Világpróféciák


 Nicolaas „Siener” van Rensburg Dél-Afrikából (1864-1926)

(Adriaan Snyman Próféta szavai című könyvéből, 2005)

Világpróféciák

Események látomásai világszerte

Bár Nicolaas van Rensburgot gyakran „búr prófétaként” emlegetik, sok látomása volt a legfontosabb hírekről, emberi drámákról, konfliktusokról, tragédiákról és szenzációs világeseményekről, amelyek csak a 20. század utolsó negyedében valósultak meg. században és utána. Úgy magyarázta ezeket a látomásokat, hogy nem vette észre a világra gyakorolt ​​félelmetes hatásukat és nagyságrendjüket. Hogy csak néhányat említsünk: látta, hogy menedékkérők elárasztják Európát; az iszlám és a muszlim mozgalom felemelkedése; a WTC megsemmisítése; Szaddám Huszein; AIDS; a csernobili katasztrófa; Di hercegnő válása és halála; a szökőár Ázsiában; egy London elleni terrortámadás és a közelgő harmadik világháború.

(Érdekes megjegyezni, hogy a tengerentúlon sokan, különösen az amerikaiak és az európaiak nagy érdeklődést mutatnak Látó látomásai iránt. Ez összhangban van azzal, amit barátjának, Boy Mussmann-nak mondott 1916-ban: „Újra sokat fogok a hírekben szerepelni. …itt és külföldön.” Az első afrikaans nyelvű kiadás, a Boodskapper van God megjelenése óta bestsellernek számít).

Sötét felhő érkezik keletről

Közvetlenül 1981-ben bekövetkezett halála előtt Van Rensburg lánya, Anna érdekes megjegyzést tett. Azt mondta, emlékezett apja szavaira, hogy „az országnak, amely a távoli jövőben megnyeri a háborút (III. világháború), Németországnak szövetségese kell lennie”.

Van Rensburg látomása egy keletről érkező sötét felhőről, amely Európára kúszott, és végül sötétbe borította Európát, csak jóval a halála után teljesedett be. Azt mondta fiának, Kallie-nak, hogy ez a vízió a kommunizmus felemelkedéséhez kapcsolódik Európában.

„Egy vörös bika kel fel keleten, míg több vörös marha keletebbre emelkedik. Ezek a jószágok háborút akarnak viselni. A mi irányunkba néznek.”

Ez az egyetlen utalás a vörös bikákra a látomások könyvében.

A kommunizmus felemelkedése

Egy este, amikor a Látnok elcsendesedett étkezés közben, szeme összeszűkült, szakálla remegni kezdett, a család tudta, hogy látomása van: „Kérjük, hozd elő az írószereket” – mondta Kallie-nak: „Írja oda: „Látom. fekete felhő, amely keletről kúszik Európa fölé, és sötétségbe borítja, mint az éjszaka. Egy orosz bukkan elő északról. Egyenesen ránk néz. A föld itt (Dél-Afrikában) olyanná válik, mint az ugar. De Európában koromsötét van…”

Jövőkép: 1919. április 4.: „Három sarló jelenik meg egymás mögött, és egymásra rakják, amíg eggyé nem válnak. Ezután a kocsik északról keletre vándorolnak; úgy néznek ki, mint a török ​​kocsik, de újak és vászonnal vannak borítva.”

A kommunizmus bukása rövid ideig tart. Oroszország visszatér a régi „elnyomás, állandó forradalom és diktatúra” módszereihez. Nem sokkal ezután a régi Oszmán Birodalom egyik embere (Husszein?) új háborút fog kirobbantani a Közel-Keleten. Ezúttal azonban van egy nagy különbség: amikor úgy tűnik, hogy a háború véget ért, követője mindenkit meglep azzal, hogy bizonyos napokon és helyeken titkos támadásokat tervez, amikor és ahol a legkevésbé várják. (Ez egyértelmű utalás az öngyilkos merénylők támadásaira).

Vízió: 1916. augusztus 21.: „Egy rémült nőt látok feketében”, jelezve a halált és a pusztítást, amelyet a kommunizmus hoz a Nyugatnak.

Amikor a Látó 1916-ban ezt a látomást látta, egy évvel az orosz forradalom kezdete előtt.

Jövőkép: 1918. november 21.: „A kommunizmus elterjeszti gonosz befolyását az egész világon, káoszt és nyomorúságot okozva.”

Menedékkérők támadják meg Európát

A menedékkérők felduzzadása már az 1970-es évek végén megindult, és a berlini fal leomlásával, 1989. november 9-én szökőárrá nőtte ki magát. Még mindig nincs vége ennek a németországi hullámvölgynek. Hollandia, Anglia és Franciaország ugyanazzal a problémával küzd, és a hatóságok nem tudják tovább kezelni. A német kormány nem tud lépést tartani a kérelmek számával.

