Közeleg a katonai beavatkozás Szíriába?

#DEPKAfile cionista hírszerzés oldalán az áll, hogy a közel-keleti országok egymás után, beleértve Izrael is magas harckészültségbe helyezték egységeiket., miután sikertelenné vált a teheráni megegyezés Szíráról.http://www.debka.com/article/23224/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

#Ayatollah Ali Khamenei rideg szavakkal elzavarta a küldöttséget azzal, hogyha a nyugati szövetségesek megtámadják Szíriát, akkor az egész térség lángba borul. S látva a nyugat elhatározottságát a katonai csapás mellett, Szíria, Irán, Oroszország készültségbe helyezte haderejét.

Közben meg Jordániában tíz ország főparancsnoka tárgyal a közös katonai csapás mikéntjéről, ami "előreláthatóan rövidesen meg is kezdődik".

Aztán John #Kerry Csontember szintén azt érzékeltette, hogy a katonai megtorlást komolyan gondolják és nem fognak visszakozni. Számára és a Fehér Ház szóvivője szerint megkérdőjelezhetetlen tény az, hogy Asszadék vegyifegyvert vetettek be. A támadás részletein még dolgoznak, de hamarosan közölni fogják azokat. Ennyi a cikk lényege...hát minden esetre érdekes és nem takargatják nagyon a szándékukat mint szokták.

A legnagyobb akadályt a közvélemény meggyőzése jelenti...a fránya demokrácia, valamint az #ENSZ keretei, amit az Elit ki szeretne iktatni....de ez nem lesz egyszerű...ezek mind nagyon súlyos tényezők....vajon megfutamodnak? Jelenleg nem úgy néz ki a dolog mintha elakarnák mismásolni az ügyet mint tavasszal.

Egyébként a koszovói #NATO beavatkozás és a líbiai akció sem volt legalizálva ilyen módon és azzal érvelnek, hogy hát akkor most se kell....A #Szíria elleni támadás egy illegálisan legális katonai csapás lenne -mondják.


Dailymail brit oldal kormányforrásai szerint az Asszad rezsim megbüntetése napokon belül megtörténhet. A nyugati kormányok mind egyetértenek abban, hogy a "diktátor" írtja a népét és ezt nem hagyhatják annyiban. A nemcselekvés súlyos hiba lenne.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2401933/Recall-Parliament-NOW-MPs-say-Cameron-Commons-debate-Syria-Britain-U-S-prepare-missile-strikes-days.html

David Cameron brit min.elnök egyedül akarta megindítani a katonai csapást, de ez nem nyerte e kollégái tetszését...sokan még megvárnák a parlament tagjait ezzel a vitával, de ugyan ez a helyzet a tengerentúlon is.

Minden estere a Királyi Haditengerészet szintén készenlétben áll egy pár Tomahawk rakéta indításához, amivel szerintük nagy bajt nem okoznának, nem lobbantanák lángra az országot, csak egy kicsit odavágnak.

Az ötlet ellen többen is felemelték szavukat, szinte mindenütt a világban, de szerintem ez nem elriasztó tényező. Most mindenki aggódik, hogy mit lépnek a transzatlanti szövetségesek.

Megjegyzések