Dr. Marble: A COVID-hazugságok leleplezésével a globalisták a VILÁGHÁBORÚT szervezik, hogy elnéptelenítsék a világot



Dr. Ben Marble úgy véli, hogy a globalisták most világháborút hirdetnek a világ elnéptelenítése érdekében, miután a vuhani koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos hazugságaik nyilvánosságra kerültek.

„Ezek az emberek mind azt állítják, hogy támogatnunk kell Ukrajnát, és meg kell próbálnunk háborúba szállni Oroszországgal. Világháborút próbálnak előmozdítani. Az embereknek be kell látniuk, hogy ez a Nagy Reset terv része. Az egész tervük a világháború kirobbantása. Nukleáris háborút akarnak, mert annyi embert akarnak megölni, amennyit csak tudnak” – mondta Marble, miközben vendéglátóként szolgált az Info Wars „The Alex Jones Show” legutóbbi epizódjában . (Kapcsolódóan: A globalistáknak háborúra van szükségük a „nagy alaphelyzetbe állítás” érvényesítéséhez. )

„És ezt be tudjuk bizonyítani, ha megnézzük a Georgia Guidestones-t. Cél populációjuk egymilliárd. A népesedési céljuk vitatható, de ami nem vitatható, az az, hogy rengeteg embert szándékoznak megölni , hogy odaérjenek. És tehát, ha valahol hét-nyolc milliárd ember van jelenleg, és le akarnak menni egymilliárdra, az azt jelenti, hogy hat-hét milliárd ember meggyilkolását tervezik. Így már ötmilliárd adagot adtak ki ebből a COVID-19 hamis oltóanyagból, génszerkesztő méregből.”

A márvány egy hatalmas gránit emlékműre utalt, amely a jövő nemzedékeinek szánt útmutatókat tartalmazza a Georgia állambeli Elbert megye legmagasabb pontján.

A Georgia Guidestones egyik födémje a közepén áll, és négy körül van elrendezve. A csillagászatilag egyvonalban elhelyezkedő öt tábla tetején egy zárókő fekszik. Az „amerikai Stonehenge” néven is emlegetett égi óraként szolgál – különleges jellemzők révén rögzíti az idő múlását. Az emlékműről úgy írták le, mint „nagyon megtervezett szerkezetet, amely hibátlanul követi a napot”.


A négy tábla 10 vezetőt tartalmaz nyolc különböző nyelven – egy-egy nyelvet a négy nagy, álló kő mindkét oldalán. Angol, spanyol, szuahéli, hindi, héber, arab, kínai és orosz nyelven vannak gravírozva.

Az útmutatókészlet a következő:
Tartsa az emberiséget 500 000 000 alatt a természettel való örökös egyensúlyban.
Irányítsa bölcsen a szaporodást – javítja az erőnlétet és a változatosságot.
Egyesítse az emberiséget egy élő új nyelvvel.
Mérsékelt ésszel uralkodj a szenvedélyen – a hiten – a hagyományon – és mindenen.
Védje meg az embereket és a nemzeteket igazságos törvényekkel és igazságos bíróságokkal.
Hadd uralkodjon minden nemzet, belső vitákat rendezve egy világbíróságon.
Kerülje a kicsinyes törvényeket és a haszontalan hivatalnokokat.
A személyes jogok és a szociális kötelezettségek egyensúlyba hozása.
Díj igazság – szépség – szerelem – harmónia keresése a végtelennel.
Ne légy rák a földön – hagyj teret a természetnek.

A márvány félmilliárddal csökkent. Célpopulációjuk mindössze 500 000 000. És úgy tűnik, ez a legfontosabb.

A MyFreeDoctor.com telemedicinális weboldal alapítója elmondta, hogy az elmúlt két évben az emberek szemtanúi voltak egy bioterror háborúnak, amely az egész világon zajlott, és ez a Klaus Schwab és Bill Gates vezette Világgazdasági Fórum (WEF) vezetőinek nagyszerű összeesküvés terve. Soros György és Mark Zuckerberg.

„A programjuk egy gonosz, Isten-ellenes, ateista program. Ők transzhumanisták. Hisznek az emberi genom szerkesztésében, mert azt hiszik, okosabbak Istennél. És most az a rossz hír számukra, hogy tévednek. Tehát meg akarják próbálni ezt a génszerkesztő mérget a tömegekre rákényszeríteni, és már meg is tették. És már ötmilliárd ember vette be ezt a mérget” – mondta Marble.

Azt mondta, hogy az összes COVID-hazugságot hatékonyan leleplezték különböző orvosok, mint például Dr. Peter McCullough és Dr. Robert Malone.
A globalisták a narratívát Ukrajnára cserélték

A floridai Gulf Breeze családgyógyász szakembere rámutatott, hogy a globalisták most Ukrajnára cserélték a narratívát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt is megpróbálják egyfajta hősként támogatni, aki a demokráciát hirdeti Ukrajnában – ami nem igaz, mert a Marble szerint totalitárius.

Zelenszkij betiltotta a politikai pártokat Ukrajnában, és a Marble szerint az elnökből lett ukrán színész a WEF-fel dolgozik.

Marble azt is hangsúlyozta, hogy be kell tiltani a COVID-oltásokat, mert minden egyre rosszabb, és az emberek folyamatosan káoszba süllyednek.

„Amíg a mérget nem tiltják be, semmi sem lesz jobb. Folyamatosan mérget adunk ki a nyilvánosságnak, úgy teszünk, mintha ez egy biztonságos és hatékony vakcina. Nos, könnyű megjósolni, hogy egyre többen halnak meg” – mondta.
A COVID-19 elleni oltások egyáltalán nem valódi oltások

„A bizonyítékok elsöprőek. Most annyi bizonyíték van a többlethalálozásra és az összes halálozásra, hogy az ügyet lezárták. A tudomány megdőlt, a COVID-19 elleni oltások egyáltalán nem valódi oltások. Ezek génszerkesztő mérgek . És újra és újra el fogom ismételni ugyanazt a beszédtémát.”

Marble elmondta, hogy a COVID-szúrások sok áldozata keresi fel a MyFreeDoctor.com oldalt, hogy segítséget kérjen az oltás után kialakult tünetekkel kapcsolatban. Hozzátette: szervezete mindent megtesz annak érdekében, hogy a kezelést eljuttassa az emberekhez.

Kövesse a Depopulation.news oldalt , hogy többet megtudjon a globalisták világ néptelenítési tervéről.
Tekintse meg alább a „The Alex Jones Show” teljes epizódját Dr. Ben Marble vendéglátóval .

Megjegyzések