Iszonyatos rekord-hóvihar pusztított Dél-Dakotában és erről alig lehetett hallani.


Dél-Dakotában érdekes időjárási jelenség zajlott a múlt héten: rekordmennyiségű hó esett és a hirtelen jött korai fagyban 75 000 tehén pusztult el, mindamellett több helyen nincs áram, a lakosokat megdöbbentette a különös időjárás. 

http://www.theblaze.com/stories/2013/10/10/a-record-setting-blizzard-killed-75000-cows-and-you-might-not-have-even-heard-about-it/

Amin kiakadtak a cikkírók, hogy  a hírműsörök szinte alig számoltak be  erről a tényleg hírértékű dologról. Se CNN, se a FOX se mások, talán egy kettő elvétve és kész, de miért?

Vajon azért, mert ez nem fért bele a globális felmelegedéses hisztériába? Hát lehet, s szerintem ezért...

Az elmúlt időszakban több helyen hamarabb érkezett a hideg és a hó.
Van egy brit lap mely szerint két top klímakutató arról beszélt, hogy a légköri felmelegedés 15 éve megállt. 


A cikk pedig arról beszél, hogy bámulatos módon az északi jégsapka 
29%-kal megnőtt a tavalyihoz képest, pedig 2007-ben az IPCC az szajkózta, hogy idén nyárra teljesen jégmentes lesz a placc, nos tévedtek és nem csak ebben.Egyébként ez a jégmozgás ciklusosan történik, a 20'-as 30'-as években is volt egy komoly olvadásos időszak, de 70'-es évek végére teljesen befagyott olyannyira, hogy abban az időben az új jégkorszak gondolatával riogatták az embert.

Ezen tények ellenére a felmelegedéses propaganda továbbra is folyik, csak úgy minta a gazdasági növekedésről szóló népmesék.


Megjegyzések