A Szíriába való nyílt katonai beavatkozást mérlegeli a világ

Moszkva, s mellette sok felvilágosult szakértő is úgy gondolja, hogy azok a hírek, melyek vegyi fegyverek szíriai bevetéséről szóltak, több mint valószínű, hogy csupán eltervezett provokatív tevékenység részei.

Egy orosz diplomata megengedhetetlennek nevezte azokat a felhívásokat, melyek szerint nyomást kéne gyakorolni az ENSZ BT-re, hogy döntés szülessen katonai erő bevetéséről Szíriában. Jellemző, hogy azoktól jönnek az ilyen felhívások, akik márciusban blokkolták a szíriai kormány azon kérését, hogy azonnal vizsgálják ki az ellenzék akcióját, amikor Han al-Assal-ban vegyi fegyvereket vetettek be, emlékeztetett.

Ha valaki követi az eseményeket és nem csak a rádiót hallgatja, akkor nagyon sok zavaró tényezőre bukkanhatunk. Mint pl. a vegyi támadás előtt három nappal egy ENSZ különítmény érkezett az országba, valamint 300 CIA képezte kommandós is megindult Jordániából, ahogyan tervezték....és amiről már írtam, hogy Jordániában több száz amerikai katonát állomásoztatnak a lázadok és az al_kaida csapatok kiképzésére. ...ezek nem titkosak, csak a média nem nagyon beszélnek ezekről.

A mások, hogy Moszkva aggódva szemléli az Egyesült Államok haditengerészetének növekvő erejét a Földközi-tengeren ...újabb, negyedik hadihajó, ami szárazföldi célpontok megsemmisítésére terveztek, és hasonlók.

Az Obama kormányzata persze nemet mond a beavatkozásra, hiszen egy ilyen lépéshez az ENSZ beleegyezése is szükség lenne, s Kína sem adja a voksát. A másik meg, szerintem nem állnak készen egy Oroszországgal vívott háborúhoz.

Az Illuminati megpróbálja a háborút az ENSZ-en kívülre terelni...az biztos, hogy Szíria halálát akarják, hiszen útban van...utána jönne Irán. Izrael szempontjából is, ha háborút akar Iránnal, előbb ki kell iktatnia szír kormányt és a libanonit és a hezbollahot...ez már a hetekben megkezdődött...tegnap is két nagy robbanás történ Tripoliban.

A Szíriában történt vegyi támadást számomra elég nyilvánvaló, hogy a nyugat finanszírozta lázadok követték el, hogy kierőszakolják a katonai intervenciót, de bizonyos felsőbb körök ezzel még várnának. Az Illuminati stratégáknak nem tetszik az iraki stílusú lerohanás...valahogy másképpen képzelik el a közel-kelet sorsát. Számukra sokkal fontosabb Oroszország és Kína eliminálása.

Jelenleg vizsgálják a vegyi támadás körülményeit és vagyis a nagy francokat vizsgálják...inkább azon morfondíroznak, hogy milyen eredményre jussanak, mit mondjanak mi volt ez.

Megjegyzések