Hazug világban élni

Írta: Mike Stone lakmusz.jpg 

Most  volt a 21. évfordulója a 9-11. Használd csodálatos lehetőségként, hogy megtudd, ki hazudik neked az életedben, és ki mond igazat; hogy megtudd, ki érti az életedben, hogy valójában mi történik a világban, és ki az, aki teljesen tanácstalan.

Az első "megmondani" az lesz, hogy mely cégek, szervezetek és hírforrások említik még szeptember 11-ét. A legtöbb nem fog. Tudják, hogy minden csalás és hazugság, ezért bölcsen figyelmen kívül hagyják. De ha figyelmen kívül hagyunk egy ilyen hatalmas eseményt, az megmutatja, milyen gyávák és csalók ezek.

A második "elmondásod" az lesz, aki elmondja, hogy szeptember 11-e egy Oszama bin Laden által tervezett esemény volt egy barlangban, és tizenkilenc fickó vitte véghez dobozvágókkal. Ha az újságod, a televíziós hírforrásod vagy az internetes hírforrásod eltalálja ezt, azonnal tudni fogod, hogy ezek nem más, mint értéktelen hazudozók.

Ez megint többet mutat rólad - hogy továbbra is követed őket -, mint magukról a hazugokról. Mert ha 9/11-ről hazudnak neked, akkor minden másról is hazudnak.

Kezdje barátaival és családtagjaival. Kérdezd meg őket, mit gondolnak szeptember 11-ről. Készülj fel a sokkolásra. Szinte mindenki, akivel beszélsz, hülyébbnek fogja magát mutatni, mint egy szikla.

Ezen a hétvégén keresse fel kedvenc hírforrásait. Ha figyelmen kívül hagyják szeptember 11-ét, tudják, hogy tudatos hazudozók, és nem hajlandók foglalkozni a 21. század kulcsfontosságú fordulópontjával.

Ha megemlítik szeptember 11-ét, és úgy hivatkoznak rá, hogy bin Laden és dobozvágó haverjai hajtották végre, akkor tudd, hogy nem csak aljas hazudozók, hanem nyálkás árulók is. Hazájuk árulói. Árulók neked.

Bátorítom, hogy hajtsa végre ezt a kísérletet, és nézze meg, mi történik. Ezután végezze el a még nagyobb tesztet saját reakciójának mérésével. Továbbra is követni fogja, és ugyanazokra a cégekre, szervezetekre és új forrásokra támaszkodik, amelyek vidáman hazudnak az arcán?

---------------
Mike Stone a szerzője "A COVID-19 vakcina mellékhatásainak visszafordítása: Hogyan gyógyulj meg a Trump-oltás mellékhatásaiból és védd meg magad a leválástól" című könyv itt olvasható. „COVID-19 és a fenevad jele: amit minden kereszténynek tudnia kell a Trump-oltásról” (itt) és a COVID-19 és a gyerekek: Szülői útmutató a COVID-19 világjárványhoz: https://amzn.to/ 3b4M4Qr

Ő a szerzője a Based című, fiatal felnőtteknek szóló regénynek, amely a rasszról, a randevúzásról és az Amerikában való felnövekedésről szól, valamint az Egy új Amerika, az Alt-Right első regénye, egy sötét vígjáték, amely a 2016-os választások napján játszódik Los Angelesben - - Elérhető az Amazonon.


Első megjegyzés Doug P-től


Dr. Tom Cowan, akit Michael Yeadon hallgatott kitűnő előadást tart a társadalmi-gazdasági valóságról oltások. https://www.bitchute.com/ video/QUh4VDnSz6kR/


Ez a Yeadons beszélgetéssel kombinálva: https://www.bitchute.com/ video/pBAZKanoF0GO/ Yeadon hivatkozik Cowanra, és arra, hogyan tanulta meg, hogy a betegséget okozó vírusátvitel lehetetlen.


én szerintem ennek a két interjúnak elégnek kell lennie ahhoz, hogy bárkit is elűzzen az idióta dobozt, és győződj meg arról, hogy a valóságról beszélünk. gondolom valóban el kellene terjesztenünk a szót erről a kettőről – mutatják be az Achillest minden kétséget kizáróan az oltóintézet csúcsa.


Megjegyzések