Több millió ember kiáltása !


Az alábbiakat egy magyarországi szíriai csapat http://www.facebook.com/sziriai.hirek küldte számomra megosztásra, hogy segítsek az "ige" hirdetésében. Mos ennek teszek eleget...a helyesírást ne nézzétek. 

Egy olyan világban élünk, melyről sokunk sejti és tudja hogy távol nem olyan tökéletes se nem igazságos ..
Egy olyan világban melyben látjuk a kis tvnkben otthon hogy emberek embereket ölnek feleslegesen , olyan gyűlöleteket látunk melyeket nem értünk el sem bírunk képzelni és legszívesebben el sem akarjuk hinni . és nap mint nap ha ilyen dolgokkal találkoznánk a médiában akkor veszünk egy nagy levegőt vagy elszívunk egy cigarettát majd éljük tovább a napjainkat és bemagyarázzuk magunknak hogy ez nem történhet meg velünk mi mások vagyunk az csak ott van valahol nagyon messzire , mintha nem is a világunkban lenne mintha egy más bolygón történne minden és nem is a mi bolygónkon .. persze a média is nagyon ügyesen erősíti meg azt az érzést hogy ez nem történhet meg velünk, és az a szörnyűség emez tömeg gyilkosság.. 50 60 kis gyermek torkának az elvágása az egy olyan ügy melyhez az égvilágon semmi közünk , és csak is csak is más gyermekeivel történhet meg, valahol nagyon messzire egy olyan helyen ami végül is mindig veszélyes elmaradott beteg gyűlöletekben fuldokló hely volt !

Egy olyan világban élünk ahol a hazug az úr, a rabló a király,a gyilkos a szent a perverz és hitetlen a vallási vezető, a hívő a hitetlen és a becsületes az a közellenség ..

És bár mindannyian egyre jobban sejtjük de nem és nem és nem akarjuk elhinni hogy ez ennyire komoly lenne , ez ennyire beteg és szánalmas világ melyet oly erősen ural a Gonosz , hogy mi ha kicsit is elkezdenénk gondolkozni akkor megijedünk és bár elvileg Demokrácia van meg Szabadság országainkban! de miért is félünk ezt hangoztatni? ezeket az ötleteket hangosan megbeszélni egy egy kocsmában kávézóban ? esetleg miért rettegünk sokszor maga egy merészebb linket is megnyitni, egy ilyen oldalt elposztolni oldalainkon , vagy esetleg egy idegen emberrel megbeszélni vagy simán kifejezni mérgünket és nem megelégedésünket ezzel a világ rendel ..
Félünk egymást kioktatni , kicsit más nézeteket megosztani mint az átlagosak , félünk bátrak lenni.. félünk igazat mondani , félünk őszinte véleményt mondani valamiről bármennyire is hiszünk benne, félünk hogy hülyének tartanak hogy nem értenek meg minket , mindenki előtt a saját családunk , párunk , barátunk ..

Egy olyan világban élünk ahol bármennyire is hihetetlennek hangzik de olyan családok uralnak év századok óta a kis bolygónk különböző részein melyeket leginkább egy horror filmbe tudnánk elképzelni ...

Ki hinné még hogy van rabszolga tartás 2013-ban  ki hinné hogy valahol egy jó Király tucat számra veszi a szüzeket és gyermekeket? ki hinné hogy valahol teve versenyekre a világ szeme láttára olyan árva kis gyermekeket használnak nagy urak kiknek éhezniük kell hogy minél kisebb maradjon a súlyuk és gyorsabban haladjon a verseny tevéjük a homokban .. ki hinné hogy van egy olyan ország a világon ahol a vendég munkásoknak az útlevelét a munkáltató magánál tarthatja , és csak akkor adhatja vissza ha olyan kedve van .. egy olyan ország létezését sem bírjuk elhinni ahol sok helyen ablakok sincsenek az épületeken hogy egy egy család tag vagy szolga ne tudjon megszökni egy részt , se ne lásson ki nehogy valami fajtalanság vagy merészebb szabad gondolat eszébe jusson ? ki gondolná hogy van egy ország a világon melynek statisztikák szerint legalább negyede lakója szexuális erőszak áldozata volt kis korában, egy olyan világot ahol a vendég munkás nem engedi a gyermekét iskolában járni bizonyos helyeken nehogy megerőszakolják egy olyan országot ahol bár pálcákkal erőltetik a népre az imát a mecsetekben ima időben vidéken de olyan beteg álszent rendszerben él hogy maga a prédikátor erőszakolja meg a lányát majd meg is öli ... és pár ezer dollár kifizetésével élheti is tovább az életét és mi szebb maradhat továbbra is vallási prédikátor és vezető kit több 10 ezren halhatnak nap mint nap!