Az iszlám felemelkedése

1979-ben, amikor az iráni sahot leváltották, és Khomeini ajatollah Allah nevében átvette az irányítást, emberek ezrei kiáltoztak: „Üdvözlet a prófétának!” Ami Iránban történt, az jelzés a világ többi részének. Az iszlám, a régóta halottnak hitt hatalom újra életre kelt, mert Allah akarata, hogy a világ végén minden ember egyesüljön az iszlám zászló alatt. Ennek az embernek az a hite, hogy „Allah hu akbar” (Allah a legmagasabb Isten), sikerült megráznia a Közel-Keletet és az egész világot.

Aztán alig 20 évvel később egy újabb iszlám bálvány, Oszama bin Laden felemelkedését láthattuk, aki bemutatta a világnak, hogy a harcos iszlám térdre tudja kényszeríteni Amerikát és a Nyugatot. Nagyon rövid időn belül a világesemények központja a Közel-Keletre került. A New York-i World Trade Center lerombolásával 2001 szeptemberében diadala nemcsak egy sah felett volt, aki elmenekült az országából, hanem a világ összes hatalma felett.

Így, Pres. Bush terrorizmus elleni hadüzenete valójában az iszlám elleni hadüzenet volt.

Alekszandr Szolzsenyicin orosz nemesi díjas egyszer azt mondta: „A nyugati hatalmak, amelyek 1945-ben teljhatalmúak voltak, a közvélemény hatására szabadon feladták pozíciójukat és országról országra anélkül, hogy egy lövést is eldördültek volna. A győztes hatalmak a legyőzöttek lettek.”

A történelem során először a muszlimok nagy és növekvő kisebbségeket építenek ki szerte a szekuláris nyugati világban – sehol sem láthatóbb, mint Nyugat-Európában. A hatás Amszterdamtól Párizson át Madridig bontakozik ki, miközben a muszlimok – szavakkal, szavazatokkal és néha erőszakkal – küzdenek azért, hogy elfoglalják helyüket az elfogadott társadalmakban.

Ma a muszlimok valóban hatalmas hatalom, amellyel számolni kell!

Jövőkép: 1918. július 24.: „Látom a keletiek/muszlimok szervezett felvonulását. Németország ellenáll ezeknek a keletieknek. Aztán úgy látom, az iszlám támogatja ezt a felvonulást. Ezek az emberek hittel tesznek dolgokat, miközben a „Teretőben” bíznak.”

Ez tehát egy vallási háború, egy dzsihád lesz, amelyet főként a muszlim öngyilkos merénylők kezdeményeztek.

Terrortámadás Anglia ellen

Jövőkép: 1918. április 8.: Anglia döntése, hogy támogatja Amerikát az Oszmán Birodalom (Irak?) elleni háborúban, közvetlenül egy pusztító muszlim bombatámadást fog eredményezni a brit közlekedési rendszer ellen. Ezentúl Európa többi részén a szabotázs és a gyújtogatás (robbanóanyag) lesz napirenden. Látta, hogy zavargások törnek ki, és angolok is vannak közöttük bevándorlókkal – ami azt jelenti, hogy a két csoport össze is fog ütközni. Angliát most állandó támadások érik.

A végén a brit csapatok kénytelenek lesznek kivonulni Irakból.

1919. szeptember 21. – „A kapitalisták bajban találják magukat. Komoly pénzhiány van, se ruha, se élelem, se víz. Tehetetlenek lesznek bármire. Ez egy nagyon embert próbáló és veszélyes időszak lesz mindenki számára, és az emberek nagy bajban lesznek. Szó esik hazaárulásról és megvesztegetésről, és nagyon kevesen lehet megbízni ezalatt az idő alatt. Senki nem fog tudni segíteni.”

Jövőkép: 1918. augusztus 8.: A háború eszkalálódik Európában, a Közel-Keleten, majd délen. Ismét a Muszlim Mozgalom érintett; de most már Dél-Afrikában is érezhető a hatásuk.

Lásd még az 1919. szeptember 29-i látomását, amely az előző két próféciához kapcsolódik – „Európában van egy bolt, de nincs benne senki; szekerekkel, szemetet szállító emberek dél felé menekülnek. Európa északnyugati részén sok fehér hátú ökör jelenik meg (Amerika?), és amikor az ökrök eltűnnek, kis meztelen feketék (afrikai emberek) futnak észak felé.”

A Látnok azt mondta, hogy ez egy hatalmas depresszióra utal, amely Európát el fogja érni, egy olyan szörnyű depresszióra, hogy Anglia mindent elveszít, és hogy tovább rontsa a helyzetet, éhező és nyomorgó afrikai bennszülöttek ezrei fogják elárasztani Európát.

Háború van Európában, a Közel-Keleten, majd délen. A Muszlim Mozgalom érintett; hatásuk Dél-Afrikában is érezhető.

