Orosz védelmi minisztérium: Ukrajna területéről már mindent eltávolítottak, ami az amerikai katonai biológiai program végrehajtásának folytatásához szükséges
Az emberek tömegesen fertőződtek meg veszélyes vírusokkal

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma arról számolt be, hogy az ukrajnai biolaboratóriumok 2014 óta végzett tevékenysége és az egészségügyi reform a különösen veszélyes fertőzések előfordulási gyakoriságának ellenőrizhetetlen növekedéséhez vezetett, hozzátéve, hogy a lviv-i laboratóriumok pestissel és lépfenével, Harkovban és Poltavában diftéria és vérhas vírusokkal dolgoztak .

Emlékezzünk vissza, hogy korábban az osztály publikálta a Pentagon által finanszírozott ukrán biológiai laboratóriumok eredeti anyagait. Ezt egy március 6-i esti tájékoztatón jelentette be az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője, Igor Konasenkov vezérőrnagy .
Elmondása szerint az RF fegyveres erők ukrajnai különleges hadműveletének megkezdésével az ukrán egészségügyi minisztérium utasítást küldött az ország összes biolaboratóriumába a veszélyes kórokozók tárolt készleteinek sürgős felszámolásáról.

„A közeljövőben bemutatjuk a beérkezett dokumentumok elemzésének eredményeit. Ezek egy részét, különösen az ukrán egészségügyi minisztérium utasításait a kórokozók megsemmisítéséről és a poltavai és harkovi biológiai laboratóriumokban végzett megsemmisítési cselekményekről, most teszünk közzé ” – mondta.A katonai osztály az ukrán egészségügyi minisztérium utasítását adta át a médiának a kórokozók megsemmisítéséről és a pusztítási cselekményekről a poltavai és harkovi biológiai laboratóriumokban.

Korábban Readovka arról számolt be, hogy az ukrán fegyveres erők provokációkat készítenek elő gyermekek bevonásával .

Megjegyzések