Klaus Schwab: "Isten halott", és a WEF "isteni hatalmat kapott"Isten halott a Világgazdasági Fórum szerint, akik azt is kijelentették, hogy "Jézus hamis", és hogy a WEF vezetői "isteni hatalmat szereztek", hogy uralkodjanak az emberiség felett.


A WEF szerint egy új világvallás érkezett, amely egyesíti az egész emberiséget a klímatudomány, a technokommunizmus és az eugenika oltárán való hódolatban.

Ha nehezen hiszi el, hogy Klaus Schwab WEF-je ilyen messzire megy, akkor nyilvánvalóan nem figyelt a fejleményekre az elmúlt időszakban. Klaus Schwab jobbkeze, Yuval Noah Harari bejelentette, hogy a WEF annyira sikeres volt a terveiben, hogy "isteni erőket" szerez a "teremtés és pusztítás" terén. Az istenkáromlás nem áll meg itt. Harari azt is megígéri, hogy a WEF istenekké változtatja az embereket. A WEF szerint Jézus álhír, Isten halott, és nincs lelked. Ön egy "feltörhető állat", aki nem képes a szabad akaratra.

A Világgazdasági Fórum évtizedeket töltött azzal, hogy csendben beszivárogjon a demokratikusan megválasztott kormányokba, behatoljon a kabinetekbe, és a davosi Schwab svájci búvóhelyének folyosóiról túlméretezett befolyást gyakoroljon a világra.

Ezek a zsarnokok mára arrogánssá váltak, és biztosak voltak saját sikerükben. Már nem bujkálnak az árnyékban, és nem húzzák a bábhúrokat a függöny mögül.

Schwab szerint az ő feladata, hogy a világ "átalakulását" alakítsa a jelenlegi időszakban. És nem meglepő módon csodálja az állami ellenőrzés kínai rendszerét autoritarizmus.

A világ vezetőinek és kabinetjeinek szilárd ellenőrzése alatt a nyugati demokrácia megtizedelődött. Trudeau Kanadája az autoriter ellenőrzés pusztaságává vált. Jacinta Ardern Új-Zélandját vitathatatlanul még szigorúbban ellenőrzik a davosi technokraták.

Miért kellene tiszteletben tartaniuk bennünket, valamint emberi és alkotmányos jogainkat, ha "feltörhető állatoknak" tekintenek bennünket, akik képtelenek a szabad gondolkodásra?

Vessen egy pillantást Brazíliára, hogy bepillantást nyerjen a jövőbe. Bolsonaro elnök támogatói tiltakoznak az általuk vadul igazságtalannak és korruptnak tartott választás ellen. A WEF kedvence, Lula, aki még hivatalba sem lépett, már elkezdte törvénybe iktatni a Klaus Schwab-forgatókönyvet, befagyasztva a tüntetők bankszámláit a szólásszabadság és a békés tiltakozáshoz való jog elleni dermesztő fellépés közepette.

Először Kanada, most Brazília. Következik az Egyesült Államok?

Philippe Argillier francia milliárdos azt állítja, hogy négy adatbázisa van, amelyek 38 személyt fognak feltárni, akik az egész világot irányítják és az "árnyékkormányt" vezetik. Bill Gates, akit nem kell bemutatni, egyike annak a 38 meg nem választott személynek, akik 8 milliárd ember mindennapi életét irányítják.

Argillier szerint bizonyítani tudja, hogy a Biden-adminisztráció közvetlen utasításokat fogad el ettől az árnyékkormánytól.

Ha szeretne bepillantást nyerni a jövőbe ebben az árnyékkormányban, érdemes figyelni Bill Gates legújabb bejelentésére. Gates története istent játszik. Robert F. Kennedy évekkel ezelőtt figyelmeztetett minket erre a tulajdonságra Gates pszichológiájában.

Kennedy Jr. szerint az Egészségügyi Világszervezet "globális társadalmi és orvosi kísérleteket végez" megaadományozójuk, Bill Gates víziójával és "vallási hitével összhangban, hogy a technológiát (vakcinák és GMO-mezőgazdaság) felhasználhatja arra, hogy az egész emberiség megmentőjévé tegye".

"Gates stratégiája a WHO [Egészségügyi Világszervezet] megvásárlására és az olyan amerikai egészségügyi tisztviselők ellenőrzésének megvásárlására, mint a Tony Fauci & Deborah Birx", azt jelenti, hogy a Microsoft társalapítója most "diktálhatja a 7 milliárd embert érintő globális egészségügyi politikákat, és ellenőrizheti életünk legintimebb részleteit" - mondta Kennedy Jr. Instagram-oldalán.

Éppen a múlt héten Gates-t hamis megmentőjeként kapták el, amikor azt mondta a világ vezetőinek, hogy itt az ideje, hogy a "halálpanelek" eldöntsék, kinek van joga élni és meghalni.

Természetesen Gates "halálpaneljeinek" minden köze van a globalista elit elnéptelenedés iránti megszállottságához. Ez a brutális, lélektelen világkapuk és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya eltökélt szándéka, hogy a Nagy Újraindítás részeként bevezessék. Nem engedhetjük meg, hogy gonosz vallásuk az új normálissá váljon.

Vessen egy pillantást az alábbi leírási mezőben található videók egyikére, hogy mélyebben belemerüljön ezekbe a tervekbe.

Az előre figyelmeztetett alkarú.

Ha megérti ezeknek a videóknak a fontosságát a tömegek oktatásában az árnyékkormányról és az elit gonosz napirendjéről, kérjük, kedvelje ezeket a videókat, és iratkozzon fel a csatornára, hogy segítsen nekünk továbbra is előállítani ezt a tartalmat, és figyelmeztessen minél több embert.

Ebben mindannyian együtt vagyunk.Megjegyzések