Egy szakértő 2011-ben egy nagy közel-keleti háborút prognosztizált

Charles Nenner cikluselemző, aki a háború és béke periódusait is tanulmányozza, volt Goldman Sachs-os a Fox Business adásában megjósolta 2011 tavaszán, hogy egy óriási közel-keleti háború kitörésének hatására a Dow Jones 5000 pont alá fog zuhanni, ami pénzügyi összeomlást fog eredményezni.

A zsidóember azt mondta, hogy ez a háború és az összeomlás úgy 2013 elején esedékes....de úgy néz ki, hogy az Elit terve azóta már csúszott, egészen mostanáig.

Dow Jones átlag most 12 000 ponton áll, s várhatóan leesik 5000 pontra, ez hatalmas esés, ekkora még nem voltCharles Nenner, a Goldman Sachs volt technikai elemzője jelenleg a piaci trendek előrejelzésére specializálódott Charles Nenner Kutatóközpont vezetője. Kutatóközpontja olyan számítógépes programot fejlesztett ki, ami bizonyos minták alapján képes előre jelezni a piaci trendeket. Nenner már két évvel a Lehman Brothers csődje előtt jelezte az ingatlanpiaci és tőzsdeválság elkerülhetetlen érkezését.
Mostani előrejelzése szerint a Dow egészen 5000 pontig fog zuhanni, ami igen jelentős visszaesésnek számítana, ha figyelembe vesszük, hogy a vezető amerikai index jelenleg 12 ezer pont felett jár és 2009 márciusában, a válság legkritikusabb szakaszában sem ment 6547 pont alá.

Előrejelzésére alapozva Nenner arra ösztönzi ügyfeleit, hogy vonuljanak ki a piacról, vagy legalábbis adják el befektetéseik legnagyobb részét.
„Megmondtam ügyfeleinknek, a nyugdíjalapoknak, nagyvállalatoknak és fedezeti alapoknak, hogy szinte teljes mértékben szálljanak ki a piacról,” mondta Nenner az interjúban, hozzátéve, hogy a válság néhány hónap alatt fog kibontakozni és a jelenlegi tendencia akkor fog irányt változtatni, amikor a Dow átlépi a 13 ezer pontot.
Mi válthat ki egy ilyen drámai változást? Netán a péntekre meghirdetett „düh napja” Saudi-Arábiában vagy valami ennél is súlyosabb?


Nenner szerint, aki a háború és béke periódusait is tanulmányozza, az összeomlást „egy jelentős háború kitörése váltja majd ki 2012 vége és 2013 között”, amire a Fox Business riporterei azt bírták mondani: „Hűha!”
Ennyire telt a Fox riportereitől, amikor az egyik legpontosabb piaci elemző összeomlást és az egész világot érintő háborút jósol. Hűha.

Mivel a műsorvezető elfejeltette megkérdezni kik között fog kirobbanni ez a háború és miért, csak találgatni lehet, de az nagyon valószínű, hogy a konfliktus gyökereit a közel-keleten és észak Afrikán futótűzként végigsöprő lázongásokban kell keresni.


Megjegyzések