Miután 1921. január 15-én látott egy látomást, a Látnok azt mondta Boy Mussmannnak, hogy eljön a nap, amikor a muszlimok hatalmi pozíciót foglalnak el Dél-Afrikában és a nyugati világ többi részén. A keresztény értékek akkor közvetlen ellentétbe kerülnének az iszlám vallással.

Nyugtalanság és zavargások vannak Európában

Jövőkép: 1917. május 13.: „Tüzet és füstöt látok Európa felett, ez zűrzavart és forradalmat jelez. A tűz délnyugat felé halad, vagyis a zavargások ebbe az irányba is továbbterjednek. Európa ezen szektorában található Magyarország, Románia, Jugoszlávia és Bulgária. Görögország délebbre fekszik, így akár arra a területre is átterjedhet.

A virágzó nemzetek, mint Norvégia, Finnország, Svédország és Dánia északon fekszenek. Pénzügyi jólétük vagy pénzügyi támogatásuk kiapad, és többé nem lesznek abban a helyzetben, hogy segítséget nyújtsanak a szegényebb országoknak. A szárazság is lehetséges oka lehet azoknak a zavargásoknak, amelyek kritikus gazdasági körülményekhez és éhínséghez vezetnek.”

Jövőkép: 1920. augusztus 5.: „Az eredeti kelet-európai háborúk és zavargások után egyelőre leüleped a por. A felboronált tábla azt jelenti, hogy az alapvető különbségek látszólag rendeződnek, és már minden nem úgy néz ki, mint egy felszántott tábla. A nyugati (kapitalista) azonban csapdába esik, de nem tudja megmenteni magát. Ekkor a közel-keleti országok rosszabb helyzetet fognak okozni a Nyugatnak.”

AIDS és erkölcsi hanyatlás

Jövőkép: 1917. december 12.: Látta, hogy az erkölcstelenség egyre nő az egész világon, és „hogyan tört ki ennek következtében egy betegség Afrikában, és főleg a feketék haltak meg tőle. Az egész világon elterjed, de a fehérek viszonylag érintetlenek tőle – a világ olyan, mint egy trágyaudvar…”

Jövőkép: 1918. március 30.: „Látom, hogy egy öreg kis Bantut (harmadik világ) női ruhába öltözve (homoszexuális) ül Európában, és teljesen megfertőződött ezzel a betegséggel, és a nyugati nemzetek is megfertőződnek.”

Ez volt a Látó első látomása, amelyben világméretű hanyatlást, erkölcstelenséget és pornográfiát jósolt meg, utalva egy szörnyű „piszkos betegségre” vagy nemi betegségre is. Egy későbbi látomásában figyelmezteti népét, hogy tiszta életet éljenek. Ekkor még senki sem tudott az AIDS létezéséről. Ma az egész világ szó szerint olyan, mint egy „trágyaudvar”, különösen Afrikában és a harmadik világ többi részén.

1922. február 22-én látomása volt, és figyelmeztette népét, hogy tiszta életet éljenek: „A világ tiszta, de fordulatot ad, majd megtelik birkaürülékkel. Ekkor tisztán hallottam, hogy valaki azt mondja nekem: „Övezd fel az ágyékodat, és hadd ragyogjon a fényed”.

Ezt követően az öreg próféta látott egy Nagy Seprűt (1922. március 11.), amint lesöpörte a földről az erkölcsi romlás minden szennyét.

Van Rensburg az Ézsaiás 14:5-23-ra hivatkozott: „Az Úr összetörte a gonoszok botját és az uralkodók pálcáját. Aki haragjában folytonos ütéssel sújtotta a népet, aki haragjában uralkodott a nemzeteken, azt üldözik, és senki sem akadályozza… Mégis a pokolba kerülsz, a gödör oldalára. Akik látnak téged… mondván: Ez az az ember, aki megremegtette a földet… aki a világot pusztává tette, aki elpusztította a városokat… elpusztítottad földedet és megölted népedet; a gonosztevők magja soha nem lesz híres... Mert feltámadok ellenük, azt mondja az Úr

a seregek közül, és kiirtsd ki Babilonból a nevet, a maradékot, a fiút és az unokaöccset, azt mondja az Úr… a pusztulás seprűjével söpröm…

Oroszország megváltoztatja helyeit

Jövőkép: 1917. április 22.: Több mint egy évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy Oroszország megnyitja kapuit a Nyugat felé. Amikor a Látnok ezt a látomást látta, a kommunizmus még nem is jött létre Oroszországban. „De több mint 70 év után – mondta – a kommunista „függöny” elhúzódik, és a nyugatiak és a kommunisták szabadon mozognak a határokon.

Aztán megpillantott „egy jól öltözött férfit (Mihail Gorbacsov?) óralánccal, aki reform- és nyitottságpolitikát ("peresztrojka" és "glasznoszty"?) kínál a Nyugatnak. Idővel megállapodást ír alá Amerikával és/vagy Európával is”.

