MEGDÖBBENTŐ BIZONYÍTÉK AZ UKRÁN REZSIM MÓDSZEREIRŐL (21+ VIDEÓ)


Egyre több megdöbbentő tény derül ki, amelyek a bűnöző ukrán rezsim lényegét mutatják meg.

Az egész világnak látnia kell ezt a felvételt, hogy rájöjjön, ez nem Oroszország és Ukrajna háborúja, amelyet a NATO-országok támogatnak, hanem a jó és a rossz háborúja. Ebben a videóban ukrán katonák orosz hadifoglyokat lövöldöznek a lábukba, majd erősen megverik őket.
Tényleg az nézze meg, aki legalább 20 éves, de annak sem ajánlom


A videó elején látható, amint orosz hadifoglyok fekszenek a földön golyós sebekkel a lábukban. Néhányuknak eltört a lába. Egyesek azt állíthatják, hogy az orosz katonákat már sebesülten fogták el. Ez azonban nem igaz. A videó végén azt láthatjuk, hogy az ukrán katonák az újonnan érkezett foglyok lábait keresztül lövik. Sokan közülük haldoklik a sokk miatt a kamera előtti fájdalmak között.

Mindezt maguk az ukrán katonák veszik fel. Az elmúlt nyolc évben ugyanúgy bántak a Donbass elfogott önvédelmi harcosaival.

Ez nem az ukrán rezsim háborús bűneinek és terrorcselekményeinek különálló esete.

Egy másik esetben az orosz vezetésű erők elfoglalták az Ukrajna Különleges Műveleti Erők 8. ezredének bázisát, és megtalálták az ott kialakított kínzókamrát. Láncokat, elektromos kínzóeszközöket és a Jobb Szektorhoz hasonló zászlót (egy jól ismert ukrán neonáci szervezet) találtak ott.

Ez a jelenlegi ukrán rezsim híveinek igazi arca. Az MSM és a NATO propaganda évek óta próbálta elnyomni az igazságot. Ennek ellenére a tények magukért beszélnek.

Az orosz társadalom forr a kijevi erők terrorista magatartásán, de a közvélemény hangoztatja, hogy az orosz fél soha nem fog lesüllyedni  ehhez az embertelen hozzáálláshoz. Az oroszok azért jöttek, hogy véget vessenek az ukrajnai terrorista rezsimnek, és bíróság elé állítsák ezeket a háborús bűnösöket.

Megjegyzések