USA - Vegyi fegyvert vetettek be Szíriában. A Rothschild/cionista tömb vesztésre áll

MTI Az Egyesült Államok hivatalosan arra a megállapításra jutott, hogy a Bassár el-Aszad szíriai elnökhöz hű erők vegyi fegyvert vetettek be a felkelők ellen - közölték csütörtökön nevük elhallgatását kérő amerikai hivatalos személyek. 

 

A Bilderberg találkozó eredménye - A szíriai felkelők nyílt katonai támogatása mellett döntött az elit. A szíriai háború eszkalálódása elkerülhetetlen!!!!!!!!!!!!!!!! 5000 amerikai katona hadgyakorlatozik Jordánia északi részén.

 

Megfigyelők szerint ez a következtetés alapul szolgálhat arra, hogy az amerikai kormány felfegyverezze a szíriai kormányellenes erőket, de ne feledjük, hogy a fegyverszállítás évek óta folyik - titokban az asztal alatt.

A vegyi fegyverek bevetéséről folytatott vizsgálat megállapításairól a Fehér Ház értesítette a kongresszust.

Obama a szíriai felkelők katonai támogatását nyomásra írhatta alá. Egy biztos - a nyugat nem nyugszik addig, amíg Bassár el-Aszadot rendszere el nem tűnik, de ez nem lesz könnyű, nem adják meg magukat egykönnyen. Egy pár rakéta még vár Tel-Avivra. Tehát egy komolyabb közel-keleti háborút nem lehet kizárni....sőt, a III.VH-t sem, ugyanis a tűzzel játszanak.

 

 
 
Barack Obama amerikai elnök a Bassár el-Aszad rendszere ellen harcoló szíriai felkelőknek nyújtandó katonai támogatás mellett döntött - közölte csütörtökön a Fehér Ház. Az elnök úgy döntött, hogy nagyobb támogatást nyújt az ellenzéknek, ami magában foglalja a Legfelsőbb Katonai Tanácsnak nyújtandó közvetlen támogatást, ide értve a katonai támogatást is - fejtette ki Ben Rhodes, az elnök nemzetbiztonsági tanácsadójának stratégiai kommunikációért felelős helyettese.

"Ez mind hatályában, mind pedig mértékében el fog térni attól, amit eddig a Legfelsőbb Katonai Tanácsnak nyújtottunk" - tette hozzá. A Legfelsőbb Katonai Tanács a szíriai ellenzéki vezető polgári csoportjának katonai szárnya.

A helyettes nemzetbiztonsági tanácsadó szerint Washington a további lépésekről a jövő héten Észak-Írországban konzultálni akar Oroszországgal, a G8-csoporttal és az ENSZ-szel is.

A felkelők hatékony fegyvereket akarnak

Az amerikai elnök bejelentésére reagálva, miszerint az Egyesült Államok katonailag is támogatja a szíriai felkelőket, maguk a felkelők és az ellenzéki vezetők légvédelmi és más fejlett fegyvereket kértek pénteken. Washingtonban John McCain republikánus párti szenátor is közölte, hogy a felkelőknek ilyen fegyverekre van szükségük.

Szelim Idrisz dandártábornok, a Legfelsőbb Katonai Tanács nevű ellenzéki szervezet katonai szárnyának parancsnoka az al-Arabíja tévének nyilatkozva azt mondta: annak megakadályozására, hogy a kormányhadsereg vegyi fegyvert vessen be, hatékony katonai támogatásra - "sok fegyverre és lőszerre, légvédelmi és más fejlett fegyverekre" - van szükségük.

George Szabra, a Nemzeti Koalíció ellenzéki szervezet ügyvezető elnöke is hasonlóan komoly fegyverek szükségességéről beszélt, mint a tábornok, és hozzátette, hogy az Egyesült Államok lépése megkésett, a több mint két éve tartó konfliktusban már több mint 90 ezer ember halt meg. "Harckocsi-elhárító és légvédelmi fegyvereket akarunk" - mondta szintén az al-Arabíjának. Hozzátette: a Nemzeti Koalíció szeretné, ha az Aszad-rezsimmel szemben álló országok csoportja - a Szíria Barátai - "gyökeresen álláspontot változtatna, miután kiderült, hogy a hatalom vegyi fegyvert használt".

Megjegyzések

Karatnai Bodó Attila üzenete…
Mocskos hazudozó imperialisták! Ürügyet keresnek, amely ürügyet saját maguk állítják elő!
Unknown üzenete…
Ugyen ez volt Koszovóban a 80-as években, az albánok már akkor lézeres puskákkal szaladgáltak.
Névtelen üzenete…
Igazad van! A "cionizmus" terjedése, az emberiség vesztét okozza! Persze ha hagyjuk!ÉBREDNI kell míg nem késő! Mindenesetre Szíria nem lesz könnyű falat az imperialistáknak! Nem kell elfelejteni Kínát, az Oroszokat, Iránt! Akik a TÖRVÉNYES elnök mellett vannak!ÉS GYŐZNI FOGNAK! HOGY MI LESZ A VÉGE? Ez a nagy kérdés!AKÁR A LEGROSSZABB (3.Vh)!