Európát ellepték a bevándorlók

Jövőkép: „Európában mindig a fehérek voltak az uralkodók, és erős támogatást élveztek a jókat kívánó amerikaiak részéről. A dolgok azonban drasztikusan megváltoznak, amikor Afrikából származó emberek kezdik eluralkodni Európát, és Amerika segítségével a kommunisták ideiglenesen átveszik a hatalmat Európában.”

A látottak szerint olyan nagy depresszió sújtja Európát, hogy Anglia közben mindent elveszít. Még Amerika sem lenne abban a helyzetben, hogy segítséget nyújtson a helyzet megmentéséhez, és amikor kivonul Európából, Afrikából több ezer éhező és nyomorgó ember áramlik oda. „Európában áll egy bolt, de nincsenek benne emberek, és az emberek szeméttel megrakott vagonokkal menekülnek észak felé. Sok fehér hátú ökör jelenik meg Nyugat-Európában, és amikor eltűnnek, kis meztelen feketék (afrikai emberek) futnak északra.”

Depresszió és éhínség Európában

Jövőkép: 1919. szeptember 29.: Olyan depresszió áll a világgal szemben, amelytől minden más katasztrófa gyerekjátéknak tűnik. Semminek sem lesz többé értéke, és nem lesz pénz. Ez olyan erősen érinti Európát, hogy Anglia anyagilag alábbhagy a folyamatban. Amerika beavatkozik és megpróbál segíteni, és egy éhező nép Afrikából özönlik majd Európába.

Jövőkép: 1918. október 3.: Látta, hogy „a jólét hanyatlik, végül éhínséggel és nélkülözéssel végződik Európában, és kezdetben Németországot sújtották a legrosszabbul. Ezt követi a gigantikus pénzhatalmak teljes összeomlása, ami röviddel azután kezdődik, hogy az európai pénzintézetek olyan kudarcokat szenvednek el, amelyeket nem lehet megállítani.”

Szövetség a britekkel

Látomások: 1920. május 2. és 1920. június 10.: „Lázadást és lázadást látok. Oroszország egyszer irányt fog váltani, kétszer pedig metamorfózison megy keresztül. Az első fordulat az 1930-as évek végén következett be, amikor Oroszország a Németországgal kötött békeszerződés ellenére katonai szerződést írt alá Angliával is, hogy hátba szúrja Németországot.

A második változás több mint 40 évvel később következne be, amikor Oroszország látszólag kommunista köntösét a kapitalizmusra cseréli. Ekkor a feddhetetlenség és a jó szándék ellenére folytatná „vadkutya” politikáját, amíg el nem kapja a végső halálos ütést.

Egy kormány összeomlása Európában

Jövőkép: 1921. február 18.: „Egy erős kormány összeomlik Európában, és viszályt fog okozni.” Aszerint, amit Van Rensburg Boy Mussmann úrnak mondott, ez Anglia tönkretételére utal. A gazdaság összeomlik, és Anglia súlyos pénzügyi helyzetben találja magát. Amerika majd elnyeli Angliát anyagilag.

New York Következő

Egy katasztrófa dereng a láthatáron, amelyet Látó úgy képzelt el, mint New York városának egy természeti katasztrófát követő teljes pusztulását.

Egy prominens brit vezető lefejezése

1921. december 1-jén a Látnok ezt látta: „Európában egy prominens angolt brutálisan megölnek (lefejeznek), miközben Európában egy jótékonysági küldetésben vesz részt. Temetésén nemesek és más előkelő személyek vesznek részt.”

Üstökös az égen

Az angol-búr háború alatt a Látónak nagyon érdekes elképzelése volt egy óriási üstökösről, amely egy jövőbeli világháború (3. világháború) kezdetén fog megjelenni az égben.

J. F. Naudé úr elmondása szerint 1901 áprilisában látta a Látót, Tafelkop közelében, és a Látó mesélt neki a különös üstökösről, amelyet látomásában látott. Látó azt mondta, hogy az üstökösnek két farka van fordított V alakban. Az egyik farkon az E betűt, a másikon a T betűt (Idővége?) látta.

A földrengések elpusztítják Japánt

Mussmann úr felidézi, hogy gyakran ült Van Rensburg Rietkuil-i otthona előtti kis zsámolyon, és hallgatta, ahogy a Látnok a nemzetek sorsát írja le. „És azt gondolni, hogy olyan ember volt, aki soha nem olvasott folyóiratot vagy újságot, csak a Bibliát; a nemzetek történelméről sem tudott semmit, de mindent tudott róluk.”

Ó, milyen boldog időket töltöttem ott! Gyakran mesélt eseményekről, amelyeknek még meg kellett történniük itt és Európában, és egy nap, amikor ismét erről beszélt, megkérdeztem tőle: „De mi van Japánnal?” A válasza így hangzott: „Nem kell félnünk Japántól. mert az Úr földrengésekkel küzd meg ellene."

