Az igazi globalista „mesterember” a nagy újrakezdés mögött: Jacques Attali „próféta” (videók)

Globalista kollégájához, a Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwabhoz hasonlóan Jacques Attali is egy kevésbé ismert építész, aki a jövőt alakítja.


Ha még soha nem hallott Jacques Attaliról, ez szándékos lehet. A globalista építészek közül egy árnyékfigura, aki nemcsak a francia politika menetét befolyásolja, hanem a jövőnket is – globálisan – alakítja. Vajon Jacques Attali csupán egy szóvivő, aki bemutatja a hatalmas globalista hálózatok terveit, vagy ő lehet az igazi ötletgazda, aki mindannyiunkat a Nagy Reset felé mozdított el?
Ki az a Jacques Attali?

Jacques Attali 1943. november 1-jén született francia Algériában. Apja, Simon Attali Algírban, a „Bib et Bab” üzletével aratott sikert az illatszeriparban. De a történet szerint két évvel az algériai függetlenségi háború (1954-1962) kezdete után Simon Attali úgy döntött, hogy családjával Párizsba költözik.
Politikai tanácsadó, író és próféta

Jacques Attali a francia egyetemek Ivy League-jén tanult, és Ph.D fokozatot szerzett. 1972-ben a Paris Dauphine Egyetemen szerzett közgazdász szakot. Politikai pályafutása ugyanezen az egyetemen a közgazdaságtan professzoraként indult. Leginkább arról ismert, hogy 1981 és 1991 között François Mitterrand baloldali francia elnök különleges tanácsadója és tanácsadója volt, de Attali irányította Mitterrand 1974-es elnökválasztási kampányát is.

Jacques Attali több mint 45 éve van jelen a francia politikai életben. Több mint 40 könyvet írt, amelyek némelyike ​​színes utópiák víziójaként, mások prófétaiként írhatók le. Attali társalapítója volt az EUREKA , az új technológiák európai kormányközi programjának is, amely többek között az MP3-at is fejlesztette.

Jelenleg a Positive Planet alapítója, elnöke és elnöke. Ez egy globalista szervezet, amely hozzájárul az ENSZ 2030-as globalista programjához. Amint azt a RIAR Foundation USA korábban beszámolta, „a programjuk nem más, mint a globális kormány zsarnoksága, amely rabszolgává teszi az egész emberiséget, miközben a rendszert „fenntartható fejlődésnek” és „egyenlőségnek” nevezik.” Ahogy a Világgazdasági Fórum kijelenti , 2030-ig nem birtokolsz semmit, és boldog leszel."


Jacques Attali Világgazdasági Fórum profiljaCovid előrejelzés

A következő, RAIR által fordított videóban Paul-Étienne Pierrecourt francia író megvizsgálja Jacques Attali néhány írását és lenyűgöző jóslatait, amelyek az elmúlt néhány év világeseményeire vonatkoznak.

1998-ban megjelent „21. századi szótár” című könyvében Jacques Attali egy jövőbeli járványt ír le, amelynek célja egy világrendőrség létrehozása, amely végül bolygóhatalommá válik. Különleges kifejezéseket emel ki, köztük a „járvány” szót. Ezenkívül Attali kijelenti: „bolygói megfékezési intézkedéseket fogunk hozni, amelyek röviden megkérdőjelezik a nomadizmust és a demokráciát”.

Az Attali által leírt egyéb kifejezések közé tartozik a „genetikai terápia”, a „nanotechnológiákkal végzett génterápia” és a „pánik”,


A piacok és a demokrácia motorja A pánik, az a birkaszerű folyamat, amelynek során mindenki utánozza a másikat, attól tartva, hogy marginalizálódnak és lemaradnak, nem a nyugati civilizáció hibája, hanem a lényege.

A „Prevenció” rész lenyűgöző:


Az első kockázat, amely ellen továbbra is védekezni akarunk, a betegségek. A megelőzés az egész létünket megtámadja.

