Az Egyesült Államok nagyméretű hadgyakorlatot tervez az öbölben. Miért ez a tökölés az elit részéről a Közel-kelten?


A provokatív katonai muszklimutogatás május 6. és május 30. között zajlik majd, ami igen csak felkavarja a ruszkikat és a perzsákat.

Több mint harminc amerikai szövetséges, köztük Nagy Britannia és sok más arab állam vesz részt a hadgyakorlatban.

Washington hivatalos válasza az, hogy mindezzel csak a kereskedelmi útvonalak biztonságáért folyik, ami nem is hazugság hiszen ha Iránnal nem sikerül megegyezni, nem csatlakoznak vissza a transzatlanti világbirodalom fennhatóságához, akkor az olaj útja valóban veszélynek van kitéve.

Korábban már több alaklommal tartottak hasonló katonai megmozdulások a térségben mindenféle komplikáció nélkül, de ki garantálhatja, hogy most is így lesz. Szerintem Washington csak üzenni akar ezzel a perzsáknak, hogy ne legyenek nagyra magukkal, úgy is körbe vannak véve, és most az orosz és kínai barátaik megvédik őket, de ez gyorsan megváltozhat….szerintem nem akarnak most konfrontálódni, ugyanis az nyílt háború lenne velük és most az elit ettől igencsak fél és inkább a nyomással akarja elérni az átalakítást.

Nézzük meg Szíriát: a nekonok és cionisták,  kitalálták, hogy Szíria vegyi-fegyverrel írtja a lakosságot, hogy rávegyék Washingtont a katonai invázióra, de azok nem akarnak, mert az oroszok és a kínaiak megvétózták az ötletet és mag az Eliten belül sem akaródznak most egy nagy konfliktusba lépni velük. A másik okot Obama egyik beszédében http://rt.com/usa/obama-syria-chemical-weapons-634/ lényegében elmondta a héten, hogy az amerikai lakosság nem hagyta jóvá a háborút, és inkább megvárják, hogy nagyobb támogatást szerezzenek a tettükre.

Az elitnél nem mennek jól a dolgok és nagyon aggódnak, hogy hogyan tovább és igazából sok tettükre csak az a magyarázat, hogy kapkodnak Talán az éves fórumon a Bilderberg gyűlésen, majd eldöntik az irányt. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy azért tökölnek, mert még bevárják a meeting eredményeit, de ez csak tipp. (Érdekes, hogy a szeánsz 2013=6.6.6.-án kezdik).

Megjegyzések