1995. január 17-én, kedden egy pusztító földrengés, amelyben 2872 ember halt meg a rengés során, sújtotta a japán Kobe városát. Hetekkel később a mentőcsapatok még mindig küzdöttek, hogy kimentsék a sebesülteket és nyomorultakat a romokból.

A szeizmológusok szerint ez a rengés csak a kezdete volt egy sokkal súlyosabb rengések sorozatának, amelyek nemcsak milliók életét követelik, hanem a japán gazdaságot is tönkreteszik, láncreakciót váltva ki, amely az egész nyugati világ ingatag gazdaságait is tönkreteheti.

III. világháború: Előjáték – Vérfolyók

Van Rensburg figyelmeztetett, hogy a dolgok először Kelet-Európában, majd a régi Oszmán Birodalomban (Nyugat-Ázsia – Irak) borzasztóan rosszul mennek majd. Rettenetes polgárháborút látott Kelet-Európában, és amíg ez tombol, a világ tehetetlenül néz.

Mr. Joos Haasbroek, Mr. Boy Mussmann sógora szinte szó szerint emlékszik arra, amit a Látó mondott Mussmann úrnak erről a szörnyű polgárháborúról: „Fiú, már a szabadban álltál, amikor heves zápor szakad le és látod, hogy víz folyik át a füvön. Hát így fog folyni a vér Kelet-Európában!”

Az egykor oszthatatlan keleti blokk a kilencvenes évek elején 15 különálló államra omlott fel. A szerbekkel 1929-ben egységes államra kényszerült horvátok és szlovének (Jugoszlávia) elszakadtak, és 1992-ben Bosznia-Hercegovina követte példájukat. 1992. december végén Csehszlovákia végleg szétszakadt a kölcsönös veszekedések, etnikai nézeteltérések és a 74 évnyi kényszerű „egység” miatt.

A Látnok utalt egy látomására is a harmadik (és az utolsó) háború kezdetéről és előrehaladásáról – a III. világháború. Látó szerint ez a háború Kelet-Európában kezdődik majd, majd az egész világon elterjed.

Öböl-háború

Figyelemre méltó, hogy Látónak több olyan elképzelése is volt, amelyek kivételes részletességgel közvetítették a közel-keleti háború kitörését és előrehaladását.

1925. június 8-tól szeptember 1-jéig ismételten átélte a jövőbeli világkonfliktus ugyanazon elszomorító látomását. Először polgárháború lesz Oroszországban, majd véres konfliktus Irak és Amerika között. Három betonozott hordó vagy kád (három ország, amely egyezményt kötött egymással) és tele van szárított fűvel, és egy TURK (Törökország vagy muszlim?) felgyújtja őket.

Június 15.: Ég egy nagy fadarab, előtte egy nagy fakupac hever (június 23.), amelyből láng csap ki, de újra elalszik. (A háború rövid ideig tart, de nagyon heves, mint 1991-ben, amikor Szaddám Huszein megtámadta Kuvaitot).

Egyik dátum nélküli látomásában ugyanarról a „törökről” és ugyanarról a háborúról tesznek említést, de Nicolaas most csak más szemszögből és részletesebben „látja”: „egy török, aki három szénakazalt (épületet?) gyújt” ( feltehetően a World Trade Center lerombolásához és a Pentagon elleni 2001. szeptember 11-i támadáshoz köthető).

1919. április 4-én ismét a képbe került Oroszország és Törökország: „Három sarló jön ki Európából, követik egymást, és összeolvadnak, és olyanokká válnak. Ezután a kocsik északról keletre haladnak. Török kocsiknak tűnnek, de újak és vászonnal borítva.

Ez a vízió kapcsolódik a többi „török” 1925 júniusi víziójához, és nemcsak azt jelzik, hogy a Közel-Keleten egy második összecsapás következik, hanem azt is, hogy az rövid és intenzív lesz. Ezúttal azonban van különbség – a meghódított „törökhöz” hűségesek folytatják

ellenségeskedéseket és akkor és akkor ütnek vissza, amikor senki sem számít rá. Ma már tudjuk, hogy „fegyvereik” „öngyilkos bombák”, amelyek figyelmeztetés nélkül bárhol felrobbanhatnak.

Látó azt jósolta, hogy a terrorista szélsőségesek ilyen embertelen cselekményei nem korlátozódnak a Közel-Keletre és Irakra, hanem egyre gyakrabban fordulnak elő Angliában, Európa más részein és Oroszországban.

Gottfried von Werdenberg próféciái

Egy német próféta, akinek látomásait 1994-ben tették közzé „Vision 2004” néven, figyelemre méltó hasonlóságot mutat Seer van Rensburgs látomásával, és leírja a harmadik világháború közeledtét is.

