Leleplezőnek mondott beszédről, amit egy félig-meddig nyilvános találkozón hangzott el egy kanadai volt kormányembertől.

Nos, én régebben imádtam és végülis most is rajongok a téma iránt, de megnéztem és nekem úgy tűnt, hogy ez egy olyan gőzleereztés célzatú meeting lehetett, vagy valami figyelemeltereléses dolog, mert végeredményben áttörő jelentősége nincsen. 

A másik dolog, hogy nagyon árnyaltan fogalmaz,... pár finom csemegét elhint az ember, amiket már így is tudhatunk a magazinokból és kész. ád kettő és ád három, a végén ugynazokat a problémákat nevezte meg mint probléma, amikre mondják az Elit, hogy probléma...klímaváltozás megállítása.. baromság az egész,... a végén valami neo-spirituális maszlag. Itt megjegyzem, hogy ez a "bejelentés" 4 hónappal ezelőtt történt...na és...van ennek valami következménye? Semmi. ...és összehasonlítva az NSA lehallgatási kiszivárogtatáss üggyel, ami komoly nemzetközi botrányt kavar, azt mondom, nyugodtan visszaülhetünk és bújhatjuk tovább az UFO magazinokat.Ezt a találkozót a Cabal vagy elit szervezte és saját céljára használja. Az Elit néha kidurrantgat ilyen lufikat..időnként megmutatja magát, hogy lassan elfogadhatóvá váljon, de számos céljuk lehet ezzel....néha úgy lehet a legjobban elbújni, ha szem előtt vagy.
http://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Nagyon jó az írás, valóban az igazi mivoltát tünteti fel a találkozónak.
Valóban valami okuk lehetett rá, hogy kidurrant a lufi, ugyanis az egész beszéd önmagával mond ellen.
Az elején egy pilóta beszél az ufókkal, az idegenekkel, utána meg említi a csoportokat, akik felhasználják őket - elterelve a figyelmet és a végén meg nyaldossák körbe az ufókat, az idegeneket.
Hát ez megint a megtévesztés és a félrevezetés eszköze, ezek is megbuktak vele, már senki nem hisz nekik.
Aki meg orvosi szakértelemmel is nézi a filmet, az meggyőződött róla, hogy vélhetően hazudik a kanadai volt kormányember, vagy talán ő is idegen?
Lebuktak már megint!
Már csak a buta emberek hiszik el, amit mond...