Ha a szén-dioxid olyan rossz dolog, akkor a növénytermesztők miért vásárolnak CO2 generátort annak érdekében, hogy megduplázzák a termést?

Az Ontario állambeli agrármérnök/miniszter arról beszélt, hogy  kormányzók és termelők már évek óta ismerik és most már tudományosan is bizonyított tény, hogy a CO2 megnövelésével sokkal jobb a terméshozam az üvegházaknál, ugyanis 1,000 ppm szintnél a fotoszintézis 50%-kal megnő. Tehát a szén-dioxid valójában segíti a növények regenerálódását, zöldülését és így sokkal több oxigént is tudnak termelni az emberek számára.

Alább egy készülék hirdetése látható, amivel bámulatos eredmény érhet el az üvegházban..


Szén-dioxid elleni harc, valójában gyűlölet beszéd az Anyatermészet ellen. http://www.naturalnews.com/040890_greenhouses_carbon_dioxide_generators_plant_growth.html

Szén-dioxid (CO2) nem szennyező és a globális felmelegedéshez semmi köze. Az átlagember megtévesztett, és zavaros fogalmakkal rendelkezik, hogy miről szól a jelenlegi globális felmelegedés vita, és hogy mik az üvegházhatást okozó gázok. Az emberek összekeverik a szmogot, a szén-monoxidot (CO) az autóból kiáramló szennyező anyagokat az életet támogató, s nélkülözhetetlen nyomgázzal, a szén-dioxiddal (CO2). 


A globális klímakatasztrófával riogatók meg elmehetnek melegebb égtájakra 

A globális katasztrófa max azért szabadul ránk, mert pusztítjuk a természetet és ezért az anyatermészet megbüntet minket, de nem azért mert túl sokan vagyunk, meg amiket szoktak mondani.

Éljen a CO2...többet és többet akar a Föld, hogy a megavállalatok pusztítása minél gyorsabban helyreálljon, de erről úgy is gondoskodik az univerzum rendje...talán úgy, hogy el kell takarodnunk...

al gore global warming(NaturaHirek.hu) Gyakorlatilag minden, amit korábban már a mindennapi hírekben hallottunk az állítólagos üvegházhatású gázokról- különösképp a szén-dioxidról- hamisnak bizonyult a NASA Langley Kutatóközpont által közzétett adatok tükrében. Mint kiderült, a legújabb bizonyíték szerint: azok a légköri üvegházhatású gázok, amelyekről Al Gore és az összes többi globális felmelegedés-hazugság kitaláló régóta azt állították, hogy túlmelegedést okoznak és el fogják pusztítani bolygónkat, valójában hűtik azt.
Amint arról a” Principia Scientific International”-ban írt cikk is beszámol, Martin Młyńczak és kollégái a NASA kutatóközpontjában a Föld felső légkörébeni infravörös kibocsátásokat követték nyomon egy napvihar alatt és után, március 08-10 között. Amit találtak az az volt, hogy a napkitörés során felszabaduló hatalmas energia az űrbe reflektálódott, nem pedig a föld alsó légkörében halmozódott fel.
Az eredmény összességében egy hűtő hatás lesz, ami teljesen ellentmond a NASA saját klimatológiai részlegének állításának, miszerint az üvegházhatású gázok globális felmelegedést okoznak. A légkörben széles sávú emissziós rádiometriával összegyűjtött adatok alapján mind a szén-dioxid (CO2) és a nitrogén-oxid (NO) üvegházhatású gázok- amelyek a Föld felső légkörében nagy mennyiségben vannak jelen- visszatükrözik a meleget okozó energiát ahelyett, hogy elnyelnék azt.
“A szén-dioxid és a nitrogén-oxid természetes termosztátok”- mondja James Russell a Hampton Egyetemről, aki az úttörő SABER tanulmány egyik vezető kutatója volt. ”Amikor a felső légkör (vagy termoszféra) felmelegszik, ezek a molekulák olyan keményen próbálnak megszabadulni a rájuk sugárzott hőtől ahogy csak tudnak.”

polar-bears-croppedA CO2 szinte minden napból származó “fűtő” sugárzás bejutását blokkolja az alsó légkörbe

Az adatok szerint a napsugárzás akár 95 százalékát blokkolja a felső légköri CO2 és NO. Ezek nélkül a szükséges elemek nélkül a Föld képes lenne potenciálisan pusztító mennyiségű napenergia elnyelésére, ami elolvasztaná a sarki jégsapkákat és elpusztítaná bolygónkat.
“A kinyilatkoztatás élesen ellentmond az úgynevezett üvegházhatást okozó gázok alapelméletének, amely azt állítja, hogy több CO2 több felmelegedést jelent bolygónk számára”- írták H. Schreuder és J. O’Sullivan. “Az új és lenyűgöző NASA tanulmány adatai cáfolják a korábbi elméletet. Gyakorlatilag nagyon kínos felfedezést jelent ez a NASA vezető klimatologusa, Dr. James Hansen és csapata számára.
Dr. Hansen, természetesen mindeddig a globális felmelegedés nagy szószólója, nagyban előremozdította az “ember okozta éghajlatváltozás” hisztériáját az USA-ban. Az új SABER tanulmány kiadása után azonban Dr. Hansen kényelmesen nyugdíjba vonult és befejezte pályafutását a NASA klimatológusaként. Állítólag most azt tervezi, hogy hátralévő idejét annak fogja szentelni, hogy “felhívja a fiatalok figyelmét a tudományok implikációira. ”
Források:

Megjegyzések