Az amerikai és a brit uralkodói vérvonal egyetlen királyhoz vezethető vissza


Egy 12 éves lány kinyomozta az Amerikai Egyesült Államok elnökeinek családfáját és arra a megdöbbentő eredményre jutott, hogy mindegyik személy vérvonala egyetlen XIII. századi uralkodóhoz vezet: a Magna Cartát aláíró Földnélküli János Anglia királyához. Az elit nagyon odafigyel, hogy még a bábjaik se legyenek akárkik.


S ha már a vérvonalaknál tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Telegraph egy alkalommal arról cikkezett http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/prince-charles/9656769/Prince-Charles-heir-to-Draculas-blood-line.html, hogy a brit királyi család távoli rokonságban áll Vlad Drakula havasföldi gróffal, akinek nevéhez különféle rémtettek fűződnek. A „Drakula” is azt jelenti, hogy az „ördög fia”. Alakja ihlette a vámpírtörténeteket, talán nem is alaptalanul.
S ez a vér napjainkban is csordogál a brit uralkodó család ereiben, akik nem csak a sziget felett gyakorolnak hatalmat, hanem az egész transzatlanti régióért ők felelnek. Aranyos, nem? David Icke kutatásai szerint Ők nem teljesen emberek, és a Védikus Szentírásokat ismervén én is úgy vélem, hogy a Kali-yuga uralkodói ráksaszák, azaz olyanok mint Miszter Drakula. Egyébként Henry herceg is többször utalt arra, hogy az ereiben Vlad vére csörgedez, és a család több alkalommal is ellátogatott Erdélybe, nyilván ebből az okból. Az elit imádja és büszke a történelmére.Megjegyzések

Névtelen üzenete…
AZ EREDETI ANGOL-SKÓT-MAGYAR VÉRVONAL A PEDIG A 11.SZÁZADTÓL EGY.

(forrás: wikipedia)
Hallottatok már Skóciai Szent Margitról?
az angol királynők ősanyjáról?
Ki is ő?
itt a sztori:

1016-ban legyőzték a dánok az akkori angol királyt, és ezért a gyerekeinek el kellett menekülniük Angliából... és hova menekültek? Magyarországra.

SZENT ISTVÁN KIRÁLY UNOKÁI.......

Eduárd Magyarországon megházasodott, és István király lányát, Ágotát vette feleségül.

gyerekeik: Margit, Krisztina, és Edgár
(Margit 1045-ben született Mecseknádasdon, Krisztina 47-ben, Edgar pedig 51-ben.)

1057-ben visszaköltöztek Angliába, Eduárdot pedig még abban az évben meg is ölték.

Az akkori angol király az 1066-os (normann-angol) hastingsi csatában elvesztette életét, az angol trón pedig üresen maradt, és mivel Anglia - nyilván - nem akart Normandia fennhatósága alá kerülni, az akkori angol „Bölcsek Tanácsa„ utolsó kísérletként Anglia függetlenségének megvédésére, a kis fiatal Edgárt, Edmund és Ágota fiát, Margit testvérét tette meg királlyá.

VÁGJÁTOK???!!!! ANGLIÁBAN 1066-BAN SZENT ISTVÁN KIRÁLY UNOKÁJÁT: EDGÁRT VÁLASZTOTTAK KIRÁLLYÁ!!!

ezt viszont a normannok nyilván nem engedték, és bevonultak a seregükkel Londonba, normann vezír, "Hódító" Vilmos pedig megkoronáztatta magát, így a fiatal Edgárnak el kellett menekülnie onnan...

Anyjával, Ágotával, és idősebbik tesójával, Margittal
északra, Skóciába vették az irányt, Krisztina pedig Londontól kicsit arrébb, dél-nyugatra, bevonult egy kolostorba.

Az akkori skót király, III. ("Véres") Malcolm 1069-ben feleségül vette Margitot.

TEHÁT 1069-TŐL SKÓCIA KIRÁLYNŐJE A MAGYAR SZENT ISTVÁN KIRÁLY UNOKÁJA: MARGIT!
,akit utólag végül Szentté is avattak, mert olyan sok pozitív változást hozott Skócia életébe.

nyolc gyerekük született.

A két lányt még fiatalon, 1080 körül elküldték nagynénjükhöz, Krisztinához Angliába, a Romsey-i Apátságba, Southampton közelébe, mivel ő ott lett rendfőnöknő.
Keresztanyjukként, pedig a normann házból származó angliai király feleségét választották, aki elől menekült el az Edgár amúgy, tehát így normalizálták a viszonyt...első körben,

majd a második körben (konkrétan 1100.11.11-én) az idősebbik lány, Edit (később normannosított királynői nevén „Skóciai Matilda„) és az angol trónörökös fiú (Vilmosék fia, „I.„ Henrik) össze is házasodtak,

TEHÁT SZENT ISTVÁN KIRÁLY DÉDUNOKÁJA AZ ANGOL KIRÁLYNŐ 1100-TÓL!

és itt jön egy érdekes fordulat, ugyanis Matildnak és Henriknek született négy gyerekük, de egyetlen lány kivételével mind életüketvesztették, a királynő is meghalt, a Henrik király pedig újraházasodott, de házassága gyermektelen maradt, így kénytelen volt leányát megjelölni örököseként: ő volt Matilda.

ezt azonban egy másik lehetsges trónörökös, aki I. „Hódító„ Vilmos negyedik gyerekének a fiaként szintén esélyes lett volna a trónra - de nem őt jelölték meg - nem hagyta, és polgáháborút robbantott ki, illetve a kezébevette az irányítást.
éés neki ki volt a felesége?
Margit fiatalabbik lányának az unokája. Szóval a magyar vérvonal maradt.

1154-ben tehát Plantagenet Henrik került az angol trónra II. Henrik néven, új királyi dinasztiát alapítva.

Matild pedig erre úgy reagált, hogy megbeszélték, hogy ok, uralkodjon, lehet most ő a király, de mivel az ő fia meghalt, trónörökösnek majd a Matilda fiát, Plantagenet Henriket nevezze meg...
és így is történt.

Skócia királyi vérvonala pedig III. Malcolm fiain és unokáin keresztül ment tovább.......
Hegedűs Ákos üzenete…
Köszi ez érdekes volt
Névtelen üzenete…
Magyar vérvonal, szinte egész Európában, (még messzebb is) meg van! csak ugye, kínos, naggggyon kínos egyeseknek ezt, felszínre hozni és tartani! A még most is élő 94 éves Árpádházi Daka József akit állítólag Horhy titokban meg is koronáztatott, A brit királynő és mások elismerték, mint koronázott Árpádházi királyt! De, akkor mi lenne kövérrel, (k)áderral, orbánnal, ha ezt érvényre is juttatnánk? Ráadásul teljesen 'képben' van, napi politikát követi...!