A királyi család sötét oldala. 20 perces riport dok.film.

Queen Elizabeth: Schools stay open during national mourning 

Erzsébet királynő temetése okán, sok videó jelenik, amelyek bemutatják a királyi család sötét oldalát, amelyről az ember nem fog olvasni vagy hallani a vállalati médiában.

Sok ilyen videó nagyon hosszú, és nehéz megkülönböztetni a hiteles bizonyítékokat azoktól az információktól, amelyeket csak kevés vagy semmilyen dokumentációval adnak át, és ahol az embertől elvárják, hogy elfogadja az állítást előterjesztő tekintélyét, mivel az információ gyakran csak egyetlen egyénen alapul, aki azt állítja, hogy első kézből vagy bennfentes információval rendelkezik, és nincs mód annak ellenőrzésére, hogy mit állítanak.

A legjobb videó, amit eddig láttam, egy 20 perces dokumentumfilm, amelyet Nicholas Veniamin adott ki a We The People-ből. Nyilvánvalóan a Jay Meyers Documentaries készítette, még a királynő közelmúltbeli állítólagos halála előtt.

Ez a dokumentumfilm nagyszerű munkát végez, beleértve a tényleges híradásokból és interjúkból készült klipeket is, és rengeteg anyagot dolgoz fel mindössze 20 perc alatt, így könnyen belátható, hogy olyan témákról van szó, mint a kiskorúak szexuális zaklatása, gyerekek elrablása, kötődés a szabadkőművességhez , Sátáni rituálé. A bántalmazás és Diana hercegnő állítólagos meggyilkolása mind szilárd bizonyítékokat tudhat maga mögött.

Ez nem a „királyi család” képe, amelyet a vállalati médiában látni fog. A videó neve „ Royal Rabbit Hole ”. 

 

 

Megjegyzések