Obama: mindenki hisz abban, hogy az Asszad-rezsim követte el a vegyi-támadást.

Barack Obama a G20 végén bejelentette, hogy a tömegpusztító fegyverek használata sérti a nemzetközi normákat, ezért Asszadot meg kell büntetni, másképp más diktátorok is elengedik magukat látva, hogy szabadon tehetnek, amit akarnak, hisz nem lesz megtorolva.

A DEPKAfile írta Megkérdezték, hogyha a kongresszus nemmel szavaz akkor is megindítják a támadást, amire a válasz az volt, hogy az Egyesült Államok beszállásáról a második világháborúba, valamint Koszovóba való közbeavatkozásról is az elnök hozta meg a döntést, annak ellenére, hogy a nép ez a nép körében nem volt túl népszerű ötlet. 

Obama beszéde http://www.latimes.com/world/worldnow/la-fg-wn-obama-syria-20130906,0,6749160.story elolvasható angolul, amelyben durván cáfolja az ENSZ töketlenségét, és szerinte jogosan kételkedünk a rendszer működésében. Kedden ismét felfog szólalni, hogy meggyőzze az embereket, muszáj cselekedni.

Ami még érdekes, hogy a cikk szerint a fentebb feltett kérdésre nem volt válasza Obamának...nos én úgy vélem az amerikai lapok sötétítenek ...én jobban hiszek a DEPKAfilének, igaz cionista, de pontosabb. 

Megjegyzések