A Köztársaság szekcióban a határok nélküli nemzetek jövőjével foglalkozik, és kijelenti: „Mindenekelőtt, ami továbbra is különösen fontos, egy terület nélküli köztársaság feltalálása, falak nélkül. Diaszpórikus.” Attali ezután a „jövedelem”-re fordul, amelyet „egyetemes jövedelemre” jósol, és a „távmunka” révén otthonról dolgozik:


Talán egy napon mindenkinek joga lesz az állam által fizetett tisztességes jövedelemhez, minden tevékenységtől függetlenül: az egyetemes jövedelem….A munkavállalók több mint fele többé nem lesz foglalkoztatott…A távmunkán (home office) keresztül végzett otthoni munkavégzés elszámoltatható. az összes állás felére.


Az ember a francia elnökök mögött

Jacques Attalit több mint négy évtizede jól fogadták az Elysee-palotában. Francois Mitterrand-tól François Hollande-ig a baloldali francia elnökök generációinak egyik legbefolyásosabb tanácsadója. Még azt is állítja, hogy „találta fel” Franciaország jelenlegi elnökét, Emmanual Macront.

Macron azután találkozott Attalival, hogy 2004-ben végzett az ENA-n ( l'Ecole Nationale d'Administration ), amely az ország egyik legrangosabb grandes école , és a leendő francia elnökök táptalaja.

Attali kritikus szerepet játszana abban, hogy új fejezetet nyisson Macron életében, gazdagságot szerezzen neki, és jobban megértse a globális pénzügyi rendszert.

Attali ajánlásával felfegyverkezve Macron csatlakozott a Rothschild & CIE Banque-hoz, a Rothschild & Co. tulajdonában lévő befektetési bankhoz. A fiatal Macron gyorsan feljebb emelkedett a bank ranglétrán, és ügyvezető partnerré – és eközben milliomossá – vált.
A következő képen ez áll: „Emmanuel Macron? Én vagyok az, aki észrevette őt. Még én találtam ki. Teljesen. Jacques Attalit idézi Anne Fulda „Emmanuel Macron, A Young Man, So Perfect” (2017) című könyve.
A Liberation című francia magazin borítóján ez áll: „Attali, a másik elnök”.

Jacques Attali és Francois Mitterrand volt francia elnökJacques Attali és Franciaország volt elnöke,
François Hollande


Jacques Attali és Nicolas Sarkozy volt francia elnök


A harmadik világháborút jósolja Ukrajnával kezdődően

Attali, a franciaországi politikai talkshow állandó szereplője 2014-ben azt jósolta, hogy a harmadik világháború Ukrajnával kezdődik. A videó azzal zárul, hogy Nicolas Sarkozy volt francia elnök figyelmeztet: „együtt fogunk haladni egy új világrend felé, és senki, és úgy értem, senki sem lesz képes szembeszállni vele”.

Tekintse meg a következő klipet a RAIR Foundation USA fordításában:

Az Új Világrend

Globalista kollégájához, a Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwabhoz hasonlóan Jacques Attali is a kevésbé ismert építész, aki a jövőt alakítja. 2020. december 6-án azonban Vigano érsek Attalira mutat rá, mint Schwab „Great Reset” című művének eredetére . Vigano érsek a következőket írta:

2020. november 19-én a WEF alapítója, Klaus Schwab kijelentette, hogy „a Covid egy lehetőség a globális újraindításra”. A valóságban Schwab szolgai módon azt ismételgette, amit Jacques Attali mondott a L'Express francia hetilapban 2009. május 3-án.

2009 májusában, egy évvel a Rockefeller Alapítvány „LOCKSTEP” forgatókönyve előtt, Attali „Változás, elővigyázatosságként” című esszét tett közzé, amelyben reményét fejezte ki, hogy a járvány (madárinfluenza) „átszervezési félelmeket” vált ki. Attali ez alatt azt a fajta félelmet érti, amely elindítja a „társadalom átstrukturálását”. Attali ezt írta: „A történelem azt tanítja nekünk, hogy az emberiség csak akkor fejlődik jelentősen, ha valóban fél.”

Pandémia által vezérelt eutanázia ?

Jacques Attali jól ismert egy híres téves idézetről is, amely azt sugallja, hogy egy tervezett járvány miatt csökkentsék a lakosság számát, és halálos kezelést biztosítsanak. Ezt a téves idézetet gyakran két különböző forrás idézi, Attali emlékirata, a „Verbatim” és/vagy a „L'Avenir de la Vie” (Az élet jövője), Michel Salomon interjúkötete.

