Keresztvetés


Keresztvetés
A mai nap ezzel az írással találkoztam:

"Ha kiűznek a világból, akkor is leírom!  Meghalt egy közülük erről szóltak napjaink hírei. 95 éves volt. Egyedi pápai karrierje teheti csupán őt emlékezetessé. Úgy volt ideje végén pápa, hogy nem volt pápa. m,Mitől volt egyébként jelentősége életének? Semmi különleges nem volt benne. Tette a dolgát, mint a többi elődje és eddigi utódja(?). Mit is tett ő és ők? 

Életben tartották a kereszténység hazugságait. Tévúton tartotta az emberiség milliárdos lélekszámban kifejezhető hányadát. Tudnék róla sok mindent mondani, de ez a fórum alkalmatlan hozzá, így csak egyet ragadok ki, ami azonnal mindenki számára érthetővé válik, ha csak nem ellenérdekelt. A keresztény vallás követői felekezeti hova tartozástól függetlenül keresztet vetnek magukra. 

A gyakorlatban megfigyelt mozdulataik formája illetve sorrendje a következő: Homlok érintés, azután mellkas érintés a szív magasságában, majd egyik váll és a másik váll. A vállak érintésének sorrendje - elsődlegesen a jobb, vagy bal - felekezet függő, nincs jelentősége.

A homloktól a szív magasságig az a függőleges szára a keresztnek. A két váll érintése a vízszintes szárat jelképezi. Ha megfigyeljük hogy a vízszintes hol metszi a függőlegest, akkor azonnal kiderül, hogy a szívközelhez és nem a homlok közelhez. Magyarul, fordított keresztet rajzolnak magukra a hívők öntudatlanul, mert így tanították nekik a keresztény vallás elterjesztői immáron ezredévekben mérhető távlatokban.  A szimbólumoknak pedig - mint tudjuk -, eszelős ereje van, pláne ha tömegesen gyakorolják. A keresztény egyház alapítója, a Péter nevezetű, fordított kereszthez kikötve fejezte be földi pályafutását, állítólag saját kérésére. Ezzel az eseménnyel próbálják napjainkban bizonyos körök elfogadhatóvá tenni a fordított keresztet, mint keresztény szimbólumot, mondván, hogy Péter levédte ezzel a döntésével a fordított kereszt jelképének használatát a Sátán követői előtt.

Jajjjj....édesanyám borogass! Tegyük fel bátran a kérdést magunknak, végül is kinek/minek is a jelképe a köztudatban a fordított kereszt? Mellesleg a tisztánlátás végett az sem hátrány, ha meg tudjuk ki is az a Zsidó Herceg. Mindez csak a jéghegy csúcsa. Agymosás nem óvodás fokon. Csoda, hogy világunk olyan állapotban van, amilyen? Ki is uralja világunkat? Hát az Úr! Aki nem a Mi Urunk!!! (innentől ez egy kissé bonyolult....) Senki ne csodálkozzon azon, hogy a pápa nem látott okot (nem mert?) engem fogadni anno!

Lehet, hogy más lenne ez a világ, ha megteszi..

.2023. Január 07.
(OFA)"Nagyon sok a hamis próféta. Rengeteg a gyalázkodó ember sajnos, és értük is imádkozni kell.
Péter apostol azért kérte, hogy fordított keresztre feszítsék, mert nem érezte méltónak magát arra, hogy úgy haljon, mint Jézus.

Nagyon sok szenvedésen, és megpróbáltatáson ment keresztül. Eszméletlenül sokat szenvedett, miután egy éjjel alatt háromszor is megtagadta azt, akit a legjobban szeretett. Félelemből. Félt. Nagyon félt.
Kérdem én, hogy kiben van annyi erő, hogyha fegyvert tartanak a fejéhez, akkor is felvállalja, hogy Ő benne hisz? Kevesekben.

A keresztények ezért tényleg fordított keresztet rajzolnak magukra anatómiailag. Péter mellette állt, és amikor figyelmeztették mégis megtagadta, mert félt. Ki ítéli el őt ezért?
A keresztet akárhogy forgatjuk nem a Sátán jelképe. Démonok olykor azért fordítják meg, mert azon nevetnek, hogy a Megváltó képes volt kétszer is meghalni értünk, és sok ember még mindig nem hisz. Ugyanezt csinálják a Szentháromság gyalázásával, amikor éjjelente háromszor kopogtatnak hajnalig jó hangosan. Kiválóan értenek a gyalázáshoz. Ám nem azért már ezek az ő jelképeik lennének.
Ha Péter nem alapította volna meg a Katolikus Anya Szentegyházat, ma nem tudnánk a Szeretet és Igazság tanításairól kb semmit sem.

Megjegyzések