Ítéletnapi vetőmag tároló az Északi-sarkon - Bill Gates, Rockefeller és a GMO óriás vajon mire készülhet

Már megkezdődött a beszállás "Noé" agrárbárkájába - a Norvégiában létrehozott "ítéletnapi tároló" számára megérkezett az első szállítmány.
A norvég kormány két éve határozta el egy sarkköri vetőmag-világbank, "az ítéletnapi tároló" (doomsday vault)  létrehozását, hogy megőrizzék bolygónkon használt összes vetőmag mintáját egy esetleges nukleáris háború, vagy világméretű természeti katasztrófa esetére. Így egy potenciális kataklizma után az emberiségnek lenne miből újrakezdeni az élelmiszertermelést - olvasható a BBC News hírei között. 
A 120 méteres bunkert a szárazföldtől ezer kilométerre lévő négy Svalbard-sziget egyikén, egy hegy belsejében építették meg. A 4,5 millió fontos (1,55 milliárd forintos) költséggel létrehozott tárolóban mínusz 18 fokos hőmérsékleten a termények akár ezer évig is megmaradnak. A bunker 4,5 millió vetőmagminta befogadására alkalmas. 
A vetőmagok összegyűjtését a Globális Vetemény-sokféleség Szövetség (Global Crop Diversity Trust) szervezi.
A Svalbard-szigetre most összesen 21 láda érkezett, amelyek 36 afrikai országban termesztett hétezerféle növény magvait tartalmazzák. A 330 kilogramm súlyú szállítmányt a nigériai székhelyű Nemzetközi Trópusi Mezőgazdasági Intézet állított össze, s egyaránt tartalmazza vadon termő és termesztett növények magvait. 
Más génbankok is összeállították már terménykollekciójukat "Noé" agrárbárkája számára, amelynek hivatalos megnyitóját február 26-ra tervezik.


A cikk beszél a létesítmény hátteréről, ami nagyon érdekes dolgokat feszeget.
A lényeg, hogy a háttérben a Démoni Elitje munkálkodik. Csak néhány név, és ezzel le is rendezhetném a témát, Bill Gates, Jhon D. Rockefeller, az 1960-ban alapított Rockefeller Alapítvány, és még sok gyanús szervezet az amerikai agrár óriás DuPont / Pioneer Hi-Bred; Syngenta, a svájci székhelyű nagy GMO-vetőmag gyártó, amik azon dolgoznak, hogy elrabolják a világ termény készletét, hogy az a Rockefeller/Rothscild társaságok kezébe kerülhessen (95%-kuk már az övéké), ezáltal teljes körű ellenőrizést gyakorolhassanak a mezőgazdaság felett is. Ők adják el a magvakat, Ők rendezik el, hogy hol legyen, és hol ne legyen éhezés. Valójában nincs is élelem hiány. Ezeket a démonok tartják fenn, ezzel is csökkentve az emberek létszámát. Ezek démonok a szó szoros értelembe. 

Miért fontos az Elit számára ez a nem kicsi dugi készlet? Miért költött milliárdokat, hogy megóvja a maga számára a tiszta vetőmagvakat? Mit tudnak, amit mi nem?

Megjegyzések