nemtől, gazdasági vagy társadalmi helyzettől függetlenül ez a nyilvántartás lehetővé teszi, hogy minden gyermek (és szülei) hozzáférjenek egy bankszámlához, iskolába járjanak, hozzáférjenek a szolgáltatásokhoz, és végül virágzó életet építsenek. Ez a jövő ma lehetséges. A digitális technológia legújabb vívmányaival, amelyek hatékonyabb módon teszik lehetővé a regisztrációt, a születések azonosítását, valamint a személyazonosság igazolását és a szolgáltatásokhoz való hozzáférést biztosító hitelesítést – a világ legsebezhetőbb gyermekeinek egészségesebb és virágzóbb jövőjének küszöbén állunk. ”
2018-infuse-call-for-innovation-1 LETÖLTÉS

Ne zavarjon meg az „egészségesebb és virágzóbb jövő építése” gondolata. Ez csak kirakatrendezés. Ez az egész az adatgyűjtésről szól, és semmi köze az egészséghez.

A nagyon fiatalok beoltására irányuló történelmi, példátlan törekvés mögött, még az olyan betegségek ellen is, mint a Covid, amelyek nem jelentenek rájuk veszélyt, az igazi célja az, hogy a jelenlegi gyermeknemzedéket a virágzó globális digitális identitásrendszerbe hajtsák be. Amikor felnőtté válnak, annyira hozzászoknak a nyomon követéshez és megfigyeléshez, hogy a legtöbben nem emlékeznek a múltból származó figyelmeztetésekre. Felkészítik őket arra, hogy jól érezzék magukat abban, amit a korábbi generációk az életük feletti technokrata irányítás elfojtásának véltek.

Kíváncsi a Covid-injekciók biztonságosságára és hatékonyságára gyerekeknek és tinédzsereknek? Tekintse meg a 15 perces videóinterjút Dr. Angelina Farella gyermekorvossal .

A Gavi egy globális azonosító rendszert ír le, amely saját bevallása szerint személyazonosításra alkalmas információkat tartalmaz majd minden egyes személy iskolai végzettségéről, egészségügyi előzményeiről, pénzügyi nyilvántartásáról és vásárlási tevékenységéről.

„2018-ban az INFUSE-n keresztül a Gavi olyan innovációkat sürget, amelyek az új technológiákat kihasználva korszerűsítik az életmentő vakcinákra leginkább rászoruló gyermekek azonosításának és regisztrálásának folyamatát .”


A fenti kijelentés összhangban van az ENSZ 16.9-es Fenntartható Fejlődési Céljával, amely 2030-ig minden ember számára digitalizált jogi személyazonosságot követel , beleértve a születési anyakönyvezést is . Ez megköveteli, hogy minden egyén biometrikus adatait gyűjtsék, és örökre a felhőben tárolják.

Gavi az új technológiák kihasználására utal .

Valamikor ez valószínűleg magában foglalja a szubdermális kvantumpontos vakcinákat is, amelyeket a Massachusetts Institute of Technology által kifejlesztett Gates által finanszírozott technológián keresztül lehet szállítani. Ez a technológia lehetővé teszi az orvosi információk bőr alatti tárolását mikrotűk segítségével.

A láthatatlan tintával készült tetoválás néhány nanométernél nem nagyobb kvantumpontokat tartalmaz, amelyek QR-kódot alkotnak, és csak akkor láthatók, ha egy mobiltelefon-alkalmazás infravörös fénye megvilágítja.

2019 decemberében a Free West Media szerint :

„Robert S. Langer és csapata az MIT-nél kifejlesztették és szabadalmaztatták azt a technikát, amellyel transzdermális tapaszok segítségével láthatatlan tintával címkézhetik az embereket az orvosi és egyéb információk szubkután tárolása érdekében . A kutatást a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Koch Integratív Rákkutató Intézet finanszírozta. [Kiemelés tőlem]


Ez a technológia sokkal többről szól, mint a védőoltásokról. Ez egy módja annak, hogy minden embert digitálisan megjelöljünk, és minden személyes adatot tartalmazó dossziét hozzunk létre, amely nyomon követi az egyént a bölcsőtől a sírig, és senki sem mentesül a nagy kormány és vállalati partnerei kíváncsi tekintetétől.

