Washington trükk: Hadüzenet már megvolt....most várjuk az elkerülhetetlen közel-kelti háborút

Az Obama-kormány formálisan a kongresszus engedélyét kéri a#Szíria elleni támadáshoz...formálisan. Alapos gyanúnk van arra, hogy Washington az Illuminati markában van és a következő választás csak egy politikai trükk, hogy megmutassák jogos a háború...jelenleg ez a kampány folyik.
https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

A mások oka a várakozásnak, hogy feltételezhetően a még idő kel a katonai felkészüléshez, hiszen mégis csak nem akármire készülnek. Több idő kellhet Izraelnek és igen, az ellenségnek is...Ezt az mutatja, hogy még mindig tartanak a hadgyakorlatok több ponton is. Irán is most kezdett bele egy újba.

Amit fontos megérteni, hogy ezeket a folyamatokat nem lehet megállítani. A háború már régen elkezdődött, 2001 szeptemberében, pont tizenkét évvel ezelőtt, s azóta csak eszkalálódik ez a háború, ....az Illumináti/Rothschild/Pénz- és korporációs oligarchia már kijelölte célját és halad előre, mindegy milyen módon és áron.

Egy mások oka a várakozásnak szerintem az lehet, hogy a világot nagyon felkavarta ez a dolog, s le kellett hűteni a kedélyeket, hogy azt mondják...Ó hát itt mégsem lesz semmi, mennyünk haza!...nos ez a mozzanat csak egy marék homok volt az emberek szemébe...hatalmas megtévesztő erők működnek. 

Az elszántságukat a Közel-Keleten felvonult armada is mutatja, s higgyétek el, komolyan nyomulnak előre. Meg akarják szerezni az egész Közel-Keletet az Új Világrend számára, nem állnak le soha.

A blogomban http://aranykorhajnalan.blogspot.hu/2013/08/az-egyesult-allamok-noveli-haderejet.html írtam, hogy micsoda erő sorakozik fel a térségben, és ez már évek óta csak növekszik és növekszik. Még két partraszálló csapat is ott várakozik, több száz tengerészgyalogossal. Nem lehet, hogy limitált katonai csapásról lenne szó. 

Egy gondolat még...szerintem az igazság-hadjárat, az alternatív média nem tudja megállítani Őket...a politikai ébredésben nem hiszek...van ilyen, de erre megvannak az eszközeik, hogy azt kordába tartsák. Igaz az is, hogy az Elit szarban van, de még mindig nyeregben....érzi magát és az elég.

Megjegyzések