Borzasztó orosz jelentés: Ukrán biolaborok különleges biofegyvereket hoznak létre az etnikai tisztogatás érdekébenÍRTA: STEW PETERS SHOW

Nézze meg a műsor minden részét a StewPeters.com oldalon

Két héttel ezelőtt az ukrajnai biofegyver-laborok „Qanon-összeesküvés-elmélet” voltak. Marco Rubiónak és Victoria Nulandnak köszönhetően most már tudjuk, hogy valódiak. De még sok részletre van szükségünk.

És most kapjuk őket – az oroszoktól. Az orosz védelmi minisztérium szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Ukrajnában a kutatók olyan speciális vírusok létrehozásán dolgoztak, amelyek alkalmasak bizonyos etnikai csoportok megcélzására, háborús fegyverként vagy egy szélesebb népességcsökkentési program részeként. Ez nem jelenti azt, hogy minden igaz, amit Oroszország mond. Háborúban élnek, és a háborúban álló országok mindenféle valótlan dolgokat mondanak. Nézzük csak Ukrajnát, vagy a saját hadseregünket. De ne feledje – néhány héttel ezelőttig vezetőink tagadták a biolaborok létezését.

Dr. Ariyana Love azt mondja, hogy már tudja, mi történik valójában ezekkel a laboratóriumokkal, és azt mondja, hogy ez borzasztóbb, mint azt valaha is el tudnánk képzelni.

Megjegyzések