Új magasságba szökött a feszültség Kína és Japán között

Tokióban a kínai nagykövet felszólította a kínai polgárokat, hogy jelentkezzenek a konzuli vészhelyzet ellátásra, ugyanis egyre nő a feszültség Japánnal. 

A három nappal ezelőtt Kína új légvédelmi zónát állított fel, amely magába foglalja a vitatott szigetet is, és meg is üzente, hogy lelövik a betolakodókat. Kína két gépet is felküldött, hogy nyomatékosítsa állítását, erre Japán is felküldött két gépet azok elfogására.

Az Egyesült Államok és Dél-Korea beszólt Kínának, Kína meg az USA-nak, hogy veszélyes játékot űznek, és feleslegesen növelik a feszültséget. De mi tudjuk, hogy ez is a terv.


Ez után két amerikai B-52-es bombázó lépett be Kína új légvédelmi zónájába az Észak-kínai-tenger felett anélkül, hogy erről előzőleg tájékoztatták volna a kínai kormányt….ez már nem vicc. Nekem ez elég forrónak tűnik, ….egyébként meg két orosz bombázó ugyan így fenyegeti az Államokat Venezuelában. Hidegháború van.


A Pentagon bejelentette, hogy az Észak-kínai tengeren végzett repülési gyakorlatokat folytatni fogják, hogy visszaszorítsák Kínát a szélesedő légvédelmi zónában....

A napokban több Kína ellenes megnyilvánulás tett a Fehér Ház is, mondván a terjeszkedő magatartásuk szükségtelen és nagyon veszélyes...utalva egy emiatti katonai konfliktus lehetőségére.

Csak a vak nem látja, hogy éleződik a helyzet a nyugat-Csendes-óceán térségében és ez háborúhoz fog vezetni,

Japán vitatott szigete miatt és É-Korea indult be az ügy, de ez csak egy ürügy, hogy ott legyen USA haderejének 60%-ka...Nekik a keleti Illuminati feje kell.

Kapcsolódó anyag:
http://aranykorhajnalan.blogspot.hu/2013/10/japan-katonai-paradet-rendezett-kina.html#.UpWqndLuIWw

Megjegyzések