Az Egyesült Államok gumi-politikája nem változtat a háború meneténMinden héten valami brutálisan váratlan dologgal jönnek elő.
Vajon miféle újabb ördögi tervet eszeltek ki, miután Szíria lebombázásának ötletének első lehetséges változata elhalványult? Mi lesz a következő lépés/bejelentés? 

Barack Obama amerikai elnök hétfőn lehetségesnek nevezte a Szíriára mérendő amerikai katonai csapás elkerülését, ha "valósnak" bizonyul az az orosz és szíriai indítvány, amely szerint Damaszkusz nemzetközi felügyelet alá helyezné vegyi fegyvereit....Nos ez egy nagy duma

Ezt az ötletet Kerry hozta fel, miután megkérdezték tőle, hogy mégis hogyan kerülhető el a Szíria elleni támadás, s azt mondta fellengzősen, nem ajánlatként, hogy csak úgy, ha Asszad átadja vegyi-fegyvereit. Erre az oroszok, ezt kihasználva, azonnal rákaptak és most e körül megy a vita, hogy ezt hogyan lehetne lebonyolítani, de nyilván ezzel nem kerülték el a háborút, hiszen nem cél a megegyezés.

Nem akarnak megegyezni!!! 
Megjött a B-terv: Asszad 45 napot kapott, hogy tömegpusztító fegyvereit átadja. Ha nem, akkor katonai erőt alkalmaznak.
Tehát úgy október 25.-e a határ. Most a jelen pillanatban is írják az új javaslatokat, amely minden erő bevetését megenged Obamáéknak, ha Asszad nem teljesíti a feltételeket...várhatóan erről fognak szavaznia a szenátorok....ez már jobban le megy majd a politikusok torkán, mint az előző.


De továbbra is sokan kételkednek, hogy Asszad valóban megteszi, amit ígér és nem-e csak amolyan ügyes manőverről van szó, hogy időt nyerjenek. Én 100%-ban biztos vagyok abban, hogy ez a dolog nem fog menni. Ez az "adjátok át a tömegpusztító fegyveretek" felszólítást már többször eljátszotta Washington Líbiánál és Irak esetében is, ahol direkt olyan feltételeket adtak Száddámank, amiben biztosak voltak, hogy nem tudja majd teljesíteni. Most ugyan ezt teszik Asszaddal is.

John McCain és Lindsey Graham szenátorok szerint ez az alku valójában csak arra jó, hogy a kongresszus katonai támadás elleni kardoskodását enyhítse, ezzel szélesítve a háború felé vezető utat. 
Az Elit előtt nyilvánvalóvá vált, hogy a voksolás rossz irányba mutat, a többség ellenzi a hadműveletet, ezért kellet valami fordulat.

A cél már ki van jelölve: eszkalálni a háborút. A véleményem az, hogy a fentiek ellenére lehet még hamis zászlós terrortámadás, aminek megtorlásához már nem szükséges a közvélemény, s képviselők áldása. Valamilyen robbanás Izraelben, Amerikában, vagy Európában. Albert Pike terve eredetileg az volt, hogy a harmadik világháború Izrael és az iszlám világ közötti nézeteltérésből induljon ki, szóval ezt se felejtsük el. 
A Délszláv háborúban is volt már erre példa, hasonló utolsó pillanatra időzített megegyezés, aztán mégis jöttek a bombák.

Az Illuminati számára pedig az, hogy vesztésre áll a parlamentekben és az utcákon csak annyit jelent, hogy sokkal nagyobb erőt kell alkalmazni az emberiségen, hogy elérjék amit akarnak. 

A következő napokban meglátjuk, hogyan gondolják ezt a fegyver-tranzakciós dolgot, hogyan lehetne kialakítani a nyugat elégedetlenségét, mibe lehetne még belekötni, hogy tényleg beteljen a pohár....mert ez lesz. nem lesz itt semmiéle békés megegyezés...


Megjegyzések