A Salomonnal készített interjú során Attalit megkérdezték, hogy „lehetséges és kívánatos-e 120 évig élni?” Hosszas válasza után felvetette, hogy az eutanázia eszköz lehet a jövő társadalmai számára. Azt mondta azonban, hogy nem szorgalmazza az idősek megölését, hanem az élet végtelen meghosszabbítása ellen emelt szót.

A jövő fegyverei

Attali 2011-es legkelendőbb könyvét , „A jövő rövid története: bátor és ellentmondásos pillantás a huszonegyedik századra” című könyvét a veszélyes globalista Henry Kissinger „ragyogó és provokatív… nehéz elutasítani”-nak nevezte. A „Hiperkonfliktus fegyverei” című fejezetben Attali jóslatai összefoglalják a Világgazdasági Fórum azon céljait, hogy átformálja az emberiséget, és teljes irányítást szerezzen életünk minden területe felett.


A következő ötven évben a hadseregek új technológiákat fognak kifejleszteni, mielőtt a polgári piacon felhasználnák őket. Védelmi vagy rendőrségi igényekre a kormányok finanszírozzák a hiper- és önellenőrzés technológiáinak tökéletesítéséhez szükséges kutatásokat. Fordítva, ezeknek a technológiáknak polgári alkalmazásai lesznek.

Valójában ezek a jövőbeni fegyverek alapvetően a megfigyelés koncepcióján fognak alapulni. A hadseregek azonnal kifejlesztik a nomád mindenütt jelenlévő digitális infrastruktúrákat, a gyanús mozgások megfigyelőrendszereit, a stratégiai létesítmények védelmének eszközeit és a gazdasági hírszerzés hálózatát. A robotok (az ellenséges területen elrejtve) és a drónok (repülő robotok) adatokat közvetítenek, vegyi vagy biológiai anyagokat észlelnek, és felderítőként szolgálnak az elaknásított területekkel vagy holtfoltokkal szembesülő gyalogsági különítmények előtt. A csatát szimuláló szoftvereket a csataterekhez a lehető legközelebb folyamatosan frissítjük.

Továbbá új harci egységeket integrálnak a szimulációs, megfigyelési és csapásmérő eszközökkel. A nomád mindenütt jelen lévő új hálózatok és eszközök lehetővé teszik a harcosok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és mindenféle helyzetet szimuláljanak. Az intelligens ruházat új egyenruhák gyártását szolgálja majd; új anyagok lehetővé teszik új pajzsok tervezését. A háromdimenziós szimulációs technológiák segítik a harci küldetések előkészítését és végrehajtását, míg a robotok valódi harcosokat helyettesítenek majd.

Az elektronikus rendszerek (e-bombák) képesek lesznek megsemmisíteni a kommunikációs hálózatokat, és vakon és süketen hagyni az ellenfél erőit.

A tengerészgyalogosok új szerepet fognak játszani a nyomkövetők elleni küzdelemben, a kivándorlás megfigyelésében és a stratégiai szorosok védelmében. A vadászrepülőgépek már nem lesznek olyan hasznosak, mint manapság, és elvesztik befolyásukat a személyzet gondolkodására és a katonai költségvetésre.

Az új, úgynevezett hagyományos fegyverekre annál is inkább szükség lesz, mivel a nem hagyományos fegyverek (nukleáris és egyéb) egyre szélesebb körben elterjednek.

[…] 2040-re vagy 2050-re összesen több mint tizenöt ország birtokol majd nyíltan nukleáris fegyvereket és az azok célba juttatásához szükséges eszközöket.

Az olajhiány a legkülönfélébb országokat is polgári atomerőművek kitermelésére készteti. Ez arra készteti őket, hogy az újrahasznosított hulladékot, az úgynevezett MOX-ot használják üzemanyagként, ami tovább növeli a hulladékok elterjedésének és „eltűnésének” (e radioaktív anyagok szállítása során) kockázatát. Az ilyen hulladékokból nukleáris hulladékot és hagyományos robbanóanyagokat keverő radiológiai fegyvereket lehetne felhasználni.

