A Nyugatnak Szüksége Van a 3. Világháborúra


A legendás pénzügyi és geopolitikai cikluselemző, Martin Armstrong úgy gondolja, hogy az Új Világrend emberiségre vonatkozó úgynevezett „nagy újraindítási” tervének most háborúra van szüksége, hogy megpróbálja megvalósítani. A következő hetekben megtörténhet. Armstrong így magyarázza: „Azt próbálják tenni, hogy szándékosan megbökik a medvét. . . . Szinte mindenre növelik a nyomást a nap alatt. A Nyugatnak szüksége van a harmadik világháborúra. Csak szükségük van rá. Az igazi probléma itt az, hogy 2014-ben negatív kamatszintre mentek Európában. Nem tudták élénkíteni a gazdaságot, és a keynesi közgazdaságtan teljesen megbukott. . . .Azt mondanám, hogy ez a kormány rossz irányítása globális szinten. A probléma az, hogy a központi bankoknak nincs befolyása a gazdaságra. Ehhez hozzávesszük, hogy az ilyen típusú infláció lényegesen különbözik a spekulatív fellendüléstől. Ez az infláció a hiányon alapul. Ezek a hülyék a coviddal. . . a bezárásokkal az ellátási láncok tönkretételéhez vezetett. . . . Az ott lévő dolgokat külön veszem, mert legközelebb lehet, hogy eltűnik. Tehát mindenki növeli a felhalmozását. . . . Tehát ami Európával van, annak negatív kamataival, az összes nyugdíjalapot kiirtották. 8%-ra van szükségük a nullszaldóhoz, nem pedig negatív rátára. Európában nincs olyan nyugdíjalap, amely fizetőképes lenne a játéknak ebben a szakaszában. . . . Az európai kormány összeomlik. Ha végül nem teljesítenek, emberek milliói fognak ott lent villákkal megrohamozni a parlamentet. Tehát, hogy ezt elkerüljék, háborúra van szükségük. . . . A Biden-kormányzat szándékosan tette tönkre a világgazdaságot.”

Ha háború van Európában, Armstrong szerint „az amerikai dollár kezdetben erősödik, és nem gyengül”. Armstrong azt is mondja: „Ez az egész szándékos. Itt nincs visszatérés a normális kerékvágásba. Sajnos errefelé tartunk.”

Armstrong azt állítja, hogy néhány héten belül kitörhet a háború Európában, és az EU és a NATO ezt szorgalmazza. Armstrong azt mondja: „Azt akarják, hogy Oroszország tegyen valamit. . . . Ez a dolog Oroszországgal újra és újra ugyanaz. Sajnos a háború felé tartunk.”

Armstrong a következő témákról is részletesen beszél: Digitális valuta és miért szorgalmazza a Deep State annyira ezt; arany, ezüst, élelmiszer és szinte minden, ami a hiány miatt drágul. Armstrong azt javasolja az embereknek, hogy „két évre készletezzenek élelmiszerből”. Armstrongnak más tippjei is vannak ahhoz, hogy a hétköznapi embernek mit kell felhalmoznia; Armstrong azt is kijelenti, hogy Trump elnök az egyetlen olyan elnök, akit ismert, és törődött a harcokban elpusztuló amerikai katonákkal. Trump ezért akarta hazahozni a csapatokat, és a Deep State háborús lázadói gyűlölték ezért. Armstrong azt is megjósolja, hogy ki nyeri a jövő novemberi félidős választást. Számít majd, hogy melyik párt kerül a legjobbra?

Zárásként Armstrong azt mondja: „Nem térünk vissza a normális kerékvágásba. A rendszer belülről omlik össze, és alapvetően olyan, mint Róma bukása. (Sokkal többről van szó a közel 1 órás interjúban.)

Csatlakozzon Greg Hunterhez (USAWatchdog.com), aki egy az egyben beszélget Martin Armstrong ciklusszakértővel és a „Manipulating the World Economy” című népszerű könyv szerzőjével 22.12.22-én.

Megjegyzések