Izrael bemelegít az Irán elleni háborúra?

Az izraeli légierő F-15-ösökkel és F-16-osokkal végez légi hadgyakorlatot, amely során a különféle feladatok végrehajtását tesztelik a bázistól nagy távolságban, mint például a levegőbeni újratöltést (az újratöltő gépeket a Pentagontól kapták idén április végén), valamint légi csatákat próbálnak. 

A gyakorlatokban a görög légierő is aktívan részt vesz. Az izraeli kommentátor megjegyezte, hogy ez a gyakorlat egy üzenet Teherán számára, hogy Izrael katonai opciója a nukleáris program ellen él és virul. 
https://www.facebook.com/aranykorhajnalan

Bibi netanjahu figyelmeztette az iráni ügyben enyhülni látszó nyugatot, hogy ne dőljenek be, s ne álljanak le a szankciókkal, mert Ők tovább fogják folytatni a nukleáris programjukat. „Ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek titeket” –mondta Bibi

Most Izraelben eljátszák a hattyú halálát, eljátszák, hogy a nyugat értetlen és rossz megállapodást fog kötni Iránnal, ami rosszabb mint a nem megállapodás. Jövő héten lesz Svájcban a tárgyalás és szerintem valóban lehet valami megegyezés a felek között, talán még a szankciókat is felengedik, de csak azért, hogy Irán ügyét Izrael kezébe adják. Emlékszünk?: a politikai cionizmus és az iszlám világ kölcsönösen, elpusztítják egymást –ez volt a terv és ez most kezd kibontakozni.

A neten úgy jelenik meg pár helyen, hogy az Irán elleni hadjárat megbukott, Bibi elfáradt és most le kell nyelnie, meg kell békélnie a nukleáris Irán gondolatával, de ezek a vélemények azoktól van, akik marhára nem érik, hogy miről szól a történet. Irán leigázása sosem kerül le az asztalra, s a hadjárat ennél csak még inkább eszkalálódni fog –ez biztos. #Netanjahu az ENSZ-nél a világ előtt bejelentette, hogyha Izrael arra kényszerül, hogy egyedül maradjon a fenyegetéssel, akkor egyedül néz szembe Iránnal, mert Izrael nem hagyja annyiban a dolgot.

Az Illuminati Elit megcsúszott a Szíria elleni csapáson, ezért most Iránon közvetlenebbül próbálkozik, hogy elindítsa a háborúját, amivel újra feloszthatnák a világot és bevezetnék a Lucifer-világrendet.

Kell nekik ez a háború, mert fontos mozzanata az átalakulásnak. A nyugat egyre gyengül, a kelet pedig emelkedik. Ezt nem hagyhatják.

Megjegyzések