Ki hinné hogy 2013-ban ural valahol egy család már több száz éve ki nem csak hogy átírta a saját vallását hanem még rá is erőszakolta az új vallást több millió emberre, és mivel végtelen pénze van és az eddigi világ hatalmak legnagyobbja még áldását és segítségét is nyújtja ennek a rém álomnak .. ez az új vallás lett sok helyen a hivatalos vallás mely ellen nem lehet szembe szállni mert az a hitetlenségek hitellensége lenne melyet lefejezéssel vagy kövezéssel kell büntetni..

Ki hinné hogy Szaudiarábia a világ legerősebb olaj kitermelő országa , és az Iszlám vallás leges legszentebb földje ahol maga Mohamed próféta sírja és a szent Kába kő is áll mely már több ezer éve a hívőknek egy fajta kapuja egy magasabb spirituális világ felé , egy olyan hely melyhez több ezer éve már jóval Mohamed próféta előtt is különböző vallású hívők jártak látogatni zarándoklatra .. imádkozni ... ki hinné hogy az ország nevét is ez a család találta ki és változtatta meg a saját nevére???

E család neve az Al Szaúd , és az általuk uralt föld neve viszont Hidzsáz földje ! Wikipédia szerint Szaudi arábiai királyság angol rövidítése KSA !

Sokan tudják hogy e szent foldón hatalmas vallási vezetők, próféták és szentek éltek , és talán sokak szerint akik hisznek egy fajta túlvilágba egy vallásban szerintük ez a leges legszentebb föld a világon , állítólag több híres próféta mai sírhelye is e földön található.

Amit nem tudnak az emberek az viszont az hogy az Al Szaúd család igyekszik a véres hatalomra kerülése óta minden fontosabb történelmi vallási személy , főleg Mohamed próféta leszármazottainak a sír helyeit lerombolni... és néhány esetben nyilvános wc t is építeni a helyükre.. és bár erre olyan megfogható bizonyítékot nem tudunk nyújtani mivel az sem biztos hogy e nagy személyek sír helyeik ott is voltak egyáltalán , de az a mai napjainkban is szemmel látható hogy a szent Kába kő közelében Al Szaud família egy olyan felhő karcolót hozott létre , melynek bizonyos napszakban az árnyéka el is takarhatja a Kába kőt egy bizarr utalásban talán arra hogy a halandó anyagi és gonosz világ, fedi a spirituális és jó meg igaz világot.. és bár mindannyian tudjuk mi volt Bábel sorsa a Bibliában és Koránban egyaránt ha nem is hiszünk semmibe attól független ha ezt a kis információt megtudjuk akkor vallásunktól és hitünktől függetlenül csak is dühöt és mérget érezhetünk a talán világ legnagyobb pofátlanságára !

A Szaudi Királyság azt állítja hogy az a felhőkarcoló ez a Szaudi király ajándéka a hívőknek , mert hogy egy óra van a tetején melynek hála, az imában belemerülő hívők látni tudhatják az időt , imájuk vagy zarándoklatuk bármelyik pillanatában . és bár Igaz hogy egy Allah szó van az óra fölött írva , de magán az órán meg a Szaudi király neve van ..

Sokan tudják hogy ez az ország hatalmas vallási befolyóssal rendelkezik a hívőkön a világ minden táján, de talán sokan nem tudják hogy e ország vallási vezetői döntik el mikor van Szent Dzsihad és ki ellen ! és azon lehet a legtöbb ember el is gondolkozik egy kicsit hogy miért is nem volt sose szent Dzsihad kihírdetve Izrael ellen mely a muszlimok szerint Palesztína és számukra a második leges legfontosabb szent hely Mekka után , mind vallásilag is mind tőrténelmileg . az Iszlám vallás szerint onnan szált fel Mohamed próféta egy olyan lényre mely leginkább a képzeletbeli Pegazusra hasonlít majd ment fel a menyekben  Jézussal , Mózessel ,és a többi régebbi Iszlám és Kereszténység szerint egyaránt elismert prófétákkal imádkozni ! sokan nem is sejtik nem tudják mert bár nem titkokról beszélünk de a világ média nem igen beszél róla ! nem tudják hogy a Szaudi fő muftik csak is olyan országok ellen hirdettek ki Dzihadot melyek nem igazán értettek egyet az egyesült államok külpolitikájával , a 3 leghíresebb és legfrissebb történet talán :

