Arnold Schwarzenegger nekimegy Oroszországnak

Arnold Schwarzenegger arra használta elhunyt náci apját, hogy megtámadja Oroszországot és Putyint, mintha az orosz elnök lenne az új Hitler.

Schwarzenegger apja egy náci volt, aki megsérült a híres sztálingrádi csatában, miközben az orosz hadsereg ellen harcolt a második világháborúban.
Talán az apja az akkori szovjetek elleni harca miatt haragszik még mindig Oroszországra, noha azt állítja, hogy szereti az országot.

A színész Ukrajna iránti affinitása a kelet-európai országban tapasztalható tömeges neonáci jelenlétével is összefügghet.

Végül is Schwarzeneggert többen is megvádolták azzal, hogy gyakran kinyilvánította csodálatát Adolf Hitler iránt, náci háborús zenére vonult, SS-egyenruhát viselt és Sieg Heil tisztelgést adott elő.

A náci rezsimmel kapcsolatos személyes érzelmei ellenére a testépítő elhatárolta magát náci kapcsolataitól , amikor a 2000-es évek elején úgy döntött, hogy politikai pályára lép, és elindul a kaliforniai kormányzói székért.


„Ukrajna egy zsidó elnökkel rendelkező ország” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy Zelenszkij családját állítólag „nácik gyilkolták meg” a második világháborúban.

Igen, Schwarzenegger színésztársa, Zelenszkij zsidó, de szoros kapcsolatai vannak az ukrajnai náci katonai csoportokkal, és kormánya teljes mértékben támogatja őket az Oroszország elleni háborúban.

A Facebook átmenetileg engedélyezte a felhasználóinak, hogy dicsérjék a nácikat az ukrán hadseregben való nagy jelenlétük miatt.

Az orosz fél azt állítja, hogy a náci Azov Zászlóalj elfoglalta az épületet, és azt mondta a sajtónak : „Ezt a szülészeti kórházat régóta az Azov zászlóalj és más radikális csapatok elfoglalták. Kiűzték a vajúdó nőket, az ápolónőket és az általános személyzetet. Ez volt az ultraradikális Azov zászlóalj bázisa.”

Ez a könnyfakasztó állítás nem említi azt a több ezer halott civilt, akiket az Egyesült Államok által támogatott ukrán hadsereg ölte meg Donbász térségében.

Schwarzenegger szerint Oroszország elveszíti a háborút, és alacsony a csapatmorálja, de ezt tudom én hogy ez nem teljesen így van.
Schwarzenegger: „Minden bomba vagy minden lezuhanó lövedék nem ellenségre, hanem iskolára, kórházra vagy otthonra zuhan.”

Ezután nevetve azt mondta az orosz embereknek és katonáknak, hogy „értsék meg azt a dezinformációt és propagandát”, amit mondanak nekik.

Tévedés ne essék, nem az oroszok az egyedüliek, akik magas szintű propagandát folytatnak.


Forrás: Infowars.com

Megjegyzések