Great Reset: Teljesen leállt Magyarország második legnagyobb erőműve

Leállt Magyarország második legnagyobb erőműve - Portfolio.hu 

Hétfőn reggel hirtelen nullára csökkent a  Mátrai Erőmű teljesítménye, vajon ez is a Nagy Újraindítás része, ugyanis a világban mindenhol olvasni ilyen hírt. 

Súlyos következményekkel járhat az erőmű kiesése, ugyanis Paksi Atomerőmű 1. blokkja is épp karbantartás alatt van, így jelenleg a mai napon hazai áramellátásban kiemelkedően magasra ugrott az import aránya.

Ezt a hírt a nagyobb híroldalak nem hozták le. Az egerhirek.hu oldalon fent volt, de már levették -- vajon miért? 

Valami nem stimmel. 

Világszerte állnak le hőerőművek. A Biden kormánya szintén szorgalmazza a állásokat, bezárásokat, miközben egyre nagyobb szükség lenne rájuk, ugyanis jön a tél.

Különösen nehéz jelenleg Magyarországi helyzet, ugyanis Paksi Atomerőmű blokkjai közül éppen ma, az augusztus 5.-ei leállása óta szeptember 26.-án indulna újra az 1. blokk, azonban a Portfolio szerint még nem működik. Az áramellátás helyzetét tovább rontja a borús idő, ami miatt naperőművek termelése is rendkívül alacsony. A Mavir adatai szerint Magyarországra, Szlovénián, és Horvátországon kívül, minden szomszédos országból érkezik áram. 

 Ez a Nagy Újraindítás része. Mindenből hiány lesz

Készülni kell arra, hogy nem lesz áram, és ami lesz az nagyon drága lesz, ugyanis a hiányt importálni kell drágább áron.

Mielőtt nagyon zöldek lennénk. 

Tim Ball nyugalmazott egyetemi professzor Winnipegből, Kanadából. Rámutatott, hogy a légkörünkben lévő összes gáznak mindössze 2%-át nevezik üvegházhatású gáznak. Állítólag ezek a gázok lehetővé teszik, hogy a napfény elérje a föld felszínét, de nem engedik el a hőt. Az üvegházhatású gázok 95%-a vízgőz. A szén-dioxid az összes üvegházhatású gáznak 4%-a. De az összes szén-dioxidnak csak 3,4%-a származik emberi tevékenységből. Tehát be fogjuk zárni a gazdaságokat, és dollár billiókkal adóztatjuk az embereket, hogy szabályozzuk a légkör 2%-ában található szén-dioxid 4%-ának 3,4%-át, amely üvegházhatású gáz.


Megjegyzések