Az egyik látomásban Gottfried von Werdenberg látta, hogy egy tengeralattjáróról fellőtt bombák hogyan csapnak le New Yorkban. A félelmetes légnyomás olyan erős lenne, hogy a felhőkarcolók felemelkednek, mielőtt „a földbe süllyednének”. Ez az arabok bosszútámadása lesz Amerika ellen.

A harmadik világháború kitörése és lefolyása

Vízió 1921. február 14-én: „Látom, hogy a nagy háború (II. világháború) után Németországnak eleinte nem voltak katonai törekvései, de egy fal (vasfüggöny) leomlása után a dolgok megváltoznak, és ismét katonai bázist építenek ki. .”

Egy alkalommal a Látnok azt mondta fiának, Kallie-nak: „Isten újra feltámasztja Németországot a második világháború után. Anglia felett azonban leszáll az éjszaka. Egy fekete kígyót látok ott heverni” – ez Anglia bevándorlási problémájára utal. Polgárháborút és éhínséget jelez. A kígyó összegömbölyödik – színes bőrűek árasztják el Anglia kapuit, majd elkezdődnek problémái és összeomlása.

1914-ben Van Rensburg azt mondta Willie Lourens úrnak: „Látok afrikai nemzeteket, néhány fehérrel együtt, akik feltámadnak és problémákat okoznak a tengerentúlon, különösen Angliában. Amikor Anglia problémái elkezdődnek, Franciaországban polgárháború fog kitörni, mivel a bevándorlók is özönlenek majd ebbe az országba. Azonban ezek előtt az események előtt egy szörnyű polgárháború tör ki Oroszországban, és ennek következtében Amerika és Németország együtt fog állni. És ha a dolgok tovább haladnak, Németország megtámadja a német Nyugatot (Namíbia).

Az általa „látott” háború Oroszországban kezdődik, és átterjed az Északi-sarkon, Izlandtól Moszkváig, Grönlandtól és Alaszkától Szibériáig.”

Szerződés Oroszországgal

„Mivel Anglia tart egy orosz bombatámadástól, titokban egyeztetnek az oroszokkal. Nyugati katonai titkokat árulnak el Oroszországnak, és szerződéseket írnak alá Oroszországgal az USA ellen. Oroszország nem bízik az angolokban; az USA tudomást szerez erről az árulásról, és ráébred az angol árulás veszélyére.

„A legrosszabb az „elektromos (lézer- vagy nukleáris?) sugár” lesz, amely halált és pusztulást vet alá és fent; még a talaj is elpusztul, és kevés ember marad életben. Az oroszok Magyarországon, Jugoszlávián, Ausztrián keresztül Olaszországba rohannak, hogy elfoglalják ezeket az országokat, majd Franciaországon keresztül, amely támogatja őket Spanyolország felé vezető úton, ahol a spanyolok heves harcot folytatnak.

ellenállást, mielőtt az USA a segítségükre lenne. Az oroszoknak egy céljuk van Afrikában, a feketék uszítása, így mire beköszönt a nyár, gyakorlatilag egész Európát meghódították. A németországi angol és amerikai csapatokat kiirtják. Ez a háború szörnyű csaták egyike lesz, és Van Rensburg azt mondja: „egy nagy kút megtelik vérrel”.

Ez azt jelzi, hogy a vér úgy fog folyni, mint még soha. Ez nem hagy időt az oroszoknak a gondolkodásra, és ezen a ponton Isten a németek segítségére jön. Az USA segítségével megtámadják az orosz kommunikációs vonalakat, és minden oldalról lenyomják őket, amíg az oroszokat teljesen legyőzik. És az emberek azt mondják majd, hogy Isten megsegítette Németországot, különben hogyan tehette volna ezt?

„A német bosszú túlmutat Európán, ezért az angolok minden alkalommal menekülni fognak, ha még a mi országunkban is rosszul mennek a dolgok”. Van Rensburg szerint itt elkelnek és elmenekülnek. Bárhová mennek a németek, az angolok bajban lesznek, nem lesznek barátaik, míg Németország és az USA partnerek lesznek. Hosszú távon, ha mindennek vége, béke lesz. Ne feledje, Van Rensburg azt mondta, hogy Németországot látta a végső békeasztal élén.

„Egyiptomban nagy összecsapás zajlik az amerikai és a brit csapatok között. Az angol hadsereg vereséget szenved, és a csata után még életben lévők fogságba esnek. Ott van az is, ahol csapatainkat megállítják és lefegyverzik. Az angolok titokban próbálnak segítséget kérni a japánoktól, de nem járnak sikerrel.

„Az éjszaka folyamán Oroszország átviharzik Törökországon a Szuezi régió felé vezető úton, miközben Törökország nem tanúsít ellenállást. Az oroszok Szíriában és Palesztinában lépnek kapcsolatba az amerikai hadsereggel, ahol az amerikaiak megállítják az oroszokat.

