VIDEÓN: AZ OROSZ CSAPÁS MEGSEMMISÍT EGY NAGY LŐSZERRAKTÁRAT KIJEVBEN


Március 21-én az orosz védelmi minisztérium közzétett egy videót, amelyen egy precíz csapás látható az ukrán fegyveres erők katonai felszereléseinek gyülekezőhelyére a Kijev térségében található Vynohradar körzetben.

A közlemény szerint a kijevi erők egységei civil épületek mögött rejtőztek, és több rakétavetőt is bevetettek az orosz csapatok ellen. A közeli bevásárlóközpont területét nagy bázisként használták rakétahajtású lőszerek tárolására és több kilövő rakétarendszer újratöltésére.

Március 21-én éjszaka nagy pontosságú, nagy hatótávolságú fegyverekkel megsemmisült egy ukrán többszörös kilövésű rakétarendszerek akkumulátora és lőszertároló bázisa ebben a nem működő bevásárlóközpontban.

A BBC szerint nyolc ember halt meg a támadáskor, csak azt nem értem, hogyha ez egy működő bevásárlóközpont volt, akkor miért csak nyolc ember halt meg. Meg az oroszok minek bombázásának egy bevásárlóközpontot, ha nekik az a céljuk hogy gyilkoljanak, akkor miért vártak ezzel a bevásárlóközponttal is nyolc évet?
Megjegyzések