Az Egyesült Államok kis bázisokkal is körbeveszi KínátAz USA/Illuminati a Csendes-óceánon kis szigeteken bérel kisebbfajta katonai bázisoknak, Kínát körülvéve. A képen Guam sziget látható és mellette ott az új bázis Saipan, amire taktikai szempontból lenne szükség, vagyis, ha Kína lebombázza a fő bázisokat, akkor a kisebbek még ekkor is működnének.http://www.presstv.ir/detail/2013/08/22/319882/us-encircling-china-with-military-bases/

Ez az egyesült államok új stratégiája: a "Légi-Vízi Csata", amit a Pentagon szorgalmaz, hogy leszámolhasson az olyan országokkal, mint Kína, Irán, É-Korea.

Panetta tavaly el is mondta, hogy 2020-ig a haditengerészet 60%-át a csendes-óceáni térségbe telepítik.

Sokan úgy vélekednek tévesen -köztük az állítólag felvilágosult Snowdenünk is-, hogy Kína partnere és barátja az Egyesült Államoknak...nos ez nem felel meg a valóságnak. S az lehet, hogy a nyugat barátjának véli Kínát, de ez vissza nem igaz.

Egy nemrég napvilágra került dokumentum szerint Kína a nyugati liberális világot, köztük az USA-t is halálos ellenségként kezeli, amit le kell győzni.http://endoftheamericandream.com/archives/the-secret-document-that-proves-china-considers-the-united-states-to-be-a-mortal-enemy

Több kínai magas beosztású tisztviselő elég kemény szavakat használ ...azt mondja Zhu Chenghu tábornok: "hangos ágydörejekre kell készülni ha leállnak Kínával vitázni...nukleáris fegyvereket is bevethetünk az USA ellen"...szóval nem viccelnek.

A kínaiak megvetik a nyugati stílusú szabad világot. A kínai kommunista párt egyáltalán nem komálja az amerikai csapatfelvonulást a kertjében. Kína már most több téren is legyőzte a nyugati világ idolját a részletek a fenti cikkben....Kína emelkedőben van, amit a nyugati Illuminati nem néz jó szemmel ...használd a fordítót.


https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

Megjegyzések