Orbán Viktor védikus asztrológia képlet elemzése. Marad vagy távozik a miniszterelnök?

Megnéztem Orbán Viktor védikus asztrológia képletét, kíváncsi voltam, mit mond az eredeti védikus csillagfejtés a Dzsotis tudománya és határozottan úgy találtam, hogy Ő marad továbbra is a miniszterelnök.

A nyugati asztrológia más mint a védikus, de nem szabad összekeverni a kettőt. Szóval a védikus szerint a szülött Szűz aszcendensű és mivel itt a Hold is ez még erősebben jelentkezik a szűz idegi gyengesége, amit energikus mozgással vezethet le. 

Az év első fele nagyon kedvező a sikerre (Alapól Jupiter időszaka tart már évek óta és még nincs vége ez egy nagyon kedvező időszak az uralkodásra. Az egész képlet királyi mutatókkal van tele). Aztán a Jaimini számítás szerint most a Halak időszaka van ahol a Jupiter is található és itt van a Hora Lagna is, ami azt mutatja, hogy ez bizony a jólét és a virágzás ideje, ami 2001-2018-ig tart. Továbbá befolyással van itt a királyi kapcsolatokat erősítő a Merkúr és Vénusz, Valamint a Ráhu és a Kéthu amik szintén hatalom és befolyást ad a szülöttnek. 

Az biztos, hogy sok a gondja és aggodalmaskodik, pedig semmi oka sincs rá, a siker garantált. A következő terminusa sokkal kedvezőbb lesz, több támogatást fog szerezni, népszerűbb lesz.

A Hold-Jupiter kapcsolata az Ikrekben, a karrier azaz a 10. házban április elején sikert hoz, ami mások veresége árán jön létre, ez egy Raja Yoga fajta.


Magyarország Nyilas jegyű. Tehát az ország kormányának házában, a 10 házban lesz majd a Mars a választások idején. Ez szintén felfokozott energiákat jelöl, sikert és a győzelmet jelez, hirtelen előrekapás, felerősödést hoz....legalsó kép

Nézzük a többit
Aztán jobban megnézve, ugye a 9. házat itt van a Nap...ez valóban erősíti a vallási érzületet a ház ura a Jupiter a 7.házban, ami a feleségét Lévai Anikót jelöli, azaz tehát ez a vallási szerepet inkább a feleségétől kapta Anikónak köszönhetően fordult a vallás felé, a szomszédban viszont ott van a Rahu...

Ami sokat elárul a személyiségében az a Rahu az Ikrekben a 10. házban iszonyat erős és határozottan sikeres ember ő aki hatalmát minden áron megszerzi amilyen gyorsan csak lehet. A Rahu maga a hazugság és a csalás képviselője, a mások totaális befolyásolása a médián keresztül, ugyanis a Ráhu az Ikrekben van az bedig merkúri jegy szóval propaganda hadjárattal nyer, magyarán csal és rendesen hazudikSzóval a Rahu miatt úgy tűnik nekem, hogy a hatalmi befolyását, a tömegek manipulálása érdekében jól jön ez a vallási szerep, habár vonzó számára a spiritualitás, okkult....nekem úgy tűnik a képletből mintha a vallást gyakorol, hogy harmóniát teremtsen maga körül. A vallási szerepben jól érzi magát, kényelmes neki és viselheti mint más egy ékszert. 

A Mars aspektusa miatt viszont néha frusztrálhatja őt a vallás különféle formái, támadólag felléphet egyes felekezetek ellen, s talán emlékszünk, hogy bizony volt ilyenre példa. Katonás rendet vágat a vallások soraiban...

A lényeg, hogy Ő a siker embere most és még pár évig az is marad...tetszik, nem tetszik de ez van.

Még egy ....a sportmániájáról...nos ez is eléggé előtérben van, mivel Szűz a Lagnája benn a Holddal. ....szóval a megjelenése igen energikus, inkább fizikai lényét erősíti ez a helyzet..szűz inkább gyakorlatias és nagyon érzékeny az idegrendszere, amit a Hold megzavarhat, de ha rendesen sportol a szülöttünk, akkor jól érzi magát...szóval ő az az ember aki nem csak hobbiból sportol hanem szinte így kezeli elméje frissességét. Ha nem sportolhatna, akkor neurotikussá válhat. Test és elme teljesen együtt mozog.

Mivel most a halak időszaka van "uralkodásának" idejét befolyásolja a Szűz sportőrülete ...talán ezt is láthatjuk, hogy ez hogyan jelenik meg....lehetne még folytatni....még azt is látni a képletben, hogy mivel a bolygók 6 jegyben állnak sok gyermeke lesz, inkább lányai mint fiai, híres lesz és gazdag és valóban.

Olyan erős csillagzat alatt született, hogy elsöpri ellenségeit....a vetélytársait nem néztem meg, de érdekes lehet az is.
Megjegyzések