Ezután más fegyverek – vegyi, biológiai, bakteriológiai, elektronikus és nanotechnológiai – jelennek meg. Ahogy az általuk előképzett új polgári technológiák esetében, a tudósok arra fognak törekedni, hogy növeljék erejüket, miniatürizálásukat és pontosságukat. A vegyi fegyverek képesek lesznek felkutatni és megölni a vezetőket anélkül, hogy észlelnék őket; a világjárványok tetszés szerint felszabadulhatnak; összetett genetikai karok egy napon kifejezetten bizonyos etnikai csoportok ellen irányulhatnak.

A porszemnyi, szürke zselé néven ismert nanorobotok lopakodó megfigyelési küldetéseket hajthatnak végre, és megtámadhatják az ellenséges testek sejtjeit. Aztán, ha az állatklónozási technikák előrehaladtak, a klónozott állatok jól teljesíthetnek küldetéseket – élő állati bombákat, szörnyeket a rémálomból.

Ezeket a fegyvereket nem kizárólag erős országok katonai laboratóriumaiban fejlesztik majd, hanem a nagyvállalatok, a „cirkuszvállalkozások” is, amelyek új piacokat fognak találni számukra. Mint mindig, a fegyverkezés marad az ipari apparátus középpontjában, és amíg itt nem lesz a szuperbirodalom, az állami piacok alapvetően a fegyverkezési szektor felé fognak orientálódni. A nagy biztosítótársaságok és zsoldostársaságok ezután felveszik a fáklyát.

E fegyverek többsége kis nemzetek, nem államok, korzárok, kalózok, zsoldosok, maquisárok, maffiák, terroristák és mindenféle nyomkövető számára hozzáférhető lesz. A nem távoli jövőben például kondenzátorból, rézdróttekercsből és robbanóanyagból is lehet majd 400 dollárért e-bombát készíteni. A vegyi, radiológiai és biológiai fegyverek így mindenki számára megfizethetőek lesznek. Egyre több ember megölése kezdetleges eszközökkel szomorú lehetőség lesz. A városokban és a tömegközlekedési eszközökön a zsúfoltság megsokszorozza a legprimitívebb fegyverek hatékonyságát.

Végezetül (és talán különösen), mivel háborút nem lehet megnyerni, ha a háborút folytató népek nem hiszik el igazságosnak és szükségesnek, és ha nem tartják fenn a polgárok hűségét és az értékekbe vetett hitüket, a jövő fő fegyverei lesznek a háború eszközei. propaganda, kommunikáció és megfélemlítés.”
Globalista szóvivő és értékesítő

A globalisták hálózatában Jacques Attali prófétaszerepet játszik. A 2015-ös Louvre-ban és az arles-i Theatre Antique-ban készült videóban Attali több mint egy órás előadást tartott könyvéről, filmrészletekkel és zenei előadásokkal kísérve. Aztán fehérbe öltözve lép színpadra egy nagy antik színházban; elmagyarázza jövőbeli jóslatait.

Attali ezeknek az erőteljes globalista hálózatoknak a szóvivője és értékesítője, és az ő szerepe az, hogy felfedje a már tervezetteket. Az Express Magazine 1998 májusában megjelent vezércikkében „A hatalom háromszöge” címmel további bizonyítékokkal szolgál erre a hatalmas hálózatra. Magyarázza:


A modern civil társadalomban három entitás osztozik a hatalom nagy részén: a politikai, a média és az igazságszolgáltatás. E három hatalom egyensúlya arra készteti az embereket, hogy elutasítsák őket összességében. Tudni kell azonban, hogy sorsuk összefonódik. A politikusok, az újságírók és a bírók ugyanolyan képzettséggel rendelkeztek; ugyanazokat az értékeket vallják, azonos társadalmi körökből származnak. Ennek ellenére kisebbségben vannak a lakosságban. Megmentik magukat, vagy együtt pusztulnak el.”
Jacques Attali ismét bizonyítja prekognitív képességeit. 2022-ben a lakosság nagy része elutasítja a „hatalom háromszögét”, de biztos lehet benne, hogy ennek a kisebbségnek már van terve. Ahogy Attali úr mondta: „Megmentik magukat, vagy együtt pusztulnak el.” Forrás: https://rairfoundation.com/the-real-globalist-mastermind-behind-the-great-reset-prophet-jacques-attali/

Megjegyzések