Mi fog történni 2023-ban?Vernon Coleman videós üzenetének átirata: 

Ma elmondom, mi fog történni 2023-ban. Nincs olyan informátorom, aki titkokat táplálna velem. Nincs mikrofonom a Világgazdasági Fórum székházában, és nincs Bill Gates a gyorshívón. Pontosan tudom, mi fog történni, mert 2020 eleje óta, amikor a hazugságok először kezdődtek, és a kormányok szerte a világon ugyanazokat a szavakat kezdték énekelni ugyanannak a komor dirge-nek, az összeesküvők a csalás, a megtévesztés és a félelem könyörtelen és gonosz programját követik.

Az olyan rosszfiúk valódi hagyományában, mint Ernst Stavro Blofeld, az összeesküvők át akarják venni az uralmat a világ felett. Minden a hatalomról és a pénzről szól. Az összes maradék olajat maguknak akarják. Tudják, hogy fogytán van, és mozgásban akarják tartani obszcén szuperjachtjaikat. Elegendő üzemanyagot akarnak a repülőgépekhez és a külföldiek bombázásához is.

Az olajhiány most örök és egyre súlyosbodik. Az olajtársaságokra kivetett extra adók azt jelentik, hogy a feltárás leáll. A bankok nem támogatják a több olajat kereső vállalatokat. Az EU tartályhajókra és azok biztosítására vonatkozó politikái azt jelentik, hogy a világméretű olajáramlás akadályokba fog ütközni. Ne feledjük, mindig az EU volt az összeesküvők első lépése egy meg nem választott, brutális világkormány felé. Azok, akik támogatják az EU-t, a legrosszabb fajta együttműködők.

Ahogy az orosz olaj eltűnik a piacról, a többi termelőnek egyre több energiája lesz. Az olaj ára csak emelkedni fog.

Az összeesküvők, akiket olyan hiteltelen szervezetek segítettek, mint a YouTube és a BBC, a globális felmelegedést ürügyként hozták létre, hogy megakadályozzák az utazást. És a tervek jól haladnak. Az Egyesült Királyság kormányát a közelmúltban oxfordi éghajlatváltozási szektások és az elkerülhetetlen Imperial College arról tájékoztatták, hogy 2030-ra az Egyesült Királyság összes repülőterét be kell zárni, kivéve Heathrow-t, Glasgow-t és Belfastot. 2050-re pedig a fennmaradó háromnak mennie kell. Addig a repülőterek csak vasúton közlekedhetnek. Oxfordban – amely most úgy tűnik számomra, hogy a zsarnokságból eredő őrület világközpontja – a polgárokat az év nagy részében közösségi börtönökbe kell zárni. Nézd meg az egészet, ha nem hiszel nekem. Vélhetően csak az összeesküvők, a politikusok és az éghajlatváltozás kultuszai utazhatnak.

És ahogy három évvel ezelőtt figyelmeztettem a legjobb részét, egy videóban, melynek címe: "Népességszabályozási terv", amelyet 16. május 2020-án tettek közzé, és nagyon gyorsan eltávolítottak, csökkenteni akarják a világ népességét. Az átirat a könyvemben van Covid-19: A történelem legnagyobb csalása amely tartalmazza az összes korai videóm szkriptjét, kivéve az elsőt, amelyet forgatókönyv nélkül csináltam.

A szándékosan létrehozott élelmiszer- és üzemanyaghiány mind része a könyörtelen, népirtó mestertervüknek. A tervezői háború, amelyet nem egészen oroszország ellen vívtunk, azt jelenti, hogy a nyugati gazdáktól megtagadják a műtrágyákhoz való hozzáférést – ne feledjük, a globális kínálat 28%-a Oroszországból és Ukrajnából származik. Ez az egekbe szökő üzemanyagárak és a keménykezű kormányzati intézkedések mellett azt jelenti, hogy gazdaságok ezreit zárják be. A holland kormány például csak most zárt be 3,000 működő gazdaságot, hogy örömet szerezzen a szektásoknak, akik azt állítják, hogy aggódnak, hogy alkalmanként valamivel jobb nyarak lehetnek.

Az abszurd újravadítási rendszerek, amelyek során bölényeket, vaddisznókat, farkasokat, hódokat és vadmacskákat vezetnek be a vidékre, ahol még soha nem jártak, arra irányulnak, hogy az embereket vidékről és a városokba kényszerítsék, valamint hogy az élelmiszerárakat egyre magasabbra kényszerítsék, és biztosítsák, hogy a legtöbb ember laboratóriumokban készült ételeket fogyasszon. Azok a bölények, akik kóborolnak, nem sok jót tesznek a káposzta- vagy napelemeknek.

Az emberek nem veszik észre, mi történik, mert félrevezetik őket a zavaró tényezők és a rossz irányok. Az összeesküvők olyanok, mint a konjurátorok. Olyan gyengeelméjű nárcisztikus exhibicionistákat használnak, mint Harry úr és Meghan asszony, hogy eltereljék a gyenge gondolkodású tömegek figyelmét. A fajról és a szexizmusról szóló hamis sorok azért jönnek létre, hogy eltereljék a figyelmet és megosszák. Egy alkalmatlannak ítélt szó sorsfordító támadássá válik – de csak akkor, ha egy irányba megy. Eközben úgy tűnik, hogy a fehér férfiak elleni rasszizmus változatlanul folytatódik. Egy fehér férfinak, aki a West Yorkshire-i rendőrségnél jelentkezett állásra, nyilvánvalóan azt mondták, hogy nem alkalmas, mert csak nőket és etnikai kisebbségeket vesznek fel. Fordítsa meg ezt, és nézze meg, hogyan hangzik. Hány dupla woke balos kezdene sikoltozni, ha a nyugat-yorkshire-i rendőrség bejelentené, hogy nem toboroz nőket vagy nem fehér férfiakat? Vagy csak nem zsidókat toboroznak? Vagy csak heteroszexuálisokat toboroz?

A versenykampányolók szobrot fognak ledönteni, de még nem láttam őket panaszkodni arra, hogy Afrikában és Ázsiában százmilliók éheznek éhen a masszívan magas élelmiszer- és üzemanyagárak miatt. Európa, miközben nagyon zöldnek adja ki magát, és elkötelezett a nettó nulla mellett, hatalmas mennyiségű kivágott fát importál, hogy elégesse, hogy villamos energiát termeljen, és cseppfolyósított földgázzal látják el, amelyet az Egyesült Államokból importálnak hatalmas dízelüzemű tartályhajókon. Európán belül pedig az adófizetők pénzéből 573 milliárd eurót költöttek az energiaárak megfizethetőségének fenntartására. Ez a fajta pénz nem áll rendelkezésre Afrikában vagy Ázsiában.

A következő probléma Európa számára az, hogy a gáztároló tartályokat már régen megtöltötték orosz gázzal. Ez nem fog megtörténni a jövő tél előtt. Ráadásul a kínai LNG-gázimport alacsony volt az őrült nulla covid-politikájuk miatt. Amikor ezek véget érnek, a kínaiak felvásárolják az összes gázt. Ha úgy gondolja, hogy ez a tél rossz az árakra, és hidegnek érzi magát, várjon a következő télig.

A digitalizáció, a kötelező oltás és a globális társadalmi hitelprogram része annak a tervnek, hogy ellenőrizzük mindazt, amit teszünk. Az ellenség a félelem szintjét a lehető legmagasabban tartja az éhezés, a gazdasági összeomlás, a háborúk és az új betegségek végtelen fenyegetése miatt. És természetesen a vakcina okozta halálesetek a "hirtelen felnőttkori halál szindrómának" minősülnek. Soha nem fogják hibáztatni a vakcinákat semmiért. Összekapcsolják az oltásokat a digitalizációval, és nem tehetsz semmit, ha nem kaptad meg az összes kötelező oltást. Évekkel ezelőtt figyelmeztettem erre, amint arra emlékeznek.

A legfontosabb, azonnali harc a készpénz megtartásáért folytatott harc. A féleszű azt mondja: "Ó, milyen kár, hogy a készpénz eltűnik", és fogalma sincs arról, hogy miért tűnik el a készpénz. A készpénz mindennek a kulcsa. Ne használjon olyan üzleteket vagy kávézókat, amelyek nem vesznek fel készpénzt. Csak sétálj ki. Ha pedig a helyi tanács olyan parkolókat vezet be, ahol csak egy alkalmazás használatával lehet parkolni, mindenképpen tegyen panaszt. Úgy gondolom, hogy valószínűleg megsértik a törvényt, és fellebbeznie kell, ha bírságot kap. Készítsen fényképeket és szerezzen tanúkat. Harcolnunk kell ezekkel az átkozott alkalmazásokkal. Ez jelenleg egy igazán létfontosságú csata.

Teljesen digitális társadalmat akarnak. Ha nincs készpénz, elvághatják a pénzhez való hozzáférést. Nézd meg, mi történt azokkal a kanadai kamionosokkal, akiknek a bankszámláit befagyasztották, mert tiltakozni mertek. És nézd meg, mi történt a Bitchute-tal - egyike azon korlátozott számú platformnak, ahol valódi videók jelenhetnek meg. Segíts Ray-nek a Bitchute-nál, ha tudsz - van tanács, hogyan segíthetsz ezen a platformon. Köszönöm Marknak az Earthnewspaper-nél és mindazoknak, akik a videóimat a Bitchute-ra és más platformokra helyezték. És próbáljon visszatérni a Brandnewtube-hoz, amelynek helyreállításáért Muhammed Butt küzdött. Azok az emberek, akik levették, bárki is voltak, sikerült törölniük és megsemmisíteniük egy egész halom videómat, de sikerült biztonsági másolatot találnunk a kanapé mögött.

És a lakásárak? Hát lemennek mindenhová. De Nagy-Britanniában mennek le a legtöbbet. Ahogy a legutóbbi videómban is rámutattam, a független szakértők most úgy vélik, hogy a lakásárak harmadával csökkenhetnek. Egy 300 000 fontos ház értéke 200 000 font lesz. A legtöbb jelzáloghitellel rendelkező lakástulajdonos víz alatt lesz - többet fognak tartozni otthonuknak, mint amennyit ér. Ne feledje a WEF-et: semmit sem fog birtokolni és boldog lesz. A jelzáloghitelek aránya pedig magas marad. Soha nem mennek vissza oda, ahol voltak.

Most semmi sem történik véletlenül. Nincsenek véletlenek. Minden rossz, ami történik, egy mesterterv része, és ha már tudod, hogy könnyű látni, mi következik. Lehet, hogy téged és engem összeesküvés-elméleti szakembereknek neveznek, de ők összeesküvés-gyakorlók.

Minden alkalommal, amikor valami rossz történik, csak kérdezd meg magadtól: "Kinek származik ez haszna – és pontosan hogyan fog hasznára válni?"

És kérdezd meg magadtól, hogy az összeesküvők hogyan profitálnak. Ne feledje, hogy ezek a kommunistáktól megkülönböztethetetlen képmutató baloldaliak és egy csomó kapzsi milliárdos trükköző erős keveréke, akik nem mások, mint nyers fasiszták.

És ha úgy gondolja, hogy furcsa azt sugallni, hogy a kommunisták fasisztákkal dolgoznának együtt, fontolja meg ezt. Ha a politika egyenes vonal, amelynek egyik végén kommunisták, a másikon fasiszták állnak, és akkor az egyenes vonalat körré változtatjuk, akkor a kommunisták és a fasiszták egymás mellett állnak, mert céljaik és módszereik megkülönböztethetetlenek.

Az összeesküvők és kézleányaik, kollaboránsai, olyan emberek, mint politikusok, tudósok, műsorszolgáltatók, kormányzati tanácsadók, újságszerkesztők és az egészségügyi intézmény azt fogják mondani, hogy az inflációt hamarosan ellenőrzés alatt tartják, hogy a kamatlábak semmivé válnak, hogy az üzemanyag- és élelmiszerárak hamarosan újra normálisak lesznek, és hogy csak a klímakultisták hisztérikus és értelmetlen állításai miatt kell aggódnunk, miszerint az Eiffel-torony teljes egészében víz alatt lesz egy hét szerdán, és hogy a Szabadság-szobor a következő keddre megolvad.

A nettó nulla a legdermesztőbb jogalkotási hülyeség, amit valaha létrehoztak - rosszabb, mint Kína őrült nettó covid-politikája, amelyet természetesen szándékosan arra terveztek, hogy javítsa a zsarnoki társadalmi kreditrendszernek való megfelelést.

Az egészségügyi intézmény hatalmas oltási kampányok és az éghajlatváltozás mítosza mögé állt. Nézze meg a történelmet, és látni fogja, hogy az orvosi intézmény szinte mindig rossz. Ha valaki az orvosi intézményből meg merné vitatni ezt az állítást, szívesen megtenném, de nem fogják, mert tudják, hogy igazam van - és mindannyian gusztustalan gazemberek.

Az igazság az, hogy az ember által előidézett globális felmelegedés nem létezik. És még ha a legrosszabb jóslataik tényeken alapulnának is a fantázia helyett, egyik sem számítana a fenébe. A világ nem fog kigyulladni. A tenger nem fog elpárologni. Egyik fenyegetésük sem valós.

És az igazi bizonyíték az oltáshoz hasonlóan az, hogy nem fognak vitatkozni a klímaváltozásról. Semmilyen vita nem megengedett. A média, például a hitelét vesztett BBC, betiltott minden vitát és megkérdőjelezést az oltásról. És elég jól betiltottak minden vitát a globális felmelegedésről. Úgy tesznek, mintha ezeket a kérdéseket elfogadnák. De ezeket csak az összeesküvők fogadják el.

A világot elárasztják a bizonyítékok tömegei, amelyek bizonyítják, hogy a vakcinák többet ártanak, mint használnak, de a létesítmény továbbra is tagadja, hogy ilyen bizonyítékok egyáltalán léteznek. Egyáltalán nem kétséges, hogy a covid-19 oltások sokkal több kárt okoz, mint hasznot. De az orvosok és az ápolók folyamatosan adnak nekik – szándékosan mérgezik a betegeiket, és fizetnek érte. És azokat a betegeket, akiknek vérátömlesztésre van szükségük, és nem vaxolt vért kérnek, az orvosok és az ápolók visszaélnek. Valójában azok a szülők, akik azt kérik, hogy gyermekeik nem kapott vért, valószínűleg elveszik tőlük gyermekeiket.

Nincs szabadságunk és nincs szólásszabadságunk. A dolgok annyira rosszak, hogy sok tudós, aki kutatási cikkeket ír, öncenzúrázó, mert rettegnek attól, hogy elveszítik karrierjüket.

Minden a pénzről szól. A gyógyszergyárak milliárdokat keresnek az oltóanyagokból. Az orvosok milliókat keresnek az oltások beadásából. Az éghajlatváltozási ipar kereskedelmi csalás – csakúgy, mint az AIDS –, és rengeteg ember keres belőle nagy pénzt. A jóvátételi kifizetésekben követelt milliárdokat az éghajlatváltozással foglalkozó szélhámosok és nyomásgyakorló csoportok fogják elszívni.

Kilencmillió munkaképes korú brit nem dolgozik vagy nem keres munkát. Belefáradtak a munkába. Sunak ingyen pénze arra ösztönözte őket, hogy elhiggyék, hogy a munka másokért van. A juttatások kifizetésének hatalmas emelése része annak a tervnek, hogy mindenkit függővé tegyenek a kormánytól. Miért dolgozna, amikor a kormány több pénzt ad Önnek, hogy otthon maradjon és televíziót nézzen? Világszerte emberek tízmilliói állítják magukról, hogy a hosszú covid miatt nem tudnak dolgozni – ez egy képzeletbeli betegség, amelyet a politikusok és a média is népszerűsített, mert kényelmes és hasznos az összeesküvők számára.

Milliók tanulnak az egyetemen olyan tantárgyakat, amelyek semmilyen értékkel nem bírnak, és amelyek adóssághoz, hosszú covidhoz és haszonnal járó élethez vezetik őket. Az összeesküvők azt akarják, hogy mindannyian mindent online tegyünk.

Nem lesz szükség orvosokra, ápolókra, tanárokra, banki személyzetre, utazási személyzetre vagy informatikai személyzetre. A számítógépek és a robotok mindent megtehetnek, amit csinálnak, de olcsóbban és jobban csinálják. A robotok jobbak, mint a sebészek, és kedvesebbek, mint az ápolók. A rendőrséget robotok váltják fel. Az élelmiszereket a gyárakban robotok fogják előállítani – nem pedig gazdaságokban. A köztisztviselők szükségtelenek lesznek. Nem lesz napi postai szolgáltatás. Az építőket és az ügyvédeket számítógépek vagy robotok váltják fel. Nem lesznek újságok vagy nyomtatott magazinok. Mindez már most is zajlik. Csak nézd meg.

Tehát az fog történni, hogy az infláció magas marad. A kormányoknak magasan kell tartaniuk az inflációt, hogy felszámolják az általuk felhalmozott hatalmas adósságokat. És a kamatlábak nem mennek vissza nullára vagy nulla közelébe. Ne feledje: az élelmiszer és az üzemanyag ára magas és magasabb marad. És így mindennek az ára szárnyalni fog.

A kormányok továbbra is hatalmas összegeket fognak osztogatni a pénzünkből, hogy nagyobb ellenőrzést gyakorolhassanak felettünk, és az adók magasak és magasabbak maradjanak. A tervezői háborúkat a jóváhagyásunk nélkül, de a mi pénzünkkel fogjuk megvívni. Megszüntetik az ellenőrzéseket a bankoktól, hogy még több pénzt kereshessenek. Észrevette egyébként, hogy az Egyesült Királyságban, bár a középosztályt magasabb adók sújtják, Schwab kormánya leveszi a sapkát a bankárok bónuszairól? Észrevetted ezt? Egyszerűen nem igaz, hogy mindenki többet fizet.

Egyre több lesz az adó. Látom, hogy a húsra és húskészítményekre kivetett globális adókat és egészségügyi figyelmeztetéseket két éven belül, ha nem korábban – ugyanúgy, ahogy a dohányra is hatalmas adók és figyelmeztetések vonatkoznak. Az összeesküvők pedig megtámadják a vegetáriánus étkezést, hogy eladhassák nekünk a darazsak, sáskák és gyárilag készített szemét étrendjét.

A kisvállalkozások és az önfoglalkoztatók hosszú küzdelemre vannak ítélve az elkerülhetetlennel. A kocsmáknak, kávézóknak és a kis, független üzleteknek nincs jövőjük, mert nincs helyük számukra az Új Normálisban. A Great Resetnek nincs helye a független vállalkozásoknak, mint ahogy a független gondolkodásnak sincs helye. Az ezredfordulósok, akik úgy gondolják, hogy visszatérünk az alacsony kamatlábakhoz és az alacsony inflációhoz, Pán Péter mellett élnek soha nem landolva. Nem lesz több olcsó import Kínából.

Már jócskán benne vagyunk a hosszabbításban. Ha nem cselekszünk nagyon gyorsan, hamarosan mindennek vége lesz. Ahogy lelkiismeret-furdalás nélkül lépünk a digitális, készpénzmentes világba, a gettók, amelyekre közel három évvel ezelőtt figyelmeztettem, napról napra egyre valóságosabbá válnak. Senki sem fog megmenteni minket. Meg kell mentenünk magunkat.

Ébernek kell maradnunk. A legújabb veszély az, hogy háborús bűncselekménnyé akarják tenni az igazságot a vakcinákról, mindenféle vagy a globális felmelegedésről. Az igazság kimondása háborús bűncselekmény lesz – terrorizmusnak és emberiség elleni bűncselekménynek bélyegezve.

Kérjük, nézze meg a webhelyeimet www.vernoncoleman.com és www.vernoncoleman.org – ahol a legtöbb nap új anyag van – és oszd meg mindenkivel, amit találsz a közösségi médiában. Mindenhonnan ki vagyok tiltva, kivéve a saját weboldalaimat és azokat a kedves embereket, akik az anyagaimat szállítják. Minden olyan közösségi oldal, amelyet a nevemben lát, csalóka. A hiteltelen összeesküvés-oldalak, mint például a YouTube, valójában megtiltották, hogy megnézzem webhelyeiket. Az olyan woke szervezetek, mint a Royal Society of Arts, kiutasítottak, mert ki mertem mondani az igazat. Bárkit, akinek továbbra is megengedett, hogy videókat tegyen fel olyan webhelyekre, mint a YouTube, meglehetősen gyanúsnak kell tekinteni. Ne feledje: minden alkalommal, amikor hiteltelen és veszélyes webhelyeket használ, mint például a YouTube, a Google, a Wikipédia vagy a Facebook, erősebbé teszi ezeket a webhelyeket azáltal, hogy gazdagabbá teszi őket.

Ha vásárolni szeretne az egyik könyvem ez fantasztikus lenne. A webhelyek üzemeltetése többe kerül, mint gondolnád - ezért díjak vannak, és ezért díjak vannak -, és soha nem fogadtunk el hirdetéseket vagy díjakat számítottunk fel. A jó hír az, hogy a forgalom www.vernoncoleman.org a múlt hónapban elérte a 17,5 milliót, és csak novemberben 796 kísérlet történt az oldal feltörésére. Néhány hónapban egy hónap alatt akár 3,000 komoly hackelési kísérlet is van.

És ne feledd: amikor azt látod, hogy valami rossz történik, ki kell állnod azért, amit helyesnek tartasz. Ha nem, akkor akár halott is lehetsz. Sajnos a legtöbb ember a fal felé fordította az arcát, és feladta. A szólásszabadság sehol a világon nincs. Az Egyesült Királyságban a keresztények etnikai kisebbséget alkotnak, és az ország számos részén a fehér angol nép elnyomott etnikai kisebbség.

De biztosan nem vagy egyedül. Egyre többen ébrednek fel. És ha már ébren vannak, nem mennek vissza aludni.

Remélem, sokkal jobb 2023-as éved lesz, mint amit szeretnének. Isten legyen veled, és ne feledd: megfelelést akarnak, adjunk nekik dacot.

Bizalmatlanság a kormánnyal szemben, kerüld a tömegtájékoztatást és küzdj a hazugságok ellen. Ez most is ugyanúgy igaz, mint amikor közel három évvel ezelőtt először mondtam. És ha meg akarja menteni magát, családját és barátait, kérjük, ossza meg ezt és a többi videómat mindenkivel, akit ismer, és sok olyan emberrel, akit nem ismer. Nem oszthatok meg semmit, mert mindenhol ki vagyok tiltva az igazmondás modern bűne miatt. De itt leszek www.vernoncoleman.org és www.vernoncoleman.com ameddig csak tudok.

Köszönöm, hogy egy öregembert néztél egy székben.Kérjük, látogasson el a könyvesboltokba www.vernoncoleman.com és www.vernoncoleman.org ahol Vernon Coleman körülbelül 100 könyve érhető el - beleértve a fikciót és a nem-fikciót is.

Megjegyzések