Működni fog-e a Nyugat és Irán közötti diplomáciai megoldás?

Mostanában arról cikkeznek, hogy az #Egyesült Államok és #Iránközött milyen szuperül mennek a dolgok: feltört a jég; megegyezés; pozitív eredménnyel záródó tárgyalás; akár a szankciók is megszűnhetnek; minden szép és jó. Nos ismervén az Elit napirendjét sajna ebből semmi nem lesz. 

Nem lesz itt semmiféle megegyezés, semmiféle pozitív eredmény, a cionista/Rothschild/#Illuminatit ilyenekkel nem lehet elégedetté tenni, Ő rezsimváltást akar azért, hogy Irán birtokában lévő energiaforrások és a központi bankja a Rothschild fennhatósága alá kerüljön.


Néhány kutató szerint bolygónkon már csak három ország létezik, amely saját bankrendszerük révén függetlenek a Rothschild-ház irányításától: ez Kuba, É-Korea és....Irán.

A 9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak. 

2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen. 

Az iszlám tiltja az uzsorát és ez komoly problémát jelent a Rothschildéknak. Néhány száz éve a kereszténység is tiltotta az uzsorát, mert úgy vélték, hogy ez kizsákmányoláshoz és elnyomáshoz vezet. 

1815-ben a Rothschildok egy hatalmas átverés, rablás folytán megalapították a saját Bankrendszerüket, amely aztán igába hajtotta az Nagy -Britanniát és aztán a világot azzal a módszerrel, hogy korrupt vezetőket juttattak az országok élére, akik hatalmas kölcsönöket vettek fel, amiknek visszafizetése lehetetlenné vált. Akik nem engedelmeskedtek a Rothschild kijelölte irányelveknek, azokat eltávolították, vagy megölték.

A Vörös Pajzsos hatalmas befolyással rendelkezik a világ irányítása felett: övé a véleményalkotás, a média, amivel becsapja az emberiséget és ez az egyik legfontosabb támadófelülete ellenünk. Övé a világ majdnem összes aranya és az arany árának szabályozása, a Bank of England, a Federal Reserve, az Európai Központi Bank, az IMF, a Világbank, a Bank of International Settlements és a MNB, amely függetlenedésének híre miatt akkora hisztériát csaptak, hogy zengett tőlük a világsajtó. 

A Rothschild démoni terve az, hogy felszámolja a meglévő független pénzrendszereket és ezért háborúkat szít a kérdéses országok ellen kohold vádak ürügyén. Irán nem Afganisztán, Irak vagy Szudán, hanem egy rendkívül erős ország, amely mögött ott áll Kína és Oroszország és ha a Rothschild hadserege (a NATO pl.) hadba száll vele, akkor mindhármukkal és azt tudjuk mit jelent. 

Ha kell nekik a Világuralom, az Egy Világkormány, akkor még ezt le kell játszaniu k különben bukták a többszázas éves tervüket, a Nagy Ötletet. 


Az Elit teljesen szét akarja szaggatni, darabjaira akarja zúzni Iránt....őket nem érdekli az atomprogram, az csak ürügy. Különben is ha Irán olyannyira akar atombombát, akkor vesz egyet a fegyverpiacon...olyan egyszerű....s szerintem már van is nekik, de nem ez a lényeg....rezsimváltást akarnak.
A sok naiv szemlélődő meg elhiszi, hogy a nyugat jóhiszemű, s lojális...a nagy francot. Mind gazemberből áll, főleg ez az Izrael államnak nevezett előretolt katonai helyőrség/bázis, amit#Netanjahu vezet ...neki nagy szerepe lesz a konfrontációban. Háborút akarnak, csak azt , semmi mást, nem akarnak békét, békétlenséget akarnak, káoszt és zűrzavar egyenlőre a Közel-Keleten.

