Átvágtak minket? Rég megállt globális felmelegedés



Magyaországon nem "divat" a globális felmelegedést megkérdőjelezni, s nem is nagyon találni ilyen cikkeket, s ezt szeretné pótolni amennyire csak tudom. Az 1. blogomban már van ennek a témának egy kategóriája és lényegében már kimerítettem a témát, de manapság ott tartunk, hogy maguk a riogató vezető tudósok sorra vallanak, hogy nagyon benézték az adatokat és elvileg már nincs miért a riogatás, hiszen még ez a stagnáló lapos hőmérsékleti szint legalább 20 évig eltart. A hibás előrejelzések viszont igencsak túlmelegítették a világot.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2294560/The-great-green-1-The-hard-proof-finally-shows-global-warming-forecasts-costing-billions-WRONG-along.html



Átvágtak minket? Rég megállt globális felmelegedés
2012.10.14.

A nyilvánosságra került adatok teljesen ellentmondanak azoknak a jelentéseknek, amelyekkel folyamatosan bombázzák a népet.
A mutatók szerint 1997 és 2012 között már nem volt lényeges változás a globális átlaghőmérsékletben. 1980-tól valóban volt egy emelkedés, de egy eltitkolt jelentés szerint ennek már 16 éve vége - idézi a Daily Mailt a Magyar Online. A globális felmelegedésben lejátszódó szünet így már legalább annyi ideje tart, mint a veszélyesnek kikiáltott folyamat. De miért csak a múlt héten derül erre fény és kinek állt érdekében mindezt titokban tartani?

A jelentés szép csendben került fel az internetre és semmilyen sajtóvisszhangot sem kapott egészen szombatig. Ezek az adatok teljesen ellentmondanak azoknak a jelentéseknek, amelyekkel folyamatosan bombázzák a népet, miszerint nyakunkon a globális felmelegedés kritikus időszaka. Jönnek a nagy olvadások, árvizek és talán a világvége is.

Sok tudós azonban kitart álláspontja mellett, mert szerintük 15-16 évet még várni kell ahhoz, hogy megállapítható legyen azt, hogy a folyamat megállt és esetleg visszafordul. Könnyen lehet, hogy ezt is benézték.

Megjegyzések