Zelenszkij szerint a harmadik világháború biztossá válik, ha az Oroszországgal folytatott tárgyalások megtörnek


Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap kijelentette, hogy "készen áll a tárgyalásokra" Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, de ha ezek megszakadnak, az a harmadik világháborúhoz vezet .


"Készen állok a tárgyalásokra vele. Készen álltam az elmúlt két évre. És úgy gondolom, hogy tárgyalások nélkül nem tudjuk befejezni ezt a háborút" - mondta Zelensky a CNN -nek , a Fareed Zakariának.

"Úgy gondolom, hogy bármilyen formát, esélyt ki kell használnunk ahhoz, hogy lehetőségünk legyen tárgyalni, beszélni Putyinnal. De ha ezek a próbálkozások kudarcot vallanak, az azt jelentené, hogy ez egy harmadik világháború. "

Zelenszkij szombati videóüzenetében „haladás nélküli” tárgyalásokat kért, figyelmeztetve, hogy Oroszország „hatalmas” veszteségeket szenved, ha nem ül asztalhoz.

Zelenszkij egy bérenc kabbalista szekta vezérek embere és ő most is színészkedik, neki ez a szakmája. Úgy tesz, mintha nekik számítana a diplomácia. Ők azok, akik megtorpedózzák a békéhez vezető csatornákat. Álcázza magát, mintha tényleg nyitott, de ez nem igaz, és ezt Putyin tudja. Innen fogva el könyvelhetjük, hogy egy harmadik világháború nyitánya zajlik, csak meg kell győzni a világot, hogy miért és hogyan történt ez. Putyin lett az új Hitler.

Oroszország prioritásai – amelyeket a múlt heti Törökországgal folytatott felhívásban határoztak meg – a követelések két kategóriájából állnak; Ukrajnának semlegesnek kell maradnia, és nem kérelmezheti a NATO-csatlakozást, amit Zelenszkij már elismert. Ukrajnának lefegyverzési folyamaton is át kell esnie annak biztosítása érdekében, hogy ne jelentsen veszélyt Oroszországra, valamint „elnáctalanítani” fegyveres erőit.

Ibrahim Kalin, a török ​​kormány főtanácsadója szerint az orosz követelések második kategóriája az, ahol nagyobb nehézségek adódhatnak, és ez személyes tárgyalásokat tesz szükségessé Putyin és Zelenszkij között, amiről tesznek, hogy ne sikerüljön.

Zelenszkij vasárnap azt mondta a CNN -nek , hogy ha Ukrajna "NATO-tag lenne, akkor nem kezdődött volna el a háború", ami egy nagy hülyeség, hiszen Oroszország éppen emiatt indult meg, s tett katonai lépéseket.

Megjegyzések