A Nyugat kihátrál Izrael mögül, de miért?

Bandar bin Sultan herceg Szaúd-Arábia hírszerzés főnöke elmondta az európai diplomatáknak, akiket vendégül látott Jeddahban, hogy nagyon pipa az amerikai töketlenkedések miatt, hogy nem oldják meg a Közel-Kelet problémáit, Szíriát és Iránt. Nem voltak képesek megbüntetni Assszadékat és most a gaz Iránnal akarnak megegyezni. Ezért Szúd-Arábia politikája most elfordult a nyugattól és Izraellel szövetkezik, hogy felkészüljenek egy Irán elleni katonai csapás kivitelezésére. http://www.shiitenews.com/index.php/saudi-arabia/8254-saudi-spy-chief-joining-israel-for-attack-against-iran
Van egyébként egy tanulmány arról, hogy a szaúdi uralkodó familia valójában zsidó ....szóval egyáltalán nem meglepő ez a szövetség https://www.facebook.com/notes/hidden-truth/the-jewish-roots-of-the-saudi-royal-family/277683585596093

Nos az én meglátásom az, hogy ez a egyre növekvő szakadék a Nyugat és Izrael cionista rezsim között valójába egy terv része....A Nyugat egy vak és ostoba szerepet vett magára, hogy kihátráljon Izrael mögül, akinek így nem lesz más választása mint saját kezűleg megvédeni magát, de egyébként így szoktak fogalmazni Netanjahu baráti köre is. 

Számomra elég egyértelműen lejön Izrael magatartásából, hogy hadba akar szállni Iránnal ás Irán szintén ugyan ezt akarja, nem kell félteni egyik oldalt sem....a minap az iráni tévé adott le egy műsort és benne egy animációs résszel ábrázolja, hogy hogyan fogják szétbombázni Izraelt egy háború esetén.

Most meg ez: az iráni főparancsnok megfenyegette Izraelt és Amerikát, hogyha sokat ugrálnak megismerhetik a perzsák haderejét.
E hónap 20.-án folytatják a tárgyalásokat és szerintem lesz valamiféle megállapodás. A lényeg, hogy Izrael elégedetlen lesz...ez biztos...vagy azért mert megszületett az egyezség, s Iránnak joga van uránt dúsítani, és a Nyugat már megint nem hallgat a zsidók kiáltására, vagy azért, mert már megint nem történt előrehaladás és Irán hülyére vesz mindenkit....de szerintem az előző lehetőség lesz.

Szoktam olvasgatni cionista oldalakat és nagyon nagy az agy-mosottak száma és sokan támogatják az Irán elleni csapást....eszméletlen vélemények születnek....

Meyer Habib francia cionista, Netanjahu igaz barát megüzente a a francia külügyminiszternek, hogy ha aláírják az Iránnal kötött egyességet, feloldják a szankciókat és nyomás nélkül marad a rezsim, akkor Izrael megfogja támadni Iránt. Megüzente, és aztán Netanjahu is tolmácsolta, hogy hát igen, meg kell tartani a nyomást, hogy elkerüljék a háborút....és itt a lényeg mert sejthetően valahogyan Izraelt arra kényszerítik, hogy maga intézze el ellenségét....nagyon trükkös ez az egész, tele van színjátszásokkal, amik rendkívülien megtévesztőek lehetnek.

Én már igen régen figyelem a kialakuló helyzetet, ez nálam a top téma, és már régebben mondtam, hogy Izrael és Nyugat közötti szakadék egyre csak nőni fog, s tessék.

Azt mindenki láthatja, hogy valóban sok a tökölés az ügyben, de azért mert az illuminati nagyon óvatos és mindent meghány-vet, még mielőtt meglépi, amit akar....mindent kipróbálnak modelleken, szuper számítógépeken, mint ami a War Games c. filmben látni, de azok a dolgok nem jöttek be, nem jött be Szíria és nem jött be Irán provokációja sem, így újabb és újabb terveket kell elővenni, hogy leigázzák a Közel-Keletet....s talán most jött el az utolsó a "Z" tervezet, azaz, hogy csinálja Izrael....

Megjegyzések