A Világbank volt jogtanácsosa szerint a háttérhatalom háborúval akarja megőrizni dominanciáját a nyugati világban

Karen Hudes a Világbank volt jogtanácsosa, tehát nem akárki, aki mostanság több interjút adott megdöbbentő meglátásáról, amiket eddig összeesküvés elméletnek hittek egyesek, arról beszél, hogy bizony valóban létezik ez a háttérhatalom a kormányzatok mögött és Ő is elfogadja azt a gondolatot, amit régóta mondok, hogy  ez a sötétben rejtőzködő hatalom tulajdonosai, a központi bankárok, kiakarják robbantani a harmadik világháborút. 

A hölgy elmondta: ezt a háborút Szíria megtámadásával indították volna be, de ez nem sikerült és most Irán megtámadásával próbálkoznak. 

Szóval üzenem azoknak, akik pánikkeltőnek, riogatónak titulálnak, hogy fogják be :)

Persze a hölgy naiv véleménye szerinte ez nem fog sikerülni, nem lesz világháború, mert az ébredő emberek ezt nem fogják hagyni...nos így lenne a szép, de ebben nem sok hitem van. ...azok ott sátánista démonok, nem olyanok mint mi...Az Illuminati szervezete nagyon erős és elég bűnösök vagyunk ahhoz, hogy megkapjuk a fájdalmas tanítást. 

A világ kritikus helyein, közel- és távol-keleten sorra követik egymást a katonai hadgyakorlatok, készülődések és pont emiatt, amit a hölgy is megerősít, hogy jelenleg a világ egyensúlya átbillen a keleti térfélre és ez fájdalmas a nyugat Elitje számára. Ezt az átbillenést meg akarják akadályozni. Az idő eljárt felettük és szerintem is meg fog történni ez az átmenet, de nem osztom azt a véleményt, hogy ez egy békés folyamat lesz.

Érdemes meghallgatni, több témát is érintenek....főleg az amerikai csőd rejtett okáról hallhatunk.


Az RT engedélyével. 

Megjegyzések