BREAKING: A 72 millió biztosított adatai azt mutatják, hogy 2021 óta "hirtelen, váratlan halálesetek robbantak ki" Németországban!Hirtelen és váratlan halálesetek negyedévenként 2016 óta. Ábra: Kötelező Egészségbiztosítási Orvosok Szövetsége (KBV),


"IJESZTŐ EREDMÉNYEK" ... "Az oltás 2020. december 27-i kezdete után hirtelen és váratlan halálesetek robbantak fel Németországban."

Ezt mutatják a Kötelező Egészségbiztosítási Orvosok Szövetsége (KBV) által biztosított 72 millió ember most közzétett adatai

A szám több mint kétszeresére nőtt a vakcina 2020 végi bevezetése óta, és a negyedévenkénti körülbelül 6000-ről jelenleg 14 000-re ugrik. A különbség, 8000, azt jelenti, hogy naponta több mint 80 ember hal meg hirtelen és titokzatosan.

A Corona oltás kezdete óta végzett német elemzés azt mutatja, hogy a lakosság drasztikus változásokat tapasztalt a betegségmintákban és a halálozásokban. Ez a Törvényes Egészségbiztosítási Orvosok Szövetségének (KBV) adataiból származik, amelyeket Martin Sichert kizárólag Tom Lause adatszakértővel együtt tudott értékelni, és amelyeket a mai nap folyamán egy sajtótájékoztatón hoztak nyilvánosságra.

https://www.youtube.com/watch?v=qfB6ZFUgIEk


Ijesztő megállapítások

"A Törvényes Egészségbiztosítási Orvosok Szövetségének (KBV) betegadatai a Corona oltások mellékhatásairól ijesztő megállapításokat nyújtanak" - tweeteli Stefan Homburg professzor. "A Corona tömeges oltások megkezdésével a "hirtelen és váratlanul" elhunytak száma több mint négyszeresére ugrott az előző évekhez képest. 2021 első negyedévétől kezdődően minden negyedévben több hirtelen és váratlan halálesetet regisztráltak a panelorvosok, mint 2016 és 2020 között bármely teljes évben."

Az oltások biztonságának nyomon követése a német Paul Ehrlich Intézet (PEI) kezében van, amely úgy tűnik, hogy súlyosan elhanyagolta a KBV-adatok elemzését - ezt a kötelezettséget a közbiztonság érdekében köteles megtenni.

A német kormány 2020-ban valóban szabványosította a biztosítási adatok felhasználását az immunizációs károk elleni védelem érdekében, de a jelenlegi kormány és a PEI megdöbbentően figyelmen kívül hagyta a törvényt.

Martin Sichert német parlamenti képviselő és Tom Lausen adatelemző azóta kikényszerítették az adatok és a megdöbbentő eredmények nyilvánosságra hozatalát.

Megjegyzések