Megérkeztek a terroristáknak szánt fegyverek az EU-ból

A DEPKAfile katonai hírszerzés bejegyzésében arról adott hírt, hogy elkezdték szállítani a nehézfegyvereket a terroristák számára -ugye -, akik jelenleg Aloppónál várnak, hogy lerohanhassák a szír hadsereget.

 

A szállítmányok a következő forrásból jönnek: Az USA/NATO európai bázisairól, Nagy-Britanniából; a líbiai feketepiacról; Szerbiából, Horvátországból, Montenegróból....és még ki tudja honnan.

Az elsőnek mondott szállítmány tegnap landolt Törökországban és ma Jordániában.
Ezek főleg légvédelmi rakétákból, tankelhárító rakétákból és 120 mm dzsipre felszerelhető fegyverzetből állnak. Elsőként Alopponál lévő CIA/al-Kaida csapatok kapják a fegyvereket, ahol jelenleg 2000 Hezbollah katona áll készenlétbe az Asszad csapatok oldalán, majd a Jordániában kiképzett terroristák is sorra kerülnek, akik Szíria déli részeit ostromolják. 

Tegnap Asszad elnök figyelmeztette a nyugatot, hogy megfogják fizetni ennek az árát.

Európa immáron terroristává vált. Az EU egy terrorista szervezet, amely összeállt az al-Kaidával, de az emberek nagy részét ez hidegen hagyja, így a dolgok menne tovább a teljes pusztulás felé.


Moszkava nagyon dühös az új fejlemények miatt és Putyin ennek hangot is adott a minap lezajlott G8 találkozón. A média sajna nem adja vissza a valódi hangulatát az ellenségeskedésnek, de sejtetjük a mondatok keménységéből. Azt viszont hiányolom, hogy Moszkva nem mondja ki nyíltabban az igazságot...valószínű, hogy félnek, hogy őket is leterroristázzák, vagy nem tudom, vagy lehet, hogy úgy vélik kárbelijük a szó.... Vagy ez valami diplomáciai protokoll, hogy nem szabad középkorian viselkedni? Na mindegy ...
 
Egy biztos: a háború eszkalálódik, ahogy az várható is volt, hiszen al-Asszad rendszere még mindig él. Az is látható, hogy Damaszkusz nem adja magát könnyen. Gyűjti a szövetséges csapatokat Libanonból és Iránból, a ruszkiktól fegyvereket kap, s hogy Kína mikor jön a képbe az már csak idő kérdés, ....

Az a nagy helyzet állt elő, hogy Szíria a nagyhatalmak küzdőterévé vált, s innen már csak pár lépés a következő világégés.
Megjegyzések