De ne fogadd el ennek a riportnak minden a szavát.

Az alábbi táblázat „ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ” részben Gavi feltárja a valódi okot, amiért vakcinák tucatjait juttatnának gyermekek, tinédzserek és fiatal felnőttek karjába.

Az új technokrata vadállatrendszerben az információ a hatalmat képviseli, ahogy a fegyverek és a tankok kivetítették a hatalmat a digitális kor előtt.

Leegyszerűsítve, Gates azon tervei, hogy digitálisan „regisztrálják” csecsemőinket, kisgyermekeinket és tinédzsereinket, a globalista ragadozók számára a kaput jelentik, hogy teljes spektrumú uralmat gyakorolhassanak jövőbeli felnőtt életük minden aspektusa felett. Dobja be a keverékbe a genetikailag módosító mRNS-injekciók tartalmát, és úgy tűnik, hogy a végső cél nem csak a következő generáció feletti nagyobb ellenőrzés, hanem az is, hogy kevésbé emberiek legyenek.

Gavi  a következőképpen írja le egy új globális azonosítórendszer messzire nyúló csápjait, amelyet Gates-szel, a Világgazdasági Fórummal, a Rockefeller Alapítvánnyal és számos más globalista erővel együttműködve épít ki:

„A gyermek növekedésével a digitális gyermek-egészségügyi kártyával olyan másodlagos szolgáltatásokhoz is hozzá lehet férni, mint az általános iskola vagy a pénzügyi szolgáltatások, ami egy széles körben elismert digitális identitás alapjaként szolgálhat.”

Erre a rendszerre végül szükség lesz a társadalom minden területén – egészségügyben, oktatásban, bankügyben, vezetési jogosultságokban, vásárlásban és eladásban való részvételhez, mindezt egyetlen integrált, globalizált digitális személyi igazolványba csomagolva, amely lehetővé teszi a ragadozó technokraták számára, hogy tetszőleges adatokat gyűjtsenek be életútjukról.

Ha a megfelelő felhatalmazással rendelkező érdekelt feleknek nem tetszik, amit látnak – ha a társadalmi hitelképessége túl alacsonyra süllyed –, akkor „beprogramozhatják” bankszámláját, hogy elzárja a hozzáférést az új digitális pénzhez, vagy korlátozza pénzének elérhetőségét bizonyos helyekre, és alkalommal.

Nem meglepő, hogy Gavi egy másik, Gates által finanszírozott globalista kezdeményezéshez is kapcsolódik – az ID2020 Alliance-hez –, amely „globális partnerei” közé tartozik, a Rockefeller Foundation, a Microsoft és az Accenture.

Az 5 oldalas papírjának „LEHETŐSÉG” című alszakaszában Gavi kijelenti:


„Az ID2020 Alliance – a Gavit is magába foglaló köz- és magánszféra együttműködése szerint a gyermekek digitális egészségügyi kártyáinak használata közvetlenül javíthatná a lefedettségi arányt azáltal, hogy ellenőrizhető, pontos nyilvántartást biztosít, és arra készteti a szülőket, hogy hozzák be gyermekeiket egy következő adagra. A szülők szemszögéből a digitális nyilvántartások kényelmessé tehetik a gyermekek oltásának nyomon követését, és kiküszöbölhetik a felesleges papírmunkát. És ahogy a gyerekek nőnek, digitális egészségügyi kártyájuk segítségével másodlagos szolgáltatásokat is elérhetnek, például általános iskolát, vagy megkönnyíthetik az alternatív igazolványok megszerzésének folyamatát. Valójában a digitális egészségügyi kártya – az ország igényeitől és felkészültségétől függően – potenciálisan az első lépés lehet a legális, széles körben elismert identitás megteremtésében.”


A fenti táblázat meglehetősen baljós hangnemben megjegyzi, hogy egyetlen gyermek sem kerülheti el a technokrata zsarnokságot, amikor kijelenti:

„Innovatív digitális technológiákra van szükség az immunizálási értéklánc minden szakaszában annak biztosítására, hogy minden gyermekhez eljusson az összes ajánlott vakcina.”Megjegyzések