Kiváló dok.filmsorozat a globális Elit eredetéről, mely segítségével megértheted napjaink eseményeit.

 The Forgotten Jewish Empire: The Khazar Khaganate c. 10th Century [OS] [480  × 360] : r/MapPorn

Visszavezetjük a történelembe, egészen a Cabal eredetéig. Kezdjük Sumerrel (a mai Irak), ahol a Föld legrégebbi civilizációja kezdődött. Két nagy migrációt követve (nyugatra és északra) találkozunk a kazárokkal és az askenázokkal, és felfedezzük a Rothschild család gyökereit. Ez az epizód a keresztes hadjáratok, a templomos lovagok viharos korszakába kalauzol el, a világuralom iránti éhségükhöz és a titkos társaságokhoz, a jezsuita rendhez és a szabadkőművesekhez fűződő kapcsolatukhoz. Valóban külön csoportok voltak ezek? Lássuk ezt a legelső epizódban!

Írta: Janet Ossebaard és Cyntha Koeter 

 

 

Ismerje meg a 18. századi Adam Weishauptot és Amschel Rothschildot, az Illuminátusok Rendjének dél-németországi alapítóit. Hadd mutassák be az ősi dokumentumok a Cabal valódi ideológiáját, a szabadkőműves páholyokba való beszivárgását és titkos szövetségeit. A bosszú iránti ízlésük… a francia forradalom, a napóleoni háborúk és az első világháború (és még sok más háború, amint azt a következő epizódokban látni fogjuk) alakjában. Tekintse meg a Cabal végső eszközét a hatalom, a pénz és az irányítás megszerzéséhez: HÁBORÚ. A Cabal birodalma növekszik és növekszik….

Írta: Janet Ossebaard és Cyntha Koeter.
Zene: Alexander Nakarada.

 

 

A kazár összeesküvés bosszút akart állni Oroszországon, azon az országon, amelyik kiutasította őket. Az orosz forradalom volt a végső haragjuk: jezsuita módon bosszút álltak… Minden háború minden vezetője jezsuita báb volt, akit az elit ápolt és lökött előre. Nemcsak Napóleon, nemcsak Lenin, hanem Hitler is, a második világháború „vezére”. Ki volt ő valójában? És mi történt az első és a második világháború között? Hogyan lehetséges a második világháború? Tudjon meg többet a jezsuita náci SS-ről és Izrael jezsuita szervezett születéséről, jóval a második világháború kezdete előtt. Amíg a világ lángokban állt, a Cabal ereje exponenciálisan nőtt...

Írta: Janet Ossebaard és Cyntha Koeter 

 


 

Megjegyzések