A 2022-es világkormányzati csúcstalálkozón felteszik a kérdést: „Készen állunk egy új világrendre?”


Míg a média és a kormányok „összeesküvés-elméleteknek” tekintik az Új Világrenddel kapcsolatos aggodalmakat, a világ vezetői és a vállalatok képviselői nyilvános csúcstalálkozókat tartanak, hogy megvitassák az „Új Világrend” valós időben történő kialakítását.

A legutóbbi példa erre a 2022-es World Government Summit , ahol a globális intézmények, vállalatok, kormányok, pénzügyek, akadémiai, média és technológia vezetői március 29-30-án az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Dubaiban gyűltek össze, hogy megvitassák, hogyan valósítsák meg az „Új Világrendnek” nevezett világot.A videóban elhangzik az is, hogy kormányhatalmakat is át akarnak változtatni. Gyakorlatilag az egész világon be akarják vezetni a saját világrendjüket. Ez elég erős, amikor arról beszélnek, hogy Putyint el kell mozdítani a hatalmából. Gondolom, hogy Moszkva ezt nem így látja és erre fel is készült, hogy felvegye a harcot.

Az Ukrajna elleni inváziót gondosan előkészítették. Felkészültek arra, hogy a Nyugat támadni fogja Oroszországot, előkészítették a nukleáris csapásmérő képességüket is, és mikor ez megtörtént, megtették a szükséges katonai lépést. 

Itt van egy korábbi videó Klausz bácsi elmondja nekünk, hogy lesz majd szerinte egy nagy kibertámadás, ami mindent le fog állítani. Érdemes ezekben az időkben felkészülni arra, hogy amikor ez bekövetkezik, akkor már nem tudod a pénzedet kivenni a bankból. 


Megjegyzések