Globális átverés és riogatások a globális felmelegedésselAl Gore 2009-ben azt mondta, hogy 2012-re teljesen jégmentessé válhat az Északi-sark. Új adatok azt mutatják -Pinceton intézete szerint- hogy a jégsapkában alig, vagy semmi nem tapasztalható az elmúlt években a változást egy egyenes görbével lehetne ábrázolni, s ugyan ez a helyzet sajnos kedves világvége-riogató-zöldek a tengerszint emelkedéssel, ami gyakorlatilag nem történik. 

Ma napság ha megnézed hasonlókat most is mondanak: ez-lehet, meg az lehet, várhatóan több Katrina hurrikán...lehet és még az is lehet, hogy holnap nem jön fel a nap, mert egy szörnyeteg akár el is nyelheti.

Zac Unger elköltözött az Északi-sarkkörre, hogy elkészítse gyászos jelentését a jegesmedvék állapotáról, de azzal a kellemetlen igazsággal találta szemben magát, hogy a jegesmedvéknek "sajnos" semmi bajuk. A populációjuk megnőtt és növekszik most is. Pedig Al Gore, hogy miket nem hazudozott össze róluk és hazudoznak most is, képeket mutogatva az úszó jegesmedvékről a tavaszi olvadáskor. 

Mára már bizonyított tény, hogy a Föld történelme során az éghajlat folyamatosan változott. Ennek megfelelően voltak olyan időszakok, amikor jégkorszak uralkodott, máskor az Antarktiszon melegebb időjárás volt, mint most Európában A legnagyobb jégkorszak idején a jég majdnem elérte az Egyenlítõt. A nagy jégkorszakok között erõteljes felmelegedések voltak a jellemzõk.

Megállapítható tehát, hogy a változás állandó. Ami lényeges az a változás sebessége. Kiszámolták, hogy több ezer éves távlatban, a változás 4-5 fokot jelent, tehát ez tekinthető normálisnak. Jégkorszakok a Földön 100-150 ezer évenként, vagy ennél ritkábban voltak. (még 30 évvel ezelőtt szembelevő képpel ijesztgették az embereket )

Az utolsó jégkorszak mintegy 75 ezer évvel ezelőtt kezdődött, majd 40 ezer évvel ezelőtt egy rövidebb felmelegedés volt, melyet 38 ezer éve egy hideg, száraz időszak követett, majd 13 ezer évvel ezelőtt hirtelen véget ért a jégkorszak és beköszöntött a mai klíma. Észrevehető, hogy amióta az ember benépesítette a Földet, az éghajlati ingadozások minimálisak, igazából a középhőmérséklet 1 fok alatt van, az utolsó tízezer évet tekintve. Az utolsó ezer évben a legmelegebb a XII.-XIII. század volt, a leghidegebb a XVII.-XVIII. század. Biztosan kijelenthető, hogy a XIX. századig a hőmérséklet ingadozásokat az emberi tevékenység nem tudta befolyásolni.

Napjaink kedvenc témája, hogy az ember tudja-e befolyásolni az éghajlatot vagy nem. Ha figyelembe vesszük, hogy az utolsó tízezer év alatt 1 fokot változott az átlaghõmérséklet normális keretek között, akkor megállapítható, hogy most tíz év alatt ezen túlteszünk. Azonban az utolsó jégkorszak, ezelõtt 13 ezer évvel, szinte egyik napról a másikra véget ért, és beköszöntött a mai klíma, ez gyors melegedést jelentett, sokkal gyorsabbat az átlagnál, de ez nem írható az akkori emberek rovására, akik csak nyomokban voltak jelen a Földön.

A klímaváltozás hatalmas üzlet. A tudósok rá vannak kényszerítve, hogy ezt „tudományosan” alátámasszák. A terület elfogulatlan szakértői egybehangzóan állítják, igaz, hogy teljesen tönkretettük vizeinket, levegőnket, földjeinket, de a klímára való hatásunkat igen csak eltúlozzák-szándékosan persze az ijesztgetés miatt, csak hogy növeljék a káoszt és a félelmet az emberek fejében, hogy irányíthatóbbá váljanak. Valójában a globális elit számára nem az a lényeg, hogy van global warming -e vagy nincsen. Itt azon munkálkodnak, hogy hogyan hozzák össze az egy világfalut, az egységet, az egy-központból irányított birodalmat -és ezt ki is jelentik mikor szóhoz jutnak.
"Mi rendelkezünk a világ-kormány tervével és el kell fogadni, ha tetszik ha nem; erővel vagy egy megegyezés alapján ." Statement by Council on Foreign Relations (CFR) member James Warburg to The Senate Foreign Relations Committee on February 17th, l950http://politicaloutcast.com/2012/12/global-warming-fears-cooling-down-amidst-new-data/
http://www.thegatewaypundit.com/2012/01/al-gore-said-north-pole-would-be-ice-free-this-year-guess-not-huh/
Megjegyzések