Amikor az ENSZ előtt felszólalnak és kiejtik a szájukon, hogy béke, akkor kezdhetünk aggódni, mert háború készül. Ilyen találkozókon csak a kígyóéhoz hasonló nyelvüket élesítik. Mind álszent és hazug.

Szóval szerintem az a terv...és ezt már régóta mondom, hogy Izraelt magára hagyják és sajna nem lesz mit tenni mint magának megoldani a nagy problémát. Izrael és Irán között nem lesz soha megegyezés, erre nagyon odafigyelnek, ettől függetlenül lehet, hogy USA-val kibékül Irán, de ez nem számít, ugyanis a továbbiakban USA és más nagyhatalmak szépen bele lesznek rángatva ebbe a konfliktusba.


A nyugati Illuminati stratégái, úgy néz ki, még mindig benne lenének abban, hogy Izrael támadja meg Iránt ha nem megy másképpen, de legjobban annak örülnének, ha Irán csinálna valami hülyeséget, ami megindokolná a katonai lépést, de erre várni nem mindenki szeretne....ez okoz némi feszültséget az elit körében.

Ezt az eshetőséget egyébként a Brookings Institute dolgozta ki 2009-ben "Melyik út vezet Perzsiába" címmel. Itt mindent leírtak az országon belüli bomlasztástól, a szankciókon át, egészen a provokációk formájáig, amik jelenleg is párhuzamosan zajlanak. Az Illuminati elégedetlen lehet az eredményekkel, s ezért tolja előre a fájdalmasabb megoldásokat.

Az Irán elleni támadás már megkezdődött.

A dolgozatban van is egy ilyen fejezet, hogy "Hagyjuk ezt Bibire, had csinálja Ő" ...szerintem az itt tárgyalt lehetőségeket veszik most elő ismét. Érdemes lenne elolvasni.... 89. oldalhttp://www.brookings.edu/~/media/research/files/papers/2009/6/iran%20strategy/06_iran_strategy.pdf

Egy számomra világos az iratból, hogy hallani sem akarnak direkt támadásról, legalábbis USA részéről nem, ugyanis nem akarnak egy újabb baklövést elkövetni mint Irakban, meg egyébkéntis hogyan adnák be ezt az embereknek...de egy esemény megindokolná a lépést...egy hamis zászlós hadművelet....valamiféle provokáció, amivel iránt lehetne vádolni és már kész is. ide kapcsolódóanhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=489859314423052&set=pb.209377139137939.-2207520000.1376133103.&type=3&theater
Szóval a Brookings (a képen csak pár támogatót látható) tényleg minden lehetőséget felvázolt, s e szerint ugyan azt szeretnék elérni mint Líbiában vagy Szíriában: belső zavargásokat szeretnének kierőszakolni, de ez Irán esetében nem hiszik, hogy ez működne, hiszen a teheráni rezsim egészen más berendezkedésű -ezt ők is elismerik. A szankcióknak az lenne vagy lett volna a célja, hogy a nép fellázadjon a vezetők ellen, forradalmat robbantanak ki, elzavarják a kormányt, de látjuk, hogy a dolog nem akaródzik működni....ezek elérése nagyon sok időt vesz igénybe, s ráadásul bizonytalan a kimenetele -véli a Brookings iromány.


Én úgy látom a dolgot, hogy az Irán elleni csendes háború csak egyre hangosabb lesz. Nem hiszem, hogy a perzsákat meglehet törni, főleg, ha a lakosság tudja merről fúj a szél, ráadásul ott van nekik a PressTV, hogy képben legyenek. A belső terrorizmust pl. könnyen felszámolják.... nem sikerült nyugatpárti bábot sem ültetni az elnöki székbe ...szóval szűkülnek a lehetséges lépések rendesen.

Az biztos, hogy ezek valamikor, valahol megfognak mérkőzni..mindketten tudják annak ellenére, hogy most sűrűn tárgyalgatnak, de ezzel csak elódázni tudják a háborút.

Megjegyzések