A nyugati és a közel-keleti csapatok katonai akcióra készülnek Szíria ellen, Jordániával, Izraellel, Törökországgal. Oroszország is riadóztat

 A #DEPKAfile izraeli oldal arról beszél, hogy tegnap este és ma hajnalban arra jutottak, hogy megkezdik a Szíria elleni csapásokat. Az első csapás sorozatot feltehetően az Egyesült Államok indítja. Miközben nyugtatgatják a feleket, ezalatt az Izraeli Légerő is meglazította rakétáit, hogy védje az országot, valamint az oroszok is riadót fújtak. 

http://www.debka.com/article/23220/Western-Mid-East-military-action-prepared-for-Syria-Israel-Jordan-Turkey-face-up-to-Syrian-counter-attack-Russia-on-war-alert

A DEPKAfile katonai hírszerzés úgy folytatja, hogy tegnap este Barack Obama a cionista/illuminati kollégájával David Cameronnal folytatott 40 percnyi telefonbeszélgetés után Obama beadta a derekát és úgy döntöttek, hogy bizony szükség lesz a katonai intervencióra, csapásmérésre, amit az ENSZ kereteink kívül kell lebonyolítani.

Vasárnap reggel Ammanban össze is ült több ország katonai vezetése, hogy megvitassák az akció részleteit. A jordániai találkozón jelen volt az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Szaúd-Arábia, Katar, Törökország, Franciao., Olaszo. és Kanada...Martin Demsey tábornok volt az elnök.

Miközben a nyugati média hosszan taglalta a katonai készülődést, közben az izraeli erők már titokban meg is indultak.

A Depkafile írja, hogy Moszkva hadkészültséget rendelt el a Földközi-tenger flottánál és a Fekete-tenger flottánál, valamint csapatait gyors hadrendbe állította az ország déli és közepe részén.
https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

Nos ez úgy hangzik nekem mintha komolyan gondolnák a háborút Oroszországgal és Kínával....ez már a 3.VH. küszöbe lenne? ...miaz már itt tartunk?


#Szíria beengedi az #ENSZ vizsgálókat, hogy megnézzék valóban Asszadék vetették be a vegyi-fegyvereket, ami Washington számára majdnem hogy kétségtelen. A vizsgálatokat holnap kezdik.

http://www.cbsnews.com/8301-202_162-57600003/u.s-official-claims-very-little-doubt-syria-used-chemical-weapons/

Sokan úgy vélekednek, hogy egy ilyen vizsgálattal elkéstek, ugyanis a szír kormány már régen eltüntette a bizonyítékokat....mondjuk ez igaz lehet...valóba belelehetne kötni az eredménybe, ha esetleg úgy találják, hogy mégis csak a lázadók voltak, de nagyon afelé áll a dolog, hogy nem így lesz. Viszont ha az ENSZ úgy dönt, hogy a lázadókra keni, akkor annak is komoly következménye van...hiszen meg kellene magyarázni azt, hogy ez hogyan volt lehetséges.

A nyugati média több helyen úgy fogalmazott, hogy Obamáék már borítékolták, hogy szükséges a katonai közbeavatkozás és a napokban megvitatják annak mikéntjét, de arról szó sem lehet, hogy amerikai szárazföldi csapatokat is bevonjanak -ebben egyet értenek. Vagy F-16-osokkal történne vagy rakétákkal, mint Líbiánál.

Zárt ajtók mögött megy a vita Jordániában...ott van mindenki aki számít...sokat még nem tudni...tökölés van, mert a helyzet valóban nem egyszerű, hiszen az oroszokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, a másik meg ez a háború nem hiányzik az embereknek...valami nagyon hihető módon kell eladni az ügyet....óvatosságra inti őket a szitu.

Vajon mire jutnak a Rothschild banda bábjai..az ENSZ és az Obama-kormányzat? Bevállalják? Egy biztos, hamarosan megtudjuk...

Azt se feledjük el, hogy idén már volt arra példa, hogy elmismásolják az ügyet....

Megjegyzések