„Palesztina elpusztul a harcok során. Néhány arab az amerikaiak oldalán áll. Sok olajmezőt gyújtanak fel a Közel-Keleten. Az USA fejlettebb titkos fegyverei legyőzik a Vörös Hadsereget.”

„Az oroszok áttörnek Spanyolországba Gibraltár felé vezető úton, és amikor ott megállítják őket; Anglia ellen fordulnak és a levegőből támadják meg őket”.

Anglia teljesen elpusztult. A németek az oroszokkal foglalkoznak; megfélemlítik őket, így nincs más választásuk. Az oroszok folytatják a harcot Európában, és miközben Gibraltár felé vezető úton mindent elsimítanak az útjukban, a Spanyol Pireneusoknál ismét megállítják őket spanyol és amerikai csapatok. Itt heves harcok zajlanak, és csoda történik a német hadsereggel. Az orosz hadsereg teljesen vereséget szenvedett. A spanyolok megtámadják és annektálja Gibraltárt, így Spanyolország visszaköveteli ellopott vagyonát.

„Sok titkos fegyvert és gázt használnak mindenhol. A horror (atom?) bombák milliókat ölnek meg, és egész nemzetek pusztulnak el. Míg egyes nemzetek megszűnnek létezni, mások továbbra is fennmaradnak, de értéktelenek lesznek. Pusztító háború lesz, és mindenkitől elvárják, hogy menjen és harcoljon.”

Anglia elpusztult

Van Rensburg azt mondta, hogy Anglia teljesen elpusztul, így „csak egy sovány disznó marad itt-ott a sárban heverve”. Anglia más országokat is lángra lobbantott – akárcsak az

eset itt Dél-Afrikában és Németországban, és meggyilkolták a nőket és a gyermekeiket, és így vele is ugyanezt fogják tenni. Tovább fog süllyedni a szegénységbe és a horrorba (nukleáris?), és gyújtóbombák záporoznak majd rá, még a bombamenedékekbe is, anélkül, hogy bármilyen módon megállíthatnák őket.

„Van Rensburg azt mondta, amikor mindennek vége, egy kolosszális galériát lát, ahol az 1900 és 1902 között meghalt búrok, nők és gyermekek ezrei ülnek. Köztük látja saját gyermekeit is, akik a pokoltáborokban haltak meg. Ők és az angyalok örömkönnyeket sírnak a felszabadulásunk és Isten bosszúja miatt a gyilkosok ellen.”

„Anglia most nagyon csekély tényező lesz. Írország is elnyeri szabadságát, és kiűzi az angolokat hazájából. Holland nyöszörgés nélkül megadja magát. Franciaország valahogy túléli; Oroszország elpusztul, és bár az USA nem pusztul el, nagyon gyenge nemzet lesz.”

„A németek békét hirdetnek Európában, és nagyon rövid időn belül a legerősebb nemzetté válnak. Mi (Dél-Afrika) Németországon keresztül kapjuk meg szabadságunkat, aki Európa vezető hatalmává válik, miközben ő visszaszerzi az összes korábbi gyarmatát. Még nekünk, akik ártottunk neki, meg kell fizetnünk az árát. A béke és a jólét sok évig tart, és minden nemzetnek megvannak a maga jogai. Hazánk nagyon nagy és virágzó lesz.”

„Németország titokban arra készül, hogy megmentse magát a tönkremeneteltől. Mindent a szövetségeseknek gyárt, de a gondolatai mások. Németországban csoda történik, amelyben újra felépülnek. Újra bekapcsolódnak a harcba, és ezáltal visszanyerik szabadságukat, és egyben nagy nemzetté is válnak.”

„Az összes eredeti európai tartományukat visszaadják nekik, és visszaszerzik minden ellopott vagyonukat. Minden hadifoglyukat, férfit, nőt és gyermeket, valamint a még élő romániai, magyarországi és bulgáriai foglyukat haza kell szállítani. A hadiállapot Koreában folytatódni fog, bár visszafogottan, egészen a következő háború kitöréséig.”

Feltámadt a német hadsereg

„A tenger túloldalán Európában a német hadsereg csodálatos módon feltámad, és a történelem fordulatot fog tenni.”

Amikor a Jég elolvad

A jövőbeni háború elsősorban az USA és Oroszország között zajlik majd. Európában akkor tör ki, amikor a jég olvadni kezd (április-május környékén). De amikor a jég már elolvadt, akkor az Oroszország által indított háború már jelentősen előrehaladt, olyannyira, hogy úgy tűnik, már az oroszok győztek. Nagyon nyomasztó időszak lesz ez még nekünk is itt, Dél-Afrikában.

E csata során a német gyűlölet Anglia ellen rendkívül heves lesz, és Németország kihasználja ezt a lehetőséget, hogy bosszút álljon Anglia ellen. Anglia teljesen megsemmisül. Az USA hadereje Európában először elmenekül, majd észhez tér, és hatalmas erővel először megállítja az oroszokat Spanyolországban. Nicolaas szerint a németeket titokban teljes mértékben ellátják fegyverekkel – titkos fegyverekkel.