1- Afganisztán melyet a 70es 80 es években a CIA segítségével ''szabadítottak" fel a Szovjetunió alól , létre hozva egy olyan primitív barbár rendszert mely még a Szaudi rendszérnél is rosszabb egy olyan országban mely sosem volt sem Wahabita sem szegény és egyike e kevés közelkeleti országoknak ahol már az 50es években női piloták is voltak! tönkre téve mindazt ami vallási szabadság ami kúltúra ami művészet ami talán" igaz vallás", be engedve az országban több 10 ezer harcost kik rá is kényszerítették Al Szaúd Wahabita vallását a népre , ami magában is katasztrófa egy szabad ember számára de olyan szegénységben is éltették a népet utána melyet senkisem értett a világ egyik legerősebb olaj kitermelő országában .. ahol mindennapi lett a test csonkítás ,a szexuális erőszak, a megkövezés ,a lefejezés , az értelmetlen halál ..

2. Líbia ellen is kijelentették a sivatagi királyásg vallási vezetői a szent Dzihadot, Kaddafi tábornok ellen aki a Szaudi meg a nyugati média szerint a békés népét őlte ok nélkül ..számos más befolyásos muftikkal mint pl : Sheikh Yuszuf Al Karadawi egyiptomi származású Sheik , ki a Katari herceg fő muftia és legerősebb arab és iszlám világ tv csatornájának az" Al Jazeerának" gyakori vendége kinek hetente több músora is volt meg van is , 2011 ben a botrány elején mikor a Nátó megszavazta hogy hadilag avatkozik be az olajban gazdag országba a tábornok ellen , ki is jelentette hogy ha Mohamed próféta a napjainkban élne , akkor kéz a kézben a Nátoval együtt rombolná le a Líbiai diktátor gonosz uralmát .. pár hónapig tartott a Dzsihad Líbiában , 150 ezer líbiai állampolgar halt bele miutan a hívő harcosok a Nátóval együtt lerombolták az országot , majd a Francia titkos szolgálat segítségével el kapták a Líbiai diktátort kinek végbelében különböző vas csövegek helyeztek , agyon vertek majd agyon is lőttek "a videókat még a youtubon is meglehet nézni" Kaddafi utolsó szavai az egyik fiatal iszalmista lázadónak arabul úgy szóltak : fiam én mit ártottam neked? miért csinálod ezt?

Kaddáfi tábornokon a legtöbb arab és muszlim hangosan röhögött mikor a botrány elején kijelentette hogy a népe szereti , és aki ellene harcol azok nyugati titkos szolgálatok meg az Al Kaida..
szomorú módon beis bizonyosodott már hogy több ezer önkéntes hívő muszlim is ment harcolni az Arab vezér ellen , és tényleg az Al Kaidának hatalmas szerepe volt az ellene folyó harcokban ... és gondolom már sejtik ki fegyverezte fel az Al Kaidát .....

3. Megnem várva Kaddáfi tábornok holttestének kihülését melyet TV csatornák százai mutatták a wahabita Al Szaud kirlyságnak vallási prédikátorai és Muftiai kijelentették a szent Dzsihadot Szíriában , Dr Bashar Al Asszad köztársosági elnök ellen .hasonló okokból , Asszad öli a népét ,Asszad hitetlen , Asszad maga a gonosz és az Iszlám világnak megkell szabadulnia tőle mert veszélyt jelent még a vallás fennmaradására is , plusz ami sokaknak érdekes lehet : Asszad az barátja a hitetlen Oroszországnak ! mindenféle képen nem csak hogy távoznia kell hanem ugyan olyan brutálisan megkell kínozni és őlni legalább mint a Líbiai tábornokot és a nagy muftik prédikciói szerint az sem baj ha a szír népnek egy harmada bele is hal a felmentő szent harcban !

és egyből kezdtek is áradni a harcosok több 10 ezrei az országban ..


Líbiának meg Szíriának sosem volt nemzeti adóssága , és sokak szerint Líbiát is csak azért támadták meg mert az olaját nem akarta többé Dollárban árúlni hanem Aranyban melyel nem igazán rendelkezik az Amerikai Egyesült államok , nem beszélve arról hogy kitalált a tábornok egy arany pénznemet melyel egyesíteni akarta az egész fekete kontinenset , vagy legalább is gazdaságilag kicsit megerőssíteni !

Al Szaud hercegeinek a világa nem az egyetlen a világon ami oly pofátlan és erkőlcstelen de talán az egyetlen amely hála a kitalált Wahabita vallásának akkora hatalommal rendelkezik mely ellen nem igen mernek szembeszálni a hívő muszlimok , bár annak ellenére is voltak próbálkozások :

Nasszer egyiptomi elnök a 60 as években szembe szált Szaudiarábiával ,támadta nyíltan a Wahabita vallást, minden vallási mozgalomnak a vezetőit az országában le tartóztatta bőrtönben zárta, fekete listájára került akkoriban Egyiptomnak az úgy nevezett Muszlim testvériség mely most uralja az országot . Nasszer seregeket küldött Jemenbe és következő lépése lehet a Wahabita sivatagi királyság is lett volna, de valahogy elmaradt a terve majd meg is halt mérgezésben melyet a legtöbben nem tudnak a hivatlos média a mai napig azt mondja hogy normális halála volt..
Nasszer elnök koporsóját Szír zászló fedte a fekete alulról középpet fehér felül vörös és két ragyogó zőld csillag a fehéren , talán egy utalásba Szíria fontos szerepéről az Arab világban , talán egy utalásban rá hogy az Arab naconalizmus nem hal meg Nasszerral hanem él tovább a világ közepén lévő Szíriában ..
Nasszer próbálta is egyesíteni a két országot , Egyiptomot meg Szíriát de kudarcba fulladt a terve több okból ..

20 évvel később Szaddam Huszain Iraki elnök is megakarta támadni Szaudiarábiát , de miután Kuwaitba bevonult seregeivel, az Egyesült államok aki egészen addig fegyverezte meg finanszírozta ellene fordult majd ő lett a világon az első közellenség .. a tőrténet folytatását mindenki tudja .. Huszein elnököt meg az Adha muszlim ünnep első napján fel akasztották egy civil háborút buzdítva Síta és Szunníta muszlimok között, mivel a gyilkosai Síta imákat mondatokat kiabáltak az akasztásnal ..
Huszein utolsó szavai viszont így szóltak : nincs Isten csak Allah , és Mohamed az ő prófétája ..
Irakban a mai napig polgár háború gyanús a helyzet, ahányszor lecsitúlna kicsit valaki mindig garantál egy robbantást hol Síta , hol Szunníta engyedekben a két Iszlám ágazat híveit egymás ellen ugrasztva ..

Maga Moammar Al Kaddafi Líbiai vezér is többször támadta nyíltan Al Szaúd familiát , többször megpróbálta öletni a szaudi királyt és egy titkos szolgálatos macska egér játékot játszottak sokáig egymással melyben Kaddáfi sokak szerint bele is őrült majdnem , leváltotta az összes testőrét és kiképzett líbiai nőket vett fel az őrizetére , mindig máshol aludt de leginkább sátrakban .. Kaddafi egyszer az Arab liga gyüllésen ki is jelentette a Szaudi királyi család szemében hogy ti nem is vagytok arabok ! sem muszlimok na majd én le is foglak leplezni titeket !!! az élőközvetítést természetesen egyből le is állították ezeket a szavakat csak youtubon lehet már megtalálni de akkor nem igen terjedtek el !


Több Hidzsaz főldi író írt könyvet Al Szaud család urlalmáról , mind eltünt érdekes körülményekben ..

Egy fiatal Szíriai ujságírő csinált egy dokumentum filmet melyet sajnos csak a szír csatornákon lehetett látni, meg a youtubon melyről folyamatosan próbálják levenni bár nem a legprofibb dokumentum film de még úgy is , igen csak megdöbbentő érdekességek vannak benne a sivatagi család multjáról , tőrténetéről ..a neve az ujságírónak Mohamed Szaid volt, tavaj nyáron a háza elől rabolták el a felkelők Szíriában megkínozták, vallomását felvették videóra majd meggyílkolták ..

Szíriában a konfliktus kezdete óta igen csak gyakori az ujságírók elrablása, és meggyilkolása főleg azok az ujságírókra vár ez a sors kik szembe szálnak a fegyveres lázadokkal kik a Nyugati meg az Al Szaud média szerint inteligens kultúrált nemes emberek kik macskákat símogatnak és gyerekekkel játszanak szabad idejükben a kamerák előtt .. eddig több mint 20 szír ujságírót öltek meg a lázadók brutális módon , tavaj nyáron magát Az Al Ikhbariye szír nemzeti tv csatora székhelyét is megtámadták a felkelők hajnali órakban , és minden ott dolgozót túszul ejtettek majd le is mészároltak Damaszkusz külvárosában ..

Egy olyan világban élünk ahol bizonyos tv csatornák tudják a jövőt, előrre mondják be a terror merényleteket egy olyan országban ami mintha nem is ezen a bolygón lenne ... melynek a neve Szíria és a cilvilizációk szülőfőldje!

Egy olyan világban élünk ahol bizonyos tv csatornák egész családok lemászárlását bakiból közlik , még megtőrténésük előtt vagy éppen az elkövetésük perceiben ..

Egy olyan világban élünk ahol minden előrre tervezett Szíriával kapcsolatos ENSZ gyüllés előtt tőrténnie kell egy tömeges gyilkosságnak , egy mészárlásnak valami kisebb vidéki faluban az országban , hogy az Ensz nek legyen ujjabb bizonyitéka hogy a szír hadsereg öli a békés civileket ok nélkül..
Egy olyan világban ahol több mint 50 gyermek torkát kellet elvágni egyszerre valakinek csak hogy a szír kormányt okolhassa vele, pont Ensz gyüllés előtt ! van egyáltalán olyan hülye kormány a világon aki ilyet tenne pont az ügyét megtárgyaló gyüllés előtt? ? ?

Egy olyan világban élünk melyben a Szaudi király neve rajta van szinte minden Koránon !! egy olyan pofátlan felírattal a borítóján hogy e szent könyv ajándék a két szent mecset őrzöjétől a Szaudi királytól . . . . .

Szaudiarábia továbbra is a hivatlos neve az olajban gazdag országnak, és e ország továbbra is a legnagyobb közelkeleti Amerikai hadibázis ,
továbbra is Al Szaúd kezében vannak a legerősebb Arab és Muszlim hit és hír csatornák melynek hála sikerült átirányitani az Arab és Muszlim iránytüt Izraelről , Iránra !
Az Amerikai imeprialista rendszerről , az Arab felszabadító mozgalmakra, elsősorban a Hezbollahra ..

Egy olyan világban élünk ahol a hazafi az a hazaáruló, és a hazaáruló az a hazafi !

Egy olyan világban élünk ahol a hazug az úr, a rabló a király,a gyilkos a szent ,a perverz és hitetlen a vallási vezető , a hívő a hitetlen és a becsületes az a közellenség ..

Egy olyan világban élünk mely élvezi ha ölünk ,ha gyűlölünk, ha ál valoságban élünk , egy olyan világban melyet ha túl akarunk élni akkor szerintük a legjobb módszer a fejünket a homokba dugni és bemagyarázni magunknak hogy ez a sok gonoszság ha egyáltalán igaz is, akkor sem tőrténhet meg velünk csak valahol nagyon nagyon messzire egy más dimenzióban ahol az emberek úgy is hozzá vannak szokva hogy ölljék egymást ok nélkül !

Egy olyan világban .... ahol ha kicsit is elkezdünk gondolkozni akkor megilyedünk , sőt rettegünk .. rettegünk hangosan gondolkozni , megosztani nézeteinket barátainkal szomszédainkal, hangosan kijelenteni azt amiben hiszünk és bár csak is jót akarunk magunknak és mindenki másnak de félnünk kell ettől a hangtól amit már egyre többen hallanak és legszívesebben ordítanák tovább is .......ez a normális ? vagy nekik kell valójában rettegniük tőlünk ?

Megjegyzések