A bankok megindultak, hogy leigázzák az emberiséget.


Dr. Paul Craig Roberts, korábbi Egyesült Államokbeli pénzügyminisztérium embere, egy ekszlúzív riportban ki áll a ciprusok mellett, és az Ő helyükben tüntetne a bakmentőakció ellen, amit gyakorlatilag Brüsszel érdeke, amit a minél központosítottabb rendszer kialakításáért folytat.


Azt mondják a hazug miniszterek németből, hogy Ciprus a felelős a problémáért, holott Wall Street árasztottal el a világot, így a szigetet is, hamis, értéktelen "termékekkel ".

Valójában le kellene írni az európai szuverén adósságot , persze akkor Ők ebbe tönkremennének. Jelen pillanatban az EKB csakis a bankmentésre tereli a figyelmet, nem pedig a demokrácia elpusztítására, vagy a valódi megoldásra azaz a csődre, ami persze a vesztüket jelentené,-ugye.

Amit látni, hogy az EU ezt a krízist használja fel arra, hogy elpusztítsa az országok pénzügyi szuverenitását és megerősítsék a maroknyi, privát kezekben koncentrálódott rendszer hatalmát...és Ciprusnál kezdték, mert nagyon kirívott amúgy is. Egyébként ki az, aki meg elhiszi, hogy akik válságba sodorták a világot, pont azok fixálják a helyzetet...a Brüsszeli bábok? Nahiszen.

Roberts még az oroszokat is megemlíti, aki most egy halom pénzt vesztettek és várhatóan ezt nem fogják hagyni...minden háború oka, gazdasági és pénzügyi természetű volt.http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/3/23_Former_US_Treasury_Official_-_Banks_Move_To_Enslave_Humanity.html

Olvastam egy cikket mely szerint Ciprus vonatkozásban kissé félre vagyunk tájékoztatva azzal kapcsolatban, hogy ki számít gazdagnak ..no és az derült ki, hogy a 100.000 eurós megtakarítás simán a középosztályt jelenti, s nem a felső tízezret, amivel győzködnek minket, hiszen ennyi pénzér egy kis lakást sem kapni. Ha átszámítod az szép kis summa, de nem nekik. Tehát a Ciprusi Nagy Bankrablás sokkal nagyobb mint mondják. Putyinbá is egyszerű rablásnak nyilvánította az EU lépését.

Megjegyzések