Válságban az IPCC: Globális lehűlés következik -vélik a klímatudósok

Az ember okozta klímaváltozás egy koholmány. 
Katasztrofális hiba, hogy 38 komputeres klíma előrejelzésből 36 teljesen rossznak bizonyult. Jelenleg top klímakutatók lehűtésről beszélnek.
A kép John Cristy professzor forrásai alapján készülthttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2420783/Global-warming-just-HALF-said-Worlds-climate-scientists-admit-computers-got-effects-greenhouse-gases-wrong.html


London — Nem váltak be az előrejelzések, az Arktisz jégtakarója nem tűnt el, hanem növekedett, méghozzá 60 százalékkal. Sőt bizonyos kutatók szerint ez a folyamat azt jelzi, hogy a globális felmelegedés véget ért, és kezdetét vette a globális lehűlés, amely feltételezhetően az évszázad közepéig tart majd. A szenzációs hír miatt az ENSZ környezeti programja (UNEP) és a Meteorológiai Világszervezet (WMO) által létrehozott Éghajlat-változási Kormányközi Testület (IPCC) egy hónappal elhalasztotta globális felmelegedésről szóló riportjának kiadását, és értekezletet hívtak össze Stockholmban.

Egyre több professzor is úgy véli, hogy egy 1969-1975-höz hasonló lehűlés következik. Abban az időben meg volt győződve a világ, hogy jön a jégkorszak.
Megjegyzések