A háború rendkívül gyors, pusztító és szörnyű lesz. A nemzetek nagyon rövid időn belül teljesen megsemmisülnek. A háború nagy részét bombákkal (hagyományos és nukleáris?) és egyéb fegyverekkel, csíraháborúval és titkos fegyverekkel vívják majd az égboltban és az égből.

Fehér sátrak a Karoo-ban

1914. augusztus 1. – „Nagy a menekülés Európából. Vörös (radioaktív?) vizet tartalmazó árok van északon. A világ élénken világossá válik (robbanások?), északon. Az Európai Unió hamuszürke színűvé válik (halálra ég). Fekete felhő (halál) lóg itt.”

Miután mindezen események beteljesedtek, és Afrikából emberek milliói támadják meg Európát, fehér keresztények ezrei hagyják el Európát, hogy Dél-Afrikában telepedjenek le. Látó elmondta, hogy látta a sátraikat a Fok-foktól a Kalaháriig és Délnyugat-Afrika (Namíbia) felé. Sátrak is állnak majd Durbantól Mozambikig (Maputo). Ezek ideiglenes menedékként szolgálnak majd a világ minden tájáról érkező keresztények számára.

Minden sátorlakó Isten Kezének védelme alatt áll, ahogy Mózes idejében Izrael a Sínai-sivatagban.

Anglia hét pestisjárványa

A hét „zivatarfelhő” víziója az egyik legriasztóbb az Angliát sújtó katasztrófák sorozatában, amelyek csak részben teljesültek. Írott források szerint több mint 20 közvetlen utalás van ezekre a furcsa és félelmetes eseményekre. A Látnok azt jósolta, hogy a hetedik és egyben utolsó csapás végre a végét jelenti Anglia számára.

Seer van Rensburg soha nem kételkedett abban, hogy Anglia tönkretételét az afrikaner nők és gyerekek ellen elkövetett bűncselekményei okozzák az angol-búr háború során. Egyszer azt mondta egy barátjának: „Valahányszor valami nagy világesemény történik, nőket és gyerekeket gyilkolnak meg, majd megtorlás következik. Vajon a fáraó sem parancsolta a szülésznőknek, hogy öljenek meg minden újszülött fiúgyermeket? A büntetés pedig az volt, hogy ő és minden lovasa a Vörös-tengerbe fulladt…

Ebben az összefüggésben hivatkozott az 1Sámuel 15:2-3-ra: „Így szól a Seregek Ura: Emlékszem arra, amit Amelek tett Izraellel, hogyan leselte őt az úton, amikor feljött Egyiptomból. Most pedig menj és verd meg Ameleket, és semmisítsd meg mindazt, amijük van, és ne kíméld őket; hanem öljetek meg férfit és nőt, csecsemőt és szoptatót, ökröt és juhot, tevét és szamarat…

Éhínség


Mr. Boy Mussmann 1949-ben ezt írta Mrs. S. M. van Tondernek: „Van Rensburg azt mondja, hogy „lát” egy tarka disznót egy angliai kútban, és olyan éhes, hogy a falakat nyalja (éhínség és vízhiány) . Valószínűleg meg fog halni az éhségtől és a szomjúságtól, amikor a harc a legrosszabb itt, Dél-Afrikában. Oroszországban is van tűzfazék (polgárháború), aztán Van Rensburg látja, hogy Angliában kigyullad a fű (a polgárháború kezdete).

Van Rensburg disznókat (bankárokat?) látott átszaladni a gát falán, hogy elmenjenek vizet inni. Ám amikor újra megnézte, látta, hogy a gát majdnem üres, és a disznók a sárban hemperegnek. (Anglia rendkívüli pénzügyi problémákkal fog szembesülni).

Boy Mussmann (1960): „Van Rensburg kutat látott Angliában. Valaki sárga vizet önt a kútból a fűre, de a víz visszafolyik a kútba. Feljön a kút alja, és száraz. Itt kezdődik Anglia tönkretétele az árulás miatt (sárga víz). Az árulók a saját soraikból jönnek (feljön a kút feneke, és üres).

Ezt követi Anglia megadása az éhező Afrikából érkező megszállóknak, akik azért jönnek oda, hogy követeljék jogaikat.

Látó több elmélyült megbeszélést folytatott „Anglia hét csapásáról” szóló rendkívüli vízióról néhány meghitt barátjával: „Látok egy nőt, akit szalagok díszítenek” (az angol nemzet szimbóluma). "Aztán látom, ahogy a szalagok egyenként letekerednek, amíg teljesen meztelen lesz, és végül látom, hogy meghal." Ez azt jelenti, hogy idővel Anglia elveszíti minden birtokát és gyarmatait… (A víziónak ez a része már teljesült).

Megjegyzések