Kína átveszi az Egyesül Államok szerepét

Megdöbbentő kép díszeleg #Kína űrprogramjának kiállításán. A plakáton látható, hogy földgömbről, Európa felett egy kis gombafelhő emelkedik ki. nyilván nem meteorológia jelenséget ábrázol.

A képről az a vélemény, hogy nem csak egy érdekesség hanem tükrözi a kínai vezetés gondolkodását, szándékát és ez hegyfajt fenyegető üzenet a #NATO számára, ami folyamatosan terjeszkedik Romániában és terjeszkedne tovább Ukrajnában is.

Kína nagyon emelkedik, katonailag főleg. Elkezdte az űrprogramját, ami valójában csakis katonai jelentőségű lehet, hiszen a holdutazást még mindig csak a sci-fi filmeken láthatunk....mint a legutóbbi hamis kínai felvételeken is erről van szó....hamisítvány, ami része az új hidegháborúnak, s célja ugyan az, mint annak idején az Egyesült Államok hamisítványa volt a Szovjetunió elleni harcban: világuralom. Most Kína csinálja ugyan azt, mint az USA. A módszer ugyan az, s a cél is.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Szerintem a gombafelhő nem Európa felett van.
Névtelen üzenete…
Szerintem hülye vagy. Nézd meg a világtérképet; Közel-Kelet könnyen kivehető, az egyenes víz a Vörös-tenger. A Vörös-tengerre egyenesére eső két tengely végpontjai Szomália és Egyiptom. Mint láthatod a bomba jócskán a Földközi-tengernek nem a Vörös-tengerhez közeli oldalán robban(Egyiptomban, Líbia, Algéria). Marad ami a Földközi-tengertől Északra van.
Névtelen üzenete…
Mindegy ,hogy pontosan hol van a gombafelho. cask tudnam miert nem ott akik ezt a vilagot a rohadasba,egyenuralomra vittek? Milyen atlathato a nyugat politikaja,hogy az UKRAN teruletet bezsebelje. Kivancsi vagyok vajon Putyin megtudja-e vedeni erdekeit. NOS OTT VAN KINA!!!! Egyutt sok mindenre kepesek lesznek.