Titkos csoport irányítja a Világot –tudományosan bizonyított.


James B. Glattfelder kidolgozott egy tudományos módszert, amivel meghatározta, hogy kiknek a kezébe összpontosul a világgazdaság feletti hatalom, kik képezik a pénzrendszer Elitjét.

Hallottunk már az Illuminátiról, szabadkőművesekről, titkos társaságokról, de mit mutatnak a kutatómunkák? 

Glattfelder egy hatalmas adatbázisból összegyűjtött 37 millió céget. Megnézte a részvényesek közötti kapcsolatokat, ami alapján 43060 transznacionális vállalatot emelt ki.

Megnézte a vállalatok közötti tulajdonos kapcsolatokat, amik keresztül kasul szövik át a rendszert és így arra jutott, hogy 1318 transznacionális vállalat képezi a gazdaság magját.

Itt még nem volt vége az ásásnak, hiszen még tovább lehetett bontani, szűkíteni a kört a tulajdonosi hálózatokon keresztül. Glattfelder számításai és hálózati rendszerek kiszűréséből úgy találta, hogy 730 részvényes irányítja a transznacionális vállalatok bevételének 80%-át. S micsoda meglepetés! Ezek főként pénzintézmények az USA-ban és az Egyesült Királyságban. Ez óriási hatalom egy kis csoport kezében.
Íme a top tíz vállalat, amely a globális gazdaságot ellenőrzi:

1) A Barclays plc
2.) Capital Group Companies Inc.
3.) FMR Corporation
4) AXA
5) A State Street Corporation
6) A JPMorgan Chase & Co.
7) A Legal & General Group plc
8) A Vanguard Group Inc.
9) A UBS AG
10) A Merrill Lynch & Co Inc.


A top 25-ben már benne van a JP Morgen, az UBS és a Goldman Sachs. Aztán lejjebb van a listán az Exxon Mobil, a Microsoft. A lényeg, hogy a top 49 vállalat pénzintézményekből, bankokból és biztosítókból áll. A többinél lényegében csak egymás között lökdösik a pénzt.

Ezután lehet beszélni a politikai elitről, amely kiszolgálja a világ irányítóit, és gondosan elkendőzi a rendszer működését, sötétségbe tartja a lakosságot, mert ha az emberek felfognák, s megértenék, hogy hogyan működik ez a rendszer, mekkora szarban vagyunk akkor már ma az utcán lennénk. De hogy ez ne történjen, meg erre van a politika és a politikus, a kormányfő, mint pl. Orbán Viktor, aki szintén kapuőre ennek a rendszernek.

Kiemelt szerepe van ebben a Világbanknak –ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.


James B. Glattfelder dolgozata nem összeesküvés-elmélet, hanem ez egy rendszer elmélet, egy komoly tudományos kutatáson alapul, amivel bizonyította, hogy valóban marknyi bank kezébe összpontosul a hatalom. 

Részletesen nem írtam le a tanulmányt...ha valakit érdekel.. http://www.amtvmedia.com/this-secret-group-controls-